Agnieszka103 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Z mojej strony 5 zł stałej deklaracji. Poproszę o dane do przelewu to od razu dopiszę sobie do listy :) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Agnieszka103']Z mojej strony 5 zł stałej deklaracji. Poproszę o dane do przelewu to od razu dopiszę sobie do listy :)[/QUOTE] Agnieszko przepięknie Ci dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='b-b']Pisałam ,że postaram się zrobić bazarek dla małej.Niestety z fantami coraz gorzej a mam jeszcze kilka obiecanych do zrobienia więc z dwojga złego wpłacę chociaz mały grosz na małą . Poproszę o dane do wpłaty:)[/QUOTE] b-b jak zwykle niezawodna :loveu::loveu::loveu: a tak na marginesie ..tak się przyzwyczaiłam do Twoich bazarków w moich subskrypcjach że aż nie wierzę że przez dłuższy czas ich nie zobaczę ;) U nas tak samo albo ruszamy z bazarem za bazarem albo mamy pusty magazynek ;) Quote
czunia Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Kochane Ja mogę deklarować miesięcznie 25 zł-oczywiście stałej deklaracji.Tylko poproszę dane do przelewu. Quote
maja7 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='czunia']Kochane Ja mogę deklarować miesięcznie 25 zł-oczywiście stałej deklaracji.Tylko poproszę dane do przelewu.[/QUOTE] Witamy nową ciocię i bardzo dziękujemy! Quote
Czorcik Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='czunia']Kochane Ja mogę deklarować miesięcznie 25 zł-oczywiście stałej deklaracji.Tylko poproszę dane do przelewu.[/QUOTE] widzę życie Nutki w jaśniejszych barwach :D Quote
b-b Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']b-b jak zwykle niezawodna :loveu::loveu::loveu: a tak na marginesie ..tak się przyzwyczaiłam do Twoich bazarków w moich subskrypcjach że aż nie wierzę że przez dłuższy czas ich nie zobaczę ;) U nas tak samo albo ruszamy z bazarem za bazarem albo mamy pusty magazynek ;)[/QUOTE] Ja mam nadzieję, że dobre duszyczki nadal będą obdarzać mnie fantami i będę mogła dalej chociaż tak pomagać :) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='czunia']Kochane Ja mogę deklarować miesięcznie 25 zł-oczywiście stałej deklaracji.Tylko poproszę dane do przelewu.[/QUOTE] ciocia ......prześlicznie dziękujemy :multi::loveu: Quote
paula_t Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ojjjj Nutusiu, ale zapadłaś ciotkom w serce :) Quote
asiuniab Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='b-b']Ja mam nadzieję, że dobre duszyczki nadal będą obdarzać mnie fantami i będę mogła dalej chociaż tak pomagać :)[/QUOTE] b-b na pewno fanty się uzbierają, to tylko chwilowy przestój; a jak nie ma fantów, to może jakiś bazar cegiełkowy, nie wiem, żeby pozbyć się nałogów, odczynianie czarów, oczywiście najdrożej mieliby palacze i słodkożercy;) ?? Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='asiuniab']b-b na pewno fanty się uzbierają, to tylko chwilowy przestój; a jak nie ma fantów, to może jakiś bazar cegiełkowy, nie wiem, żeby pozbyć się nałogów, odczynianie czarów, oczywiście najdrożej mieliby palacze i słodkożercy;) ?? wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;) Quote
Onaa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Oj Nuteczka gdybyś wiedziała ile dobrych osób się troszczy o Twój los, serdecznie dziękujemy :). I mam nadzieję że jak już Nutka będzie w dt to pomozecie napisać jakiś ładny tekścik do ogłoszeń dla niej :). Quote
asiuniab Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;)[/QUOTE] no i do takiej grupy odbiorców kierowany byłby bazar;) a jeśli nie byłoby porannej kawy??? Quote
paula_t Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;)[/QUOTE] No to witam w klubie Martika:evil_lol: Może słodycze nie, ale papierosek do kawki niestety musi być, właśnie staram się walczyć z tym nałogiem i przerzuciłam się na epapierosa;) Quote
Javena Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Jaka bidulka.Wcześniej nie udało mi się wejsć. Może uda mi się coś sprzedac? Deklaracji nie mogę się podjąć,bo mam ich zbyt dużo. Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='asiuniab']no i do takiej grupy odbiorców kierowany byłby bazar;) a jeśli nie byłoby porannej kawy???[/QUOTE] ciocia bez kawy nawet nie zasiadam do pracy ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='paula_t']No to witam w klubie Martika:evil_lol: Może słodycze nie, ale papierosek do kawki niestety musi być, właśnie staram się walczyć z tym nałogiem i przerzuciłam się na epapierosa;)[/QUOTE] Paula próbowałam rzucic ...nie paliłam prawie 2 lata ale to była męczarnia i smutne poranki :placz: U mnie kilku znajomych też zakupiło epapierosa ale wszyscy z powrotem wrócili do dymka ;) I jak tu nie palic :shake: Quote
paula_t Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Paula próbowałam rzucic ...nie paliłam prawie 2 lata ale to była męczarnia i smutne poranki :placz: U mnie kilku znajomych też zakupiło epapierosa ale wszyscy z powrotem wrócili do dymka ;) I jak tu nie palic :shake:[/QUOTE] No to mnie teraz nie pocieszyłaś ;) Ja epapierosa palę w ciągu dnia, ale rano do kawki musi być normalny ;) Wstrętny to nałóg, jak już się wpadnie, to koniec :/ Quote
ewu Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Mój Ojciec palił bez umiaru. Miałam trzy dni jak dostał zawału...:( Lekarz mu powiedział:"albo Pan będzie żył albo Pan będzie palił"...... Rzucił z dnia na dzień....Nie znosił potem dymu papierosowego. Paula rzuć bo za ładna jesteś, kobietom palaczkom się robi"małpi pyszczek":eviltong::mad: Quote
yolanovi Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Kochane zajrzyjcie do Grysia http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRY%C5%9A-biedne-psie-istnienie-jak-d%C5%82ugo-wytrzyma-w-schroniskowym-boksie bardzo proszę A za Nuteczkę kciuki mocno trzymam. Quote
ewu Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Zapraszam do Pepe, towarzysza niedoli Nutki http://www.dogomania.pl/forum/threads/246003-Pepe-z-przetr%C4%85conym-kr%C4%99g%C5%82osupem-prosi-o-%C5%BCycie?p=21164802#post21164802 Nuteńko wybacz ..... Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='ewu']Mój Ojciec palił bez umiaru. Miałam trzy dni jak dostał zawału...:( Lekarz mu powiedział:"albo Pan będzie żył albo Pan będzie palił"...... Rzucił z dnia na dzień....Nie znosił potem dymu papierosowego. Paula rzuć bo za ładna jesteś, kobietom palaczkom się robi"małpi pyszczek":eviltong::mad: Paula nie ma już dla nas ratunku :smokin::smokin::smokin::evil_lol: Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Paula nie ma już dla nas ratunku :smokin::smokin::smokin::evil_lol:[/QUOTE] że co?...że już ten "małpi pyszczek" macie? :cool3: Quote
Livka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi']że co?...że już ten "małpi pyszczek" macie? :cool3:[/QUOTE] ha ha ... no nieźle się ubawiłam :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts