Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Pisałam ,że postaram się zrobić bazarek dla małej.Niestety z fantami coraz gorzej a mam jeszcze kilka obiecanych do zrobienia więc z dwojga złego wpłacę chociaz mały grosz na małą . Poproszę o dane do wpłaty:)[/QUOTE]

b-b jak zwykle niezawodna :loveu::loveu::loveu:
a tak na marginesie ..tak się przyzwyczaiłam do Twoich bazarków w moich subskrypcjach że aż nie wierzę że przez dłuższy czas ich nie zobaczę ;)
U nas tak samo albo ruszamy z bazarem za bazarem albo mamy pusty magazynek ;)

Posted

[quote name='czunia']Kochane
Ja mogę deklarować miesięcznie 25 zł-oczywiście stałej deklaracji.Tylko poproszę dane do przelewu.[/QUOTE]

Witamy nową ciocię i bardzo dziękujemy!

Posted

[quote name='czunia']Kochane
Ja mogę deklarować miesięcznie 25 zł-oczywiście stałej deklaracji.Tylko poproszę dane do przelewu.[/QUOTE]

widzę życie Nutki w jaśniejszych barwach :D

Posted

[quote name='Martika@Aischa']b-b jak zwykle niezawodna :loveu::loveu::loveu:
a tak na marginesie ..tak się przyzwyczaiłam do Twoich bazarków w moich subskrypcjach że aż nie wierzę że przez dłuższy czas ich nie zobaczę ;)
U nas tak samo albo ruszamy z bazarem za bazarem albo mamy pusty magazynek ;)[/QUOTE]
Ja mam nadzieję, że dobre duszyczki nadal będą obdarzać mnie fantami i będę mogła dalej chociaż tak pomagać :)

Posted

[quote name='b-b']Ja mam nadzieję, że dobre duszyczki nadal będą obdarzać mnie fantami i będę mogła dalej chociaż tak pomagać :)[/QUOTE]
b-b na pewno fanty się uzbierają, to tylko chwilowy przestój; a jak nie ma fantów, to może jakiś bazar cegiełkowy, nie wiem, żeby pozbyć się nałogów, odczynianie czarów, oczywiście najdrożej mieliby palacze i słodkożercy;) ??

Posted

[quote name='asiuniab']b-b na pewno fanty się uzbierają, to tylko chwilowy przestój; a jak nie ma fantów, to może jakiś bazar cegiełkowy, nie wiem, żeby pozbyć się nałogów, odczynianie czarów, oczywiście najdrożej mieliby palacze i słodkożercy;) ??

wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;)

Posted

Oj Nuteczka gdybyś wiedziała ile dobrych osób się troszczy o Twój los,
serdecznie dziękujemy :).

I mam nadzieję że jak już Nutka będzie w dt to pomozecie napisać jakiś ładny tekścik do ogłoszeń dla niej :).

Posted

[quote name='Martika@Aischa']wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;)[/QUOTE]
no i do takiej grupy odbiorców kierowany byłby bazar;)
a jeśli nie byłoby porannej kawy???

Posted

[quote name='Martika@Aischa']wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;)[/QUOTE]

No to witam w klubie Martika:evil_lol: Może słodycze nie, ale papierosek do kawki niestety musi być, właśnie staram się walczyć z tym nałogiem i przerzuciłam się na epapierosa;)

Posted

[quote name='paula_t']No to witam w klubie Martika:evil_lol: Może słodycze nie, ale papierosek do kawki niestety musi być, właśnie staram się walczyć z tym nałogiem i przerzuciłam się na epapierosa;)[/QUOTE]

Paula próbowałam rzucic ...nie paliłam prawie 2 lata ale to była męczarnia i smutne poranki :placz:
U mnie kilku znajomych też zakupiło epapierosa ale wszyscy z powrotem wrócili do dymka ;)
I jak tu nie palic :shake:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Paula próbowałam rzucic ...nie paliłam prawie 2 lata ale to była męczarnia i smutne poranki :placz:
U mnie kilku znajomych też zakupiło epapierosa ale wszyscy z powrotem wrócili do dymka ;)
I jak tu nie palic :shake:[/QUOTE]

No to mnie teraz nie pocieszyłaś ;)
Ja epapierosa palę w ciągu dnia, ale rano do kawki musi być normalny ;)
Wstrętny to nałóg, jak już się wpadnie, to koniec :/

Posted

Mój Ojciec palił bez umiaru. Miałam trzy dni jak dostał zawału...:( Lekarz mu powiedział:"albo Pan będzie żył albo Pan będzie palił"......
Rzucił z dnia na dzień....Nie znosił potem dymu papierosowego.
Paula rzuć bo za ładna jesteś, kobietom palaczkom się robi"małpi pyszczek":eviltong::mad:

Posted

[quote name='ewu']Mój Ojciec palił bez umiaru. Miałam trzy dni jak dostał zawału...:( Lekarz mu powiedział:"albo Pan będzie żył albo Pan będzie palił"......
Rzucił z dnia na dzień....Nie znosił potem dymu papierosowego.
Paula rzuć bo za ładna jesteś, kobietom palaczkom się robi"małpi pyszczek":eviltong::mad:

Paula nie ma już dla nas ratunku :smokin::smokin::smokin::evil_lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Paula nie ma już dla nas ratunku :smokin::smokin::smokin::evil_lol:[/QUOTE]

że co?...że już ten "małpi pyszczek" macie? :cool3: