Sarunia-Niunia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Wczoraj rozmawiałam z Panią Krystyną, czyli Panią "naszej" Nuteczki... Pani Krystyna jest Nutusią za-chwy-co-na!!!!!!!!!!!! Wszystkie problemy sioo-koo się już unormowały:)!!! Nutka w domu czuje się już coraz pewniej, podchodzi do pani, nieśmiało nawet zaczyna upominać się o pieszczotki, zwłaszcza rano - przychodzi i na dzień dobry obsypuje swoją Pańcię całuskami i pieszczotami;) Pani Krystyna ubolewa trochę, bo Nuteczka jeszcze nie odważyła się wejść do łóżka;), ale Pani Krystyna liczy na to, że to tylko kwestia czasu;) Poza tym Pani Krystyna twierdzi, że NUTKA O SUNIECZKA IDEALNA!!! co kilkukrotnie podczas naszej rozmowy podkreśliła:)!!!! Nucia boi się jeszcze trochę jak jest na spacerze; najbardziej przestraszona jest, jak widzi innego Psiaka, boi się też obcych ludzi i przejeżdżających samochodów... Ale Pani Krystyna bardzo w Nią wierzy i ufa, że wszystko się unormuje i będzie dobrze:) Z oczkami Nuci też już lepiej, w tym tygodniu przewidziana jest wizyta u weta:) I to na tyle wieści z nowego, Cudownego Domku Nuteczki:loveu:!!!!! Dogo07, wysłałam Ci umowę Nutusi, powinna jutro być już u Ciebie;) Quote
Onaa Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Jak sie ciesze że Nuteczka tak szybko i tak dobrze trafiła :) :) :). A wiecie że w punkcie jest mini Nutka ?? Quote
Poprawna Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Może też tak trafi .... tego jej życzmy wszyscy :) Quote
wieso Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 pokazac....Dogo07 napisał(a):Jak sie ciesze że Nuteczka tak szybko i tak dobrze trafiła :) :) :). A wiecie że w punkcie jest mini Nutka ?? Quote
Marysia R. Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 wieso napisał(a):pokazac.... [FONT=lucida grande]Przemiła, malutka sunia (6 kg.), ok. 3 lat, z pięknym białym krawatem szuka ciepłego domku. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jest bardzo łagodna.[/FONT] Gdyby były jakieś zabłąkane telefony w sprawie nutki to może warto ją polecać... Quote
Onaa Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Jeszcze dwie stare fotki, rachunek i Nuteczka w drodze do ds :). Quote
pikola Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Marysia O.'][FONT=lucida grande]Przemiła, malutka sunia (6 kg.), ok. 3 lat, z pięknym białym krawatem szuka ciepłego domku. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jest bardzo łagodna.[/FONT] Gdyby były jakieś zabłąkane telefony w sprawie nutki to może warto ją polecać... Sliczna i widac ze przemila sunia. Oby i do niej sie szczescie usmiechnelo.. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 A ja z największą przyjemnością wklejam fotki szczęśliwej Nuteczki:loveu: i kilka słów od Pani Agaty, córki Pani Krystyny, która dała Nuteczce NAJWSPANIALSZY DOM: "Witam właśnie wróciłyśmy ze spacerku z Nutką więc dołączam najnowsze zdjęcia, zaznaczam że gwiazda pozuje już w nowych szeleczkach (czerwone były już za ciasne;)) pozdrawiam serdecznie!" Dodaje z przeogromną radością, że u Nutki wszystko dobrze:), a niedługo się chyba z Nią zobaczę (mam zaproszenie)... Quote
Rachel Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 super, że znalazła kochających ludzi :multi: Quote
agat21 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Piękny początek dnia z takimi wiadomościami i zdjęciami :) :) :) Quote
Livka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Nutka wygląda pięknie :loveu: Jak widać wszystkie psy mają swoją szansę choć my czasem w to wątpimy :) Pozdrawiamy serdecznie nową rodzinę Nutki :loveu: Quote
monika083 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 niesamowite jak milosc ptrafi zmienic takiego bidnego strachulca w usmiechnietego ,pieknego psa! Pani Krystyna musi byc wspaniala osoba! Quote
Onaa Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Bardzo sie ciesze wieściami od Nuteczki :) ! Jaka ona szczęśliwa przy pani Krystynie :) :) :). A teraz bardzo zapraszam do tej małej bidki - mini Nutki :(: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246767-Mikro-Moli-chcia%C5%82aby-do-domu-a-czeka-na-wywiezienie-do-Radys?p=21262375#post21262375. Quote
agat21 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Proszę o przypomnienie (skleroza nie boli :lol:), czy za Nutkę jest już jakaś inna psinka? Puszczam moje hotelikowe deklaracje na wrzesień i w końcu nie wiem, na czym stanęło.. :oops: Quote
Poprawna Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jaki usmiechnięty pysio. Piekna sprawa :) Quote
Onaa Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 agat21 napisał(a):Proszę o przypomnienie (skleroza nie boli :lol:), czy za Nutkę jest już jakaś inna psinka? Puszczam moje hotelikowe deklaracje na wrzesień i w końcu nie wiem, na czym stanęło.. :oops: Tak, na miejsce Nutki ma przyjechać Prymka, dt czeka już ponad tydzień ale Jola i Ola miały problem z transportem. Quote
agat21 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dogo07 napisał(a):Tak, na miejsce Nutki ma przyjechać Prymka, dt czeka już ponad tydzień ale Jola i Ola miały problem z transportem. Ok, czyli zamiast na Nutkę wpłacać na Prymkę? Konto to samo? Quote
Onaa Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 agat21 napisał(a):Ok, czyli zamiast na Nutkę wpłacać na Prymkę? Konto to samo? Tak to samo. Prymka ma przyjechać w tę sobotę. Quote
pikola Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Napatrzec sie nie mozna na to szczescie Malutkiej:loveu: Quote
Recommended Posts