Onaa Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Nutka dzisiaj była u weta na kontroli. Niestety oczka nie wygoiły się jeszcze całkiem, sunia dostała silniejszy lek, potem wkleję fotki. Łączny koszt wet plus lek to 59,90zł. Quote
Onaa Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Dzięki Sarunia Niunia mamy już transport :)! Quote
Maruda666 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Jakie dobre wieści :multi: To dzisiaj Nutka jedzie? do domku Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Maruda666 napisał(a):Jakie dobre wieści :multi: To dzisiaj Nutka jedzie? do domku Tak, mój Syn jest już w drodze do Krakowa po Nutkę:) Quote
Nadziejka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 :loveu::multi:o matunkuuuu jak cudnie:buzi::thumbs::thumbs::thumbs:wobec tego sciskamy i szerokiej drogi kochani:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nutka już u mnie. Teraz wyruszamy dalej, do Domku Nuteczki. Trzymajcie kciuki :):):) Quote
Onaa Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Nutka już w swoim nowym domku, wyściskana, wycałowana przez swoją nową panią :lol:. Powodzenia Maleńka! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nuteczka już w swoim Domku!!! Pojechałyśmy do domu Nutusi zaraz po 17-tej..... Nucia była mocno wystraszona, ale to zrozumiałe - przecież tyle się wydarzyło w przeciągu 3 godzin życia sierotki... Najpierw z DT do Dogo07, później z Dogo07 do Rafała (mojego Syna), potem ze mną i moim TZ-em do swojej Pani i swojego Domu... Pani, jak zobaczyła nas na schodach... popłakała się ze wzruszenia... Myślę, że Nutka trafiła do naprawdę cudownego Domu!!!! Nie będzie dzieci, będzie miała Panią tylko dla siebie.... będą same, tylko dla siebie... Powitanie było miłe i mocno wzruszające... była niepewność Nutki i łzy wzruszenia Pani Krystyny... Oczywiście Nuteczka będzie spała z Panią w łóżku, ale ma też swój kącik, w którym ma zapewnioną "intymność" i to jest miejsce tylko Jej... Quote
Onaa Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Nutka słoneczko kochane :loveu:. Jola z Kozienic prosiła żebym pokazała Prymkę z tego samego miejsca co Nutka. A ja będe czekać na dobre wieści z nowego domku Nutki żeby być spokojną że wszystko jest ok. Quote
monika083 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Trzymam kciuki za Nucie:loveu: a Prymka sliczna...jesli uda ulokowac sie ja na miejsce Nutki ,to przekaze dekaracje na nia. Quote
paula_t Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Wspaniale się czyta takie wieści....Płakać się chce ze szczęścia:placz: Powodzenia maleńka, tyle przeszłaś, ale teraz już wszystko będzie dobrze:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Ponieważ zapomniałam kropelek do oczu dla Nuteczki, musiałam jechać do Niej jeszcze raz... Zastałam obie Panie na spacerze... Niestety, Nutusia (chyba ze stresu) nie załatwiła swoich potrzeb, jednak powoli poznaje swój teren... Pani Krystyna opowiedziała mi, że Nucia ładnie zjadła ryż z mięskiem, dokładała Jej Pani dwa razy;) i że jest pełna nadziei, że będą dla siebie WSZYSTKIM!!! Już na wizycie p/a Pani powiedziała: "Jak Ją zobaczyłam, to pomyślałam, że Ona jest sama w życiu i ja też... dlatego chcę, żebyśmy miały siebie nawzajem..." Pani Krystyna jest naprawdę cudowną, ciepłą kobietą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i myślę, że Panie będą ze sobą nawzajem szczęśliwe!!!!!!!!!!!!! Nutusia na spacerku wpatrzona w swoją "już" Panią: Nuteczka (miała pozować) Na spacerku tuż przy domku (fajny skwerek) Quote
monika083 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 no nareszcie jakis pozytyw na dogo:) Pewnie mala jeszcze sie troche stresuje..kilka dni i bedzie dobrze.Wazne ,ze zjadla:) Quote
Malgoska Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Dogo07 napisał(a):Nutka słoneczko kochane :loveu:. Jola z Kozienic prosiła żebym pokazała Prymkę z tego samego miejsca co Nutka. A ja będe czekać na dobre wieści z nowego domku Nutki żeby być spokojną że wszystko jest ok. jezu jaka biedna:( Quote
agat21 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nie było mnie trochę na dogo, wchodzę do Nutki i ... ryczę jak bóbr :placz: Tak się cieszę maleńka niepozorna sunieczko, że szczęście uśmiechnęło się do Ciebie. Oby wspólne dni z twoją wspaniałą Panią były pełne radości dla Was obu Quote
agat21 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Oczywiście jeśli Prymka zastąpi Nutkę w dt moją deklarację podtrzymuję Quote
bluess Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 wspaniałe wieści!Powodzenia w nowym domku ! Quote
Nadziejka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nutusia na spacerku wpatrzona w swoją "już" Panią: ,, ......:placz::modla::modla::iloveyou::iloveyou:o matulu jak cudnie-szczęścia szczęścia najpiękniejszego dla Panci i Nutenki:bye::iloveyou:...żeby się udało wyciagnac bidunie cudna Prymunie..:-( Quote
pikola Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Te oczka juz kochaja nowa Pancie.. Jeszcze pare dni i bedzie dobrze.Badz szczesliwa i zdrowa Panienko:loveu: Dziekuje Wszystkim za uratowanie Suni.Jestescie wspaniali:loveu: Quote
Recommended Posts