Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
W ostateczności siądę z Pepe i Megi uwiązanymi na sznurkach jak pies docenta w ostatnim odcinku Alternatywy 4:) i będę śpiewać jak Balcerek....Każdy mi wrzuci....żebym przestała......śpiewać:drink1:

:)
To ja dołączę do Ciebie w śpiewaniu, i wtedy na 200% będziemy coś dostawać - żebyśmy przestały śpiewać :cool3:.

Jeśli chodzi zaś o fundusze Nutki to jak już sunia będzie w nowym domku zaaklimatyzowana to poprosze Wszystkich którzy wparli finansowo sunie i deklarowiczów aby zadecydowali na jaki cel przeznaczyć pieniążki które pozostaną.

Posted

Bardzo sie ciesze Nutko Twoim szczesciem.Badz szczesliwa.

Boze,Nutka jest identyczna jak moja Zuzia.Identyko..oczka,tylko siersc ma krotsza.

To spojrzenie...mojej Zuzi.

Posted

ewu napisał(a):
Kraków - Tarnów to jakieś 80 km. Tylko 80 km:)
Godzina jazdy w jedną stronę:) Sprawdzałam:)

Z Tarnowem są dosyć dobre połączenia autobusowe. A DT nie mógłby jechać z Nutką i umówić się tak, że domek odbierze Nutkę na dworcu?

Posted

paula_t napisał(a):
Z Tarnowem są dosyć dobre połączenia autobusowe. A DT nie mógłby jechać z Nutką i umówić się tak, że domek odbierze Nutkę na dworcu?

Wiem , patrzyłam 1,5 godziny....

Posted

Dogo07 napisał(a):
Nikt sie nie zgłosił z pomocą transportu :(.

Autobus do Tarnowa jedzie niecałe półtorej godziny, Nutka jest mała , nie widzę problemu.....

Posted

Przepraszam ale nie tylko ja jestem na watku Nutki, mam swoje sprawy, chore dziecko i dla osoby nie zmotoryzowanej podróż do Tarnowa to jednak kawał drogi i pół dnia.
Dlaczego wszystko ma spadać na mnie ?
Odpowiedzialność za sunie, umawianie wizyt, jej transport.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Przepraszam ale nie tylko ja jestem na watku Nutki, mam swoje sprawy, chore dziecko i dla osoby nie zmotoryzowanej podróż do Tarnowa to jednak kawał drogi i pół dnia.

Renata ja to zaproponowałam bo szukam wyjścia......Jeśli nie możesz to oczywiście nie ma sprawy, to tylko rada, nic innego:)
Chcę pomóc w tej całej sytuacji i najnormalniej w świecie pytam:)
Zadzwoniłam do Malgoski, jutro nie może a w niedzielę zobaczy. Gdyby też nie mogła to daj mi pilnie znać.Malgoska do Ciebie jutro zadzwoni:) Mam nadzieję,że się uda:)

Posted (edited)

Dogo07 napisał(a):

Wybacz dogo, ale czegoś tutaj nie rozumiem.
KAŻDY Z NAS MA SWOJE SPRAWY- pracę, studia, rodzinę, problemy, a jeszcze zwierzakom stara się pomagać.

Nie rozmawiamy tutaj o kilkuset kilometrach, a o 1,5h podróży i 80km, więc jaki kawał drogi i jakie pół dnia?:roll: W dodatku wolnego dnia, bo rozmawiamy o sobocie....

I żeby nie było, że nie wiem o czym piszę, bo sama woziłam psiaki do Poznania, Warszawy, Wrocławia, nie mówiąc już o podróżach w okolicy (do 100km, których odbyłam kilkadziesiąt) i wielokrotnie było tak, że nawet nie wiedziałam o jakiego psiaka chodzi, po prostu ktoś mnie prosił o pomoc i to robiłam. I nie byłam zmotoryzowana, jechałam nawet kilkanaście godzin pociągiem.

Odpowiedzialny za sunię jest DT, w którym aktualnie przebywa i moim osobistym zdaniem DT powinien także poczuć się do obowiązku i jak nie pojechać samemu to przynajmniej znaleźć kogoś, kto mógłby to zrobić (znajomi, rodzina). Ludzie, na Boga, rozmawiamy o 80 km, a nie kilkuset, w dodatku z szybkim i częstym połączeniem autobusowym.

Edited by paula_t
Posted

Jestem w szoku!!!
Nie spodziewałam się, że z transportem Nutki będzie aż taki problem!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy DT mógłby podwieźć sunię np na parking obok Tesco w Prokocimiu??? (wtedy z Tarnowa będzie to i tak ponad 80km w jedną stronę)
Od wczoraj od południa nie było na dogo i nie wiedziałam, że jest aż taaaki problem:crazyeye: ( a przecież są telefony)
Dajcie szybko znać, bo czas leci:shake:

Posted

Każdy pomaga jak może. Ja staram sie jak umiem i jak mogę, jeśli czegoś nie mogę to proszę o pomoc , bo może komuś innemu to nie sprawi problemu. Po prostu wspólna pomoc. Szkoda że nie każdy to rozumie.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Jestem w szoku!!!
Nie spodziewałam się, że z transportem Nutki będzie aż taki problem!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy DT mógłby podwieźć sunię np na parking obok Tesco w Prokocimiu??? (wtedy z Tarnowa będzie to i tak ponad 80km w jedną stronę)
Od wczoraj od południa nie było na dogo i nie wiedziałam, że jest aż taaaki problem:crazyeye: ( a przecież są telefony)
Dajcie szybko znać, bo czas leci:shake:

Tak , może. Ja też nie myślałam że będzie taki problem z transportem.