ewu Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Kraków - Tarnów to jakieś 80 km. Tylko 80 km:) Godzina jazdy w jedną stronę:) Sprawdzałam:) Quote
Onaa Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 ewu napisał(a):W ostateczności siądę z Pepe i Megi uwiązanymi na sznurkach jak pies docenta w ostatnim odcinku Alternatywy 4:) i będę śpiewać jak Balcerek....Każdy mi wrzuci....żebym przestała......śpiewać:drink1: :) To ja dołączę do Ciebie w śpiewaniu, i wtedy na 200% będziemy coś dostawać - żebyśmy przestały śpiewać :cool3:. Jeśli chodzi zaś o fundusze Nutki to jak już sunia będzie w nowym domku zaaklimatyzowana to poprosze Wszystkich którzy wparli finansowo sunie i deklarowiczów aby zadecydowali na jaki cel przeznaczyć pieniążki które pozostaną. Quote
Livka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
pikola Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Bardzo sie ciesze Nutko Twoim szczesciem.Badz szczesliwa. Boze,Nutka jest identyczna jak moja Zuzia.Identyko..oczka,tylko siersc ma krotsza. To spojrzenie...mojej Zuzi. Quote
paula_t Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ewu napisał(a):Kraków - Tarnów to jakieś 80 km. Tylko 80 km:) Godzina jazdy w jedną stronę:) Sprawdzałam:) Z Tarnowem są dosyć dobre połączenia autobusowe. A DT nie mógłby jechać z Nutką i umówić się tak, że domek odbierze Nutkę na dworcu? Quote
ewu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 paula_t napisał(a):Z Tarnowem są dosyć dobre połączenia autobusowe. A DT nie mógłby jechać z Nutką i umówić się tak, że domek odbierze Nutkę na dworcu? Wiem , patrzyłam 1,5 godziny.... Quote
ewu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Reanata daj znać co załatwiłaś, szkoda żeby przez transport pies stracił ds.... Quote
Onaa Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Nikt sie nie zgłosił z pomocą transportu :(. Quote
ewu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Dogo07 napisał(a):Nikt sie nie zgłosił z pomocą transportu :(. Autobus do Tarnowa jedzie niecałe półtorej godziny, Nutka jest mała , nie widzę problemu..... Quote
Onaa Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Przepraszam ale nie tylko ja jestem na watku Nutki, mam swoje sprawy, chore dziecko i dla osoby nie zmotoryzowanej podróż do Tarnowa to jednak kawał drogi i pół dnia. Dlaczego wszystko ma spadać na mnie ? Odpowiedzialność za sunie, umawianie wizyt, jej transport. Quote
ewu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Dogo07 napisał(a):Przepraszam ale nie tylko ja jestem na watku Nutki, mam swoje sprawy, chore dziecko i dla osoby nie zmotoryzowanej podróż do Tarnowa to jednak kawał drogi i pół dnia. Dlaczego wszystko ma spadać na mnie ? Odpowiedzialność za sunie, umawianie wizyt, jej transport. Renata ja to zaproponowałam bo szukam wyjścia......Jeśli nie możesz to oczywiście nie ma sprawy, to tylko rada, nic innego:) Chcę pomóc w tej całej sytuacji i najnormalniej w świecie pytam:) Zadzwoniłam do Malgoski, jutro nie może a w niedzielę zobaczy. Gdyby też nie mogła to daj mi pilnie znać.Malgoska do Ciebie jutro zadzwoni:) Mam nadzieję,że się uda:) Quote
paula_t Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) Dogo07 napisał(a):Przepraszam ale nie tylko ja jestem na watku Nutki, mam swoje sprawy, chore dziecko i dla osoby nie zmotoryzowanej podróż do Tarnowa to jednak kawał drogi i pół dnia. Dlaczego wszystko ma spadać na mnie ? Odpowiedzialność za sunie, umawianie wizyt, jej transport. Wybacz dogo, ale czegoś tutaj nie rozumiem. KAŻDY Z NAS MA SWOJE SPRAWY- pracę, studia, rodzinę, problemy, a jeszcze zwierzakom stara się pomagać. Nie rozmawiamy tutaj o kilkuset kilometrach, a o 1,5h podróży i 80km, więc jaki kawał drogi i jakie pół dnia?:roll: W dodatku wolnego dnia, bo rozmawiamy o sobocie.... I żeby nie było, że nie wiem o czym piszę, bo sama woziłam psiaki do Poznania, Warszawy, Wrocławia, nie mówiąc już o podróżach w okolicy (do 100km, których odbyłam kilkadziesiąt) i wielokrotnie było tak, że nawet nie wiedziałam o jakiego psiaka chodzi, po prostu ktoś mnie prosił o pomoc i to robiłam. I nie byłam zmotoryzowana, jechałam nawet kilkanaście godzin pociągiem. Odpowiedzialny za sunię jest DT, w którym aktualnie przebywa i moim osobistym zdaniem DT powinien także poczuć się do obowiązku i jak nie pojechać samemu to przynajmniej znaleźć kogoś, kto mógłby to zrobić (znajomi, rodzina). Ludzie, na Boga, rozmawiamy o 80 km, a nie kilkuset, w dodatku z szybkim i częstym połączeniem autobusowym. Edited August 16, 2013 by paula_t Quote
margoth137 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 nie wiem, ale pamiętam jak w zeszłym roku Romi woził psy z hoteliku do DS, jest z Krakowa może warto napisać i zapytać Quote
Martika&Aischa Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Zaglądam do Nutki i czekam na dobre wieści ....80 km to naprawdę nie przepasc więc wierzę że ktoś pomoże w transporcie Nuteczki po nowe lepsze jutro :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Jestem w szoku!!! Nie spodziewałam się, że z transportem Nutki będzie aż taki problem!!!!!!!!!!!!!!!! Czy DT mógłby podwieźć sunię np na parking obok Tesco w Prokocimiu??? (wtedy z Tarnowa będzie to i tak ponad 80km w jedną stronę) Od wczoraj od południa nie było na dogo i nie wiedziałam, że jest aż taaaki problem:crazyeye: ( a przecież są telefony) Dajcie szybko znać, bo czas leci:shake: Quote
Onaa Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Każdy pomaga jak może. Ja staram sie jak umiem i jak mogę, jeśli czegoś nie mogę to proszę o pomoc , bo może komuś innemu to nie sprawi problemu. Po prostu wspólna pomoc. Szkoda że nie każdy to rozumie. Quote
Onaa Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Jestem w szoku!!! Nie spodziewałam się, że z transportem Nutki będzie aż taki problem!!!!!!!!!!!!!!!! Czy DT mógłby podwieźć sunię np na parking obok Tesco w Prokocimiu??? (wtedy z Tarnowa będzie to i tak ponad 80km w jedną stronę) Od wczoraj od południa nie było na dogo i nie wiedziałam, że jest aż taaaki problem:crazyeye: ( a przecież są telefony) Dajcie szybko znać, bo czas leci:shake: Tak , może. Ja też nie myślałam że będzie taki problem z transportem. Quote
Recommended Posts