Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Panią Krystyną, czyli Panią "naszej" Nuteczki...
Pani Krystyna jest Nutusią za-chwy-co-na!!!!!!!!!!!!
Wszystkie problemy sioo-koo się już unormowały:)!!!
Nutka w domu czuje się już coraz pewniej, podchodzi do pani, nieśmiało nawet zaczyna upominać się o pieszczotki, zwłaszcza rano - przychodzi i na dzień dobry obsypuje swoją Pańcię całuskami i pieszczotami;) Pani Krystyna ubolewa trochę, bo Nuteczka jeszcze nie odważyła się wejść do łóżka;), ale Pani Krystyna liczy na to, że to tylko kwestia czasu;)
Poza tym Pani Krystyna twierdzi, że NUTKA O SUNIECZKA IDEALNA!!! co kilkukrotnie podczas naszej rozmowy podkreśliła:)!!!!
Nucia boi się jeszcze trochę jak jest na spacerze; najbardziej przestraszona jest, jak widzi innego Psiaka, boi się też obcych ludzi i przejeżdżających samochodów...
Ale Pani Krystyna bardzo w Nią wierzy i ufa, że wszystko się unormuje i będzie dobrze:)
Z oczkami Nuci też już lepiej, w tym tygodniu przewidziana jest wizyta u weta:)

I to na tyle wieści z nowego, Cudownego Domku Nuteczki:loveu:!!!!!
Dogo07, wysłałam Ci umowę Nutusi, powinna jutro być już u Ciebie;)

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieso napisał(a):
pokazac....

[FONT=lucida grande]Przemiła, malutka sunia (6 kg.), ok. 3 lat, z pięknym białym krawatem szuka ciepłego domku. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jest bardzo łagodna.[/FONT]

Gdyby były jakieś zabłąkane telefony w sprawie nutki to może warto ją polecać...

Posted

[quote name='Marysia O.']

[FONT=lucida grande]Przemiła, malutka sunia (6 kg.), ok. 3 lat, z pięknym białym krawatem szuka ciepłego domku. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jest bardzo łagodna.[/FONT]

Gdyby były jakieś zabłąkane telefony w sprawie nutki to może warto ją polecać...

Sliczna i widac ze przemila sunia.
Oby i do niej sie szczescie usmiechnelo..

Posted

A ja z największą przyjemnością wklejam fotki szczęśliwej Nuteczki:loveu:
i kilka słów od Pani Agaty, córki Pani Krystyny, która dała Nuteczce NAJWSPANIALSZY DOM:

"Witam właśnie wróciłyśmy ze spacerku z Nutką więc dołączam najnowsze zdjęcia,
zaznaczam że gwiazda pozuje już w nowych szeleczkach (czerwone były już za ciasne;))
pozdrawiam serdecznie!"

Dodaje z przeogromną radością, że u Nutki wszystko dobrze:), a niedługo się chyba z Nią zobaczę (mam zaproszenie)...

Posted

Nutka wygląda pięknie :loveu:
Jak widać wszystkie psy mają swoją szansę choć my czasem w to wątpimy :)
Pozdrawiamy serdecznie nową rodzinę Nutki :loveu:

Posted

Proszę o przypomnienie (skleroza nie boli :lol:), czy za Nutkę jest już jakaś inna psinka? Puszczam moje hotelikowe deklaracje na wrzesień i w końcu nie wiem, na czym stanęło.. :oops:

Posted

agat21 napisał(a):
Proszę o przypomnienie (skleroza nie boli :lol:), czy za Nutkę jest już jakaś inna psinka? Puszczam moje hotelikowe deklaracje na wrzesień i w końcu nie wiem, na czym stanęło.. :oops:

Tak, na miejsce Nutki ma przyjechać Prymka, dt czeka już ponad tydzień ale Jola i Ola miały problem z transportem.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak, na miejsce Nutki ma przyjechać Prymka, dt czeka już ponad tydzień ale Jola i Ola miały problem z transportem.

Ok, czyli zamiast na Nutkę wpłacać na Prymkę? Konto to samo?