ewu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Dziękuję w imieniu Pepunia ale Prymka bardziej potrzebująca. Quote
ewu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Tak się cieszę ,że Nutka ma nareszcie swój prawdziwy dom:) Quote
ewu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 monika083 napisał(a):a ile pieniazkow zostalo, moze podzielic miedze Pepe a Prymka? Ja ,jak juz pisalam deklaracje przekaze na Prymcie, trzeba jej pomoc! Nie dzielcie, dajcie Prymce. Quote
ewu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Renatko ustal wszystko z dt i dziewczyny wyciągną Prymkę:) Edited August 19, 2013 by ewu Quote
mdk8 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 a konto dla Prymki to samo co dla Nutki? Bo jak pisałam wcześniej deklarację przenoszę na Prymkę i po 26-tym wpłacę za sierpień. Quote
Czorcik Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ja wpłaciłam niewiele , chyba ze 20 zł, i obiecałam wspierać Nutkę od czasu do czasu jednorazowymi w miarę możliwości i to zobowiązanie przenoszę na Prymkę Quote
yolanovi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ja deklarowałam stałą od września w wys. 15 zł - deklarację przenoszę na Prymkę Quote
Sarunia-Niunia Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Dzwoniłam dzisiaj do domu Nutusi i rozmawiałam z Panią Krystyną... Pani Krysia zakochana w Nuteczce, ale też nieco się martwi, bo Nutka załatwia się... raz na dobę... Wczoraj na porannym spacerku było sioo i koo, potem cały dzień i późnym wieczorem nic... Nutka obudziła Panią o 3-ciej w nocy i... poszły na spacerek... Nutka zdecydowała się na toaletę dopiero po około 40minutch, jednak się udało:)... Dziś rozmawiałam z Panią około 18-tej i od tej 3-ej rano znowu nic nie było... Poza tym Nucia to fajna dziewczynka - otwiera się na Panią, na Jej widok macha radośnie ogonkiem, uwielbia przebywać na balkonie (więc Pani zrobiła jej tam leżonko), ale też wraca do domu sprawdzać, czy aby Jej Pani napewno jest;) Powoli podchodzi na mizianki i nawet lekko Panią podlizuje:) W każdym razie wydaje się, że obie Panie są ze sobą najzwyczajniej szczęśliwe:multi::multi::multi:!!!! Quote
Jota67 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jak cudownie się czyta takie wieści na dobranoc! :) Czy nie wszystkie wątki mogłyby się tak kończyć :(:( Quote
monika083 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ona jeszcze sie stresuje, czesto pieski w nowych domach nie zalatwiaja sie. ..to nerwy.Bidulka kochana. Quote
Isiak Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 To ze stresu. Moja sunia (przyjechała w wieku 4,5 m-ca) przez dwa dni nie zrobiła nic, nawet u weta z nią byłam. Zestresowana bidulka była, bo smyczy ani obróżki wcześniej nie znała, ani miejskiego ruchu, no i tęskniła za swoim dawnym domem. Pewnie z Nutką jest tak samo... Quote
Maruda666 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jakie dobre wieści :) Jeżeli z tego co wpłaciłam coś zostało, to oczywiście na Prymkę :) Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Dogo07 napisał(a):Patrzę jeszcze na zdjęcia Nuteczki w nowym domku i jeszcze czuję jakie to niesamowite że sunia znalazła tak szybko dobrego człowieka, serce się raduje :lol:. A teraz jeszcze sprawa w której bardzo prosze aby osoby które jeszcze sie nie wypowiedziały a deklarowały/ wpłaciły pieniążki dla Nutki aby zadecydowały czy pieniążki pozostałe po Nutce (za chwile zrobie podsumowanie) zostały im w niewykorzystanej części zwrócone, czy przekazane na Pepe ( staruszka z Kozienic) czy też na Prymkę - , dt sie zgodził przyjąć sunie na miejsce Nutki, wtedy trzeba by podjąć decyzję o wyciągnięciu suczki przed wywozem jej do radys. Czekam na Wasze decyzje. Nuteczce się udało ...Marcelkowi się udało to i Prymce musi się udac :) trzymam mocno kciuki za sunieczkę !!!!! :) Quote
Onaa Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Dziękuję Wam za wypowiedzenie się na watku odnośnie Prymki :),przekażę Joli że Prymka może przyjechać do dt, może też będzie miała tyle szczęścia do Nuteczka i szybko znajdzie domek. Nuteczka jest dość wystraszonym psiaczkiem, i miała w ostatnich dniach przecież tyle nowych rzeczy - od wyjścia ze punktu w Kozienicach przed dt , transporty, do ds, więc pewnie jest troche zestresowana. Na początku też nie załatwiła się przez jeden dzień, dopiero potem było duże siku, a moja tymczaska nie ta obecna ale poprzednia też w pierwszy dzień w ogóle sie nie załatwiła i też sie martwiłam ale właśnie wet powiedział że to ze stresu. Ludzie reagują raczej odwrotnie, ze stresu częściej biegają do toalety. Mam nadzieję że to sie wkrótce unormuje u Nutki i jak sie poczuje już bezpiecznie i pewniej to będzie się ładnie systematycznie załatwiać na spacerkach. Buziaczki na Nutki :loveu:. Quote
yolanovi Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Może by tutaj Prymke pokazać http://www.dogomania.pl/forum/threads/246252-Dom-z-dziećmi-i-świnka-morska-dla-średniej-małej-suczki? Tylko co o niej wiadomo? Pod wzgledem urody i wielkości pasuje idealnie, ale co z resztą wymagań? Quote
Agnieszka103 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Bardzo się cieszę, że Nutka już we wspaniałym domu :) Swoją deklaracje przenoszę na Prymke Quote
Agnieszka103 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Czy dane do wpłat pozostaję takie jakie były dla Nutki? Quote
madziak25 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Cioteczki zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/246406-Książkowy-bazarek-na-Psitulaki :modla: Quote
Javena Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Przed chwilą wpłaciłam na Nutkę deklaracje ,a tu takie wiesci. Nutka już w domciu. :multi: W takim razie ,przekazuje tą deklaracje na następnego pieska,który jest w potrzebie. Potrzebuję tylko nr konta.Chyba,że ten sam . Quote
Onaa Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Jeszcze jedno pytanie, bo tak sie właśnie zastanawiam, czy Prymkę podpiąć do wątku Nutki ?? Czy założyć jej nowy wątek ? Jak myślicie ? Quote
yolanovi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Dogo07 napisał(a):Jeszcze jedno pytanie, bo tak sie właśnie zastanawiam, czy Prymkę podpiąć do wątku Nutki ?? Czy założyć jej nowy wątek ? Jak myślicie ? Myślę, że lepiej żeby miała swój wątek - założyć nowy :) Quote
Onaa Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Konto dla Prymki to samo co było dla Nutki. A tutaj wątek Prymusi :) - zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/threads/246428-Uciekam-przed-wyw%C3%B3zka-do-Radys-%28%28-pomo%C5%BCesz-Zal%C4%99kniona-Prymka?p=21219527#post21219527. Quote
Nadziejka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Nutenko szczęścia szczęścia kochana i zdrowenka :buzi::buzi::iloveyou: Quote
Recommended Posts