Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']kochana malutka kruszynka :loveu: Dogo na ile ocenił ją Twój wet ? bo mordeczka siwiutka :([/QUOTE]

Zabki ma ładne, wet stwierdził ze to młoda sunia. A pyszczek nie jest siwy ale biały tak jak końcówki łapek :).

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Zabki ma ładne, wet stwierdził ze to młoda sunia. A pyszczek nie jest siwy ale biały tak jak końcówki łapek :).[/QUOTE]

Na zdjęciach wychodzi jak by był siwiutki a to widocznie taka uroda sunieczki :) no to bardzo się cieszę że nasza Nuteczka nie okazała się starowinką ;)

Posted

Dziękuję że pamiętajcie o Nuteczce :).
Sunia jest , wg opiekunki tymczasowej, bardzo wdzięcznym psiakiem.
Ma tyle miłości i uwielbienia w oczkach do cz łowieka, cieszy się całą sobą, macha swoim pięknym puszystym ogonkiem, niemal tańczy :).

Posted

[quote name='Dogo07']Zabki ma ładne, wet stwierdził ze to młoda sunia. A pyszczek nie jest siwy ale biały tak jak końcówki łapek :).[/QUOTE]

Jakiś czas temu byłam na wątku takiej psiny, o której wszyscy myśleli, że jest babcią, właśnie przez ten siwy pyszczek, a weterynarz ocenił ją na kilka lat. Taka już po prostu ich uroda :)

Zaglądam z nadzieją na wieści jak tam przyszły domek....

Posted

Byłam dzisiaj razem z dziewczyną z tarnowskiego oddziału Animals na wizycie p/a dla Nutki...
Po ostatniej nieudanej adopcji Cindy wolałam nie iść sama:(...
Domek zapowiada się naprawdę dobrze...
Pani mieszka w spokojnej dzielnicy tarnowa, obok ma fajny placyk do spacerków z sunieczką...
Pani mieszka sama, jest całymi dniami w domu, a więc obie Panie będą dla siebie całym swoim światem....
Pani przyjęła nas bardzo sympatycznie, jak tylko wspomniała o swoim Maxiu, który odszedł w czerwcu, tak bardzo się popłakała, że nie mogła biedna mówić...
Pani i Maxio byli razem 15 lat...
Obie z Dorotą stwierdziłyśmy, że warunki dla Nuteczki idealne; będzie miała Nutka ciszę, spokój i Panią tylko dla siebie!!!

Dziewczyny, załatwiajcie transport - z Krakowa do Tarnowa teraz przy autostradzie to "żabi skok", niecała godzina w jedną stronę...

Oczywiście, przy wyjściu Pani powiedziała nam, że jeżeli decyzja jest pozytywna i Nutunia do Niej przyjedzie, to zaprasza już dziś na wizytę po/a...
Obiecałyśmy z Dorotką, że na pewno zajrzymy:)

Posted

Ja dopiero teraz dotarłam do kompa i widze że Ewu przekazał już Wszystkim tę dobrą nowinę :).
Dziękuję bardzo Sarunia-Niunia za wizyte :).
I wraz z Wami bardzo się cieszę że Nuteczka znalazła domek :) :) :).
Teraz potrzebny jest transport - za zwrotem kosztów - do nowego domku.
CZY ktoś z Was mógłby pomóc ?
W sobotę jeszcze sunia ma iść do weta, na kontrole tych oczków, i po południu już nawet mogła by jechać.
Macie jakiś pomysł ?

Posted

Pani czeka już na Nutkę :).
Mam nadzieję że z tymi jej oczkami będzie dobrze (wizyta konrolna jest w sobote).
I potem mała może ruszać w drogę :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
Pani czeka już na Nutkę :).
Mam nadzieję że z tymi jej oczkami będzie dobrze (wizyta konrolna jest w sobote).
I potem mała może ruszać w drogę :).

W Krakowie jest masa dogomaniaków. Ja już nie mam śmiałości bo ostatnio prosiłam ale bardzo mi pomogła Malgoska.
Spytaj może Renatko.....

Posted

Reantko wczoraj mi proponowałaś ,że zapytasz czy sponsoring Nutki może przejść na Pepe.
Ja wiem ,że Pepe to dożywotni tymczas, wiem,że mam drugą taką Megi, która ma marne szanse na ds i dodatkowo Frodo ale wierzę,że nie zostanę z tym sama a uważam ,że w większej potrzebie są psiaki w przytulisku.
Może dt Nutki weźmie kolejną bidę i na nią przejdą deklaracje Nutki.

Pepuś dziękuje za chęć pomocy ale koleżanki i koledzy bardziej jej potrzebują.

Posted

W ostateczności siądę z Pepe i Megi uwiązanymi na sznurkach jak pies docenta w ostatnim odcinku Alternatywy 4:) i będę śpiewać jak Balcerek....Każdy mi wrzuci....żebym przestała......śpiewać:drink1: