Malgoska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 małpi pyszczek???? jak to wygląda...wprawdzie nie palę ale chętnie go zobaczę :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Zaglądam do Nutki i mam nadzieję, że moja wpłata już dotarła... Quote
czunia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Właśnie wpłaciłam pieniążki, także pewnie niedługo będą na koncie Nutki. Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi']że co?...że już ten "małpi pyszczek" macie? :cool3:[/QUOTE] skoro ewu mówi że małpi to znaczy że małpi :cool3: ja od dziś dokładniej będę się sobie przyglądała :cool3: Quote
paula_t Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='ewu']... Paula rzuć bo za ładna jesteś, kobietom palaczkom się robi"małpi pyszczek":eviltong::mad:[/QUOTE] Staram się ewu właśnie od jakiegoś czasu:/ Mój brat rzucił kilka miesięcy temu, też z dnia na dzień. Zobaczymy ile wytrzyma, ale i tak jestem z Niego dumna i Go podziwiam, ja idę okrężna drogą ;) Quote
Javena Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Żeby ta kwota deklaracji stałych wyglądała lepiej ,dokładam biedną piąteczkę. >5zł stałej.< Prosze o nr konta. Zrobie jej ogłoszenia w wolnej chwili. Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Javena']Żeby ta kwota deklaracji stałych wyglądała lepiej ,dokładam biedną piąteczkę. >5zł stałej.< Prosze o nr konta. Zrobie jej ogłoszenia w wolnej chwili.[/QUOTE] Javeno kochana dziekujemy :loveu: Quote
agat21 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 kaska dla Nuteczki wysłana, mam nadzieję, że niebawem dotrze Quote
b-b Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Podrzuciłam na konto maluteńkie co nie co :roll: Quote
Panna Marple Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='ewu']Mój Ojciec palił bez umiaru. Miałam trzy dni jak dostał zawału...:( Lekarz mu powiedział:"albo Pan będzie żył albo Pan będzie palił"...... Rzucił z dnia na dzień....Nie znosił potem dymu papierosowego. Paula rzuć bo za ładna jesteś, kobietom palaczkom się robi"małpi pyszczek":eviltong::mad:[/QUOTE] Wielkie dzięki za ten małpi pyszczek;) Quote
Czorcik Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']wstrętny słodkożerca i palacz to ja :( :placz:ze słodyczy jestem w stanie zrezygnowac z dymka do porannej kawy nigdy w życiu ;)[/QUOTE] rety ja nie zrezygnuję ani z fajek ani z czekolady :-( Quote
Czorcik Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='paula_t']No to witam w klubie Martika:evil_lol: Może słodycze nie, ale papierosek do kawki niestety musi być, właśnie staram się walczyć z tym nałogiem i przerzuciłam się na epapierosa;)[/QUOTE] ja również wpadłam na ten pomysł i w tej chwili nadal jem czekoladę, palę normalne fajki , a w czasie pracy jak nie mam czasu wyjść na zewnątrz to epapierosa. Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Czorcik']ja również wpadłam na ten pomysł i w tej chwili nadal jem czekoladę, palę normalne fajki , a w czasie pracy jak nie mam czasu wyjść na zewnątrz to epapierosa.[/QUOTE] kurcze to chyba i ja muszę pomyślec o tym zakupie ;) Quote
Czorcik Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jak siedzę w pomieszczeniu to mogę wytrzymać nawet i z 5 godzin na epapierosie, ale tylko wyjdę na zewnątrz to od razu normalny dymek idzie :) Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Czorcik']jak siedzę w pomieszczeniu to mogę wytrzymać nawet i z 5 godzin na epapierosie, ale tylko wyjdę na zewnątrz to od razu normalny dymek idzie :)[/QUOTE] jak nie paliłam szukałam ludzie z fajką koło których mogę stanąc i się zaciągnąc :cool3: i ten stały tekst " kurcze odejdę żeby Ci nie dmuchac" a ja "nie nie stój mnie to wcale ale to wcale nie przeszkadza" :diabloti: :eviltong: Quote
polubek Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jestem na zaproszenie dogo. od roku prawie mnie nie ma na necie bo mam neta na kartę. looknę wątek jak będę miała coś więcej na karcie do internetu bo teraz mam tylko 5 zeta na koncie :(. sorki u mnie od dłuższego czasu cieniutko Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='polubek']jestem na zaproszenie dogo. od roku prawie mnie nie ma na necie bo mam neta na kartę. looknę wątek jak będę miała coś więcej na karcie do internetu bo teraz mam tylko 5 zeta na koncie :(. sorki u mnie od dłuższego czasu cieniutko[/QUOTE] ciocia broń boże się nie tłumacz ...najważniejsze że z nami jesteś :) Dziękujemy że zajrzałaś :) Quote
wieso Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 oj, cioteczki zadyme zrobilyscie okrutna :obrazic: ja jestem za skapa na cmiki :evil_lol: Quote
Czorcik Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']jak nie paliłam szukałam ludzie z fajką koło których mogę stanąc i się zaciągnąc :cool3: i ten stały tekst " kurcze odejdę żeby Ci nie dmuchac" a ja "nie nie stój mnie to wcale ale to wcale nie przeszkadza" :diabloti: :eviltong:[/QUOTE] hehehhehe tak na sępa ? ja rzuciłam kiedyś na pół roku, jak mnie ktoś w tym czasie mijał na ulicy z fajkiem, chciałam biec za nim i prosić żeby poczęstował :oops: a co tam u Nuteczki ? Quote
Onaa Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 I kolejne wpłaty dla Nutki , dziękujemy :): 150zł - Panna Marple stała do grudnia 10zł - Małgoska 20zł - Alla Chrzanowska 25zł - czunia sierpień 10zł - b-b 5zł - Agnieszka103 10zł - agat21. Jeśli ktoś nie dostał konta to proszę dać znać :). Quote
Jota67 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ja nie dostałam konta a obiecałam coś skromnego....:) Quote
Javena Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Jota67']Ja nie dostałam konta a obiecałam coś skromnego....:)[/QUOTE] ja też..... Quote
Recommended Posts