Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Uzupełniłam na pierwszej info odnośnie pomocy dla Nutki.

Tutaj mam tekst (napisany na podst. tekstu Joli/Oli)
Nutka czeka na dobry dom.
Jest małą (ok.9kg) ufną fajną sunieczką. Ma ok. 5 lat.
Być może z wyglądu nie wyróżnia sie niczym szczególnym ale z charakteru jest bardzo łagodna i spokojna, bardzo garnie się do człowieka. Zgadza się z innymi pieskami i suczkami.
Jej spojrzenie prosi , żeby ją przytulić i zabrać.
Nutka jest zaszczepiona i wysterylizowana.
Kontakt:
tel. 694 954 250
lub 605 608 220
mail: psy2000@vp.pl

Na jakie woj. ogłaszamy ?
Z tego co wiem to sunia ma tablice na woj.maz.
edek wykupiła pakiecik na bazarku - myślę że można tam dać na woj. sląskie
i jeszcze gdz\ie ogłaszamy sunię ?

Tymczasowo mogę zająć się zbieraniem pieniążków na Nutkę, a potem zobaczymy jak sie wszystko ułoży - może Nutka znajdzie w mig ds :).
Narazie najważniejsze żeby nie wyjechała do Radys.
Aha, i jeśli będzie jechała z tym drugim pieskiem z Kozienic, to myślę że faktycznie byłoby dobrze gdyby pokryć część kosztów transportu.

[quote name='paula_t']Dajcie znać jak tylko ogłoszenia będą potrzebne.

Mamy już tekst do ogłoszeń :) myślę że jak tylko będzie sygnał że Nuteczka bezpieczna można ją ogłaszac :) albo może już i nie czekac ;)

Posted

Martika, ja właśnie chciałam siąść do ogłoszeń, tyle że dogo napisała, że będzie pakiet od edek i raczej z tym samym tekstem na inne województwo nie zrobimy, bo będą jak zwykle kasować:/

Posted

[quote name='paula_t']Martika, ja właśnie chciałam siąść do ogłoszeń, tyle że dogo napisała, że będzie pakiet od edek i raczej z tym samym tekstem na inne województwo nie zrobimy, bo będą jak zwykle kasować:/[/QUOTE]

rozumiem :) to poczekajmy na ciocie edek ;)

Posted

Jestem na zaproszenie:) cioteczki 5 stałej deklaracji - przelewy robię zawsze na koniec miesiąca:) Pierwszy zrobię po 10 sierpnia jak wypłata wpłynie-ok?tak więc poproszę o nr konta:) aaa jakbym kiedyś zapomniała to pisać bo moja skleroza wielka:P:P:P

Posted

[quote name='madziak25']Jestem na zaproszenie:) cioteczki 5 stałej deklaracji - przelewy robię zawsze na koniec miesiąca:) Pierwszy zrobię po 10 sierpnia jak wypłata wpłynie-ok?tak więc poproszę o nr konta:) aaa jakbym kiedyś zapomniała to pisać bo moja skleroza wielka:P:P:P[/QUOTE]

Dziękujemy :).

Posted

[quote name='Martika@Aischa']rozumiem :) to poczekajmy na ciocie edek ;)[/QUOTE]

Dogo07 zamówiła małej pakiecik na bazarku ogłoszeniowym, a ja zrobiłam właśnie przelewik za ten pakiecik :)

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']jestem na zaproszenie Martiki, niestety teraz wakacje i finansowa pustka:(

Ewu a ten dt u Twojej znajomej co Sari z Olkusza była już zajęty?[/QUOTE]
Niestety na 3 miesiące wypadł z obiegu:( Operacja nogi....:(

Posted

Wpłaty jakie już doszły na konto Nutki:
200zł Maruda :)
20zł Czorcik :)
30zł monika083 i PelasiaLala :)
10zł maja7 :)
10zł kama202 :)

dziękujemy :).

Posted

Z fb się dowiedziałam że dziewczyny z Kozienic mogą przywieźć psiaki w tym Nutke do dt, w piatek. Część kosztów transportu pokrylibyśmy z pieniążków Nutki jeśli nie macie nic przeciwko a z uwagi na ich pomoc dla kozienickiego dziadzia z przepukliną, byłoby to dla nich ważne.

Posted

[quote name='Dogo07']Z fb się dowiedziałam że dziewczyny z Kozienic mogą przywieźć psiaki w tym Nutke do dt, w piatek. Część kosztów transportu pokrylibyśmy z pieniążków Nutki jeśli nie macie nic przeciwko a z uwagi na ich pomoc dla kozienickiego dziadzia z przepukliną, byłoby to dla nich ważne.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję, zamieszczę na wątku konto dziewczyn, zgodziły się.
Dziadzia zabieramy w piątek i na razie mamy poza nami 20 zł deklaracji...:(
Hotelik zamówiłam , cenę uzgodniłam, Pepe jedzie w piątek.

Posted

Pisałam ,że postaram się zrobić bazarek dla małej.Niestety z fantami coraz gorzej a mam jeszcze kilka obiecanych do zrobienia więc z dwojga złego wpłacę chociaz mały grosz na małą . Poproszę o dane do wpłaty:)