Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Tak się cieszę że tyle cioteczek przybiegło do naszej Nuteczki ....damy radę dziewczynki !!!! :lol:[/QUOTE]

Dziękuję Martika@Aischa za Twoją pomoc na watku Nutki :).

Czy mamy skarbnika ?

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ja niestety nie FB - kowa :([/QUOTE]

to zamieszczę info z linka:

[h=5]UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to zwięli - wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach" Beata[/h]

Posted

[quote name='Dogo07']Dziękuję Martika@Aischa za Twoją pomoc na watku Nutki :).

Czy mamy skarbnika ?[/QUOTE]
Dogo no coś TY ....robię to samo co wszyscy. Cieszę się że po raz kolejny się udało :) a raczej że jesteśmy już tak blisko :):):)
Dziewczynki czy ktoś może zostac skarbnikiem Nuteczki ???

Posted

[quote name='Czorcik']to zamieszczę info z linka:

UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to zwięli - wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach" Beata

Czytałam i aż mnie zwaliło z nóg ....:angryy:

Posted

Dogo to ostatnie formy pomocy ;)

Deklaracje stałe :
edek : 10 zł
mdk8 : 10 zł
monika083 : 20 zł ( do grudnia)
yolanovi : 15 zł ( od września)
Alla Chrzanowska : 20 zł
Panna Marple : 30 zł
kama202 : 10 zł ( przez rok )
maja7 : 10 zł
wiesio : 25 zł ( przez rok )

Razem : 150 zł

Pomoc jednorazowa :
Maruda666 : 200 zł
Livka : 50 zł
Panna Marple ???
wiesio : 200 zł
cancer43 : coś ???
Ada-Vebby : coś ???
Jota67 : coś ???
bela51 : coś ???
Malgoska : coś ??? ( pod koniec miesiąca )
PelasiaLala : 10 zł

Inna pomoc :
paula_t : ogłoszenia
Iwonamaj : FB
Martika@Aischa - Iwonamaj - bazarek
asiuniab : ogłoszenia
Ada-Vebby : fanty na bazarek

Posted

Uzupełniłam na pierwszej info odnośnie pomocy dla Nutki.

Tutaj mam tekst (napisany na podst. tekstu Joli/Oli)
Nutka czeka na dobry dom.
Jest małą (ok.9kg) ufną fajną sunieczką. Ma ok. 5 lat.
Być może z wyglądu nie wyróżnia sie niczym szczególnym ale z charakteru jest bardzo łagodna i spokojna, bardzo garnie się do człowieka. Zgadza się z innymi pieskami i suczkami.
Jej spojrzenie prosi , żeby ją przytulić i zabrać.
Nutka jest zaszczepiona i wysterylizowana.
Kontakt:
tel. 694 954 250
lub 605 608 220
mail: psy2000@vp.pl

Na jakie woj. ogłaszamy ?
Z tego co wiem to sunia ma tablice na woj.maz.
edek wykupiła pakiecik na bazarku - myślę że można tam dać na woj. sląskie
i jeszcze gdz\ie ogłaszamy sunię ?

Tymczasowo mogę zająć się zbieraniem pieniążków na Nutkę, a potem zobaczymy jak sie wszystko ułoży - może Nutka znajdzie w mig ds :).
Narazie najważniejsze żeby nie wyjechała do Radys.
Aha, i jeśli będzie jechała z tym drugim pieskiem z Kozienic, to myślę że faktycznie byłoby dobrze gdyby pokryć część kosztów transportu.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No to super :) skarbnika już mamy :):):) Dogo w jakim miejscu jest DT Nutki ? czy jest gotowy na jej przyjęcie w każdej chwili ?[/QUOTE]

No dt zaskoczone że tak szybko to się z sunią toczy.
Szybko faktycznie bo przecież jeszcze trzy dni temu nie było żadnej opcji pomocy dla suni a teraz jest :).
DT jest w Krakowie, ja obiecałam odebrać i dostarczyć sunie.
Była mowa o weekendzie ale myślę że nie będzie problemu jeśli sunia pojawi się wcześniej.

Posted

[quote name='Dogo07']No dt zaskoczone że tak szybko to się z sunią toczy.
Szybko faktycznie bo przecież jeszcze trzy dni temu nie było żadnej opcji pomocy dla suni a teraz jest :).
DT jest w Krakowie, ja obiecałam odebrać i dostarczyć sunie.[/QUOTE]

świetnie :) czyli Nuteczka będzie rzut beretem również od nas ;) to może ogłoszenia również na Małopolskę i Śląsk ;) będziemy mogły osobiście sprawdzic domki ;)

Posted

to potrzebujemy nr.konta, jak juz pisalam kasa bedzie pod koniec miesiaca, gdyz nie mam mozliwosci przeslania, a przez bank oplaty sa b.wysokie, szkoda dac bankowi :)

Posted

Nr konta porozsyłam troszkę później wśród osób które zadeklarowały pomoc finansową. Jeśli chodzi o przesyłanie pieniążków to wiem że jest paypal ale jak to działa to pojęcia nie mam :niewiem:.

Posted

[quote name='mparsley']Hej! Mogę zadeklarować 10 zł co miesiąc dla Nutki. Proszę o namiary na konto na PW:-) Pozdrawiam:-)[/QUOTE]

Dziękujemy :).

Posted

tez wiem ze jest i tez nie wiem jak dziala.....przesylam zawsze przez znajomego ktory jezdzi co dwa tyg do kraju ale w tej chwili jest na urlopie....[quote name='Dogo07']Nr konta porozsyłam troszkę później wśród osób które zadeklarowały pomoc finansową. Jeśli chodzi o przesyłanie pieniążków to wiem że jest paypal ale jak to działa to pojęcia nie mam :niewiem:.[/QUOTE]

Posted

[quote name='wieso']tez wiem ze jest i tez nie wiem jak dziala.....przesylam zawsze przez znajomego ktory jezdzi co dwa tyg do kraju ale w tej chwili jest na urlopie....[/QUOTE]

Spokojnie, poczekamy :).

[quote name='Martika@Aischa']Dogo czy Nuteczka będzie jechała z ewu ? dobrze by było aby na ten transport od razu załapał się Marcelek ...od Krakowa do Katowic do już rzut beretem. A i jeden koszt. Wstępnie Marcelek ma u nas DT.[/QUOTE]

Właśnie o to samo zapytałam na watku Marcelka.