mdk8 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 bardzo proszę przeczytajcie i rozsyłajcie dalej https://www.facebook.com/dorota.niewiadomska.16/posts/485111531581009 Quote
PeLala Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 jeśli to pomoże to jednorazowo "dyszke" przeleje :-( Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Dz\iękuję że zaglądacie na watek Nutki :). Czorcik, PelasiaLala, dziękuję i już zapisuję :). Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Tak się cieszę że tyle cioteczek przybiegło do naszej Nuteczki ....damy radę dziewczynki !!!! :lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='mdk8']bardzo proszę przeczytajcie i rozsyłajcie dalej https://www.facebook.com/dorota.niewiadomska.16/posts/485111531581009 ja niestety nie FB - kowa :( Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Tak się cieszę że tyle cioteczek przybiegło do naszej Nuteczki ....damy radę dziewczynki !!!! :lol:[/QUOTE] Dziękuję Martika@Aischa za Twoją pomoc na watku Nutki :). Czy mamy skarbnika ? Quote
Czorcik Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ja niestety nie FB - kowa :([/QUOTE] to zamieszczę info z linka: [h=5]UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to zwięli - wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach" Beata[/h] Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Dogo07']Dziękuję Martika@Aischa za Twoją pomoc na watku Nutki :). Czy mamy skarbnika ?[/QUOTE] Dogo no coś TY ....robię to samo co wszyscy. Cieszę się że po raz kolejny się udało :) a raczej że jesteśmy już tak blisko :):):) Dziewczynki czy ktoś może zostac skarbnikiem Nuteczki ??? Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Czorcik']to zamieszczę info z linka: UWAGA WARSZAWA I OKOLICE!!!!!!!"proszę jak możesz prześlij to wszystkim którzy mają owczarki do adopcji - jest facet, który poszukuje owczarka niemieckiego do adopcji. Facet jest z okolic Słupna pod Radzyminem -wszystko pięknie ale pojechałam na wizyte PA i zanim tam weszłam zrobiłam wywiad środowiskowy - facet podnajmuje pokoje Koreańczykom i jeszcze w zeszłym roku psy były tam zjadane, zaprzestali bo się mieszkańcy za to zwięli - wszyscy okoliczni sąsiedzi potwierdzili mi tą samą wersje -wiec uważajcie na adopcje w tych okolicach" Beata Czytałam i aż mnie zwaliło z nóg ....:angryy: Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dogo to ostatnie formy pomocy ;) Deklaracje stałe : edek : 10 zł mdk8 : 10 zł monika083 : 20 zł ( do grudnia) yolanovi : 15 zł ( od września) Alla Chrzanowska : 20 zł Panna Marple : 30 zł kama202 : 10 zł ( przez rok ) maja7 : 10 zł wiesio : 25 zł ( przez rok ) Razem : 150 zł Pomoc jednorazowa : Maruda666 : 200 zł Livka : 50 zł Panna Marple ??? wiesio : 200 zł cancer43 : coś ??? Ada-Vebby : coś ??? Jota67 : coś ??? bela51 : coś ??? Malgoska : coś ??? ( pod koniec miesiąca ) PelasiaLala : 10 zł Inna pomoc : paula_t : ogłoszenia Iwonamaj : FB Martika@Aischa - Iwonamaj - bazarek asiuniab : ogłoszenia Ada-Vebby : fanty na bazarek Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Wpadam na chwilkę .....Marcelek ma już swój wątek. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-zaraz-trafi-do-Radys-prosimy-o-pomoc?p=21158167#post21158167 Dziewczynki proszę zaglądajcie również na wątek biednego Marcelka ....razem z Nuteczką ma miejsce w transporcie do Radys :( Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Uzupełniłam na pierwszej info odnośnie pomocy dla Nutki. Tutaj mam tekst (napisany na podst. tekstu Joli/Oli) Nutka czeka na dobry dom. Jest małą (ok.9kg) ufną fajną sunieczką. Ma ok. 5 lat. Być może z wyglądu nie wyróżnia sie niczym szczególnym ale z charakteru jest bardzo łagodna i spokojna, bardzo garnie się do człowieka. Zgadza się z innymi pieskami i suczkami. Jej spojrzenie prosi , żeby ją przytulić i zabrać. Nutka jest zaszczepiona i wysterylizowana. Kontakt: tel. 694 954 250 lub 605 608 220 mail: psy2000@vp.pl Na jakie woj. ogłaszamy ? Z tego co wiem to sunia ma tablice na woj.maz. edek wykupiła pakiecik na bazarku - myślę że można tam dać na woj. sląskie i jeszcze gdz\ie ogłaszamy sunię ? Tymczasowo mogę zająć się zbieraniem pieniążków na Nutkę, a potem zobaczymy jak sie wszystko ułoży - może Nutka znajdzie w mig ds :). Narazie najważniejsze żeby nie wyjechała do Radys. Aha, i jeśli będzie jechała z tym drugim pieskiem z Kozienic, to myślę że faktycznie byłoby dobrze gdyby pokryć część kosztów transportu. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 No to super :) skarbnika już mamy :):):) Dogo w jakim miejscu jest DT Nutki ? czy jest gotowy na jej przyjęcie w każdej chwili ? Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']No to super :) skarbnika już mamy :):):) Dogo w jakim miejscu jest DT Nutki ? czy jest gotowy na jej przyjęcie w każdej chwili ?[/QUOTE] No dt zaskoczone że tak szybko to się z sunią toczy. Szybko faktycznie bo przecież jeszcze trzy dni temu nie było żadnej opcji pomocy dla suni a teraz jest :). DT jest w Krakowie, ja obiecałam odebrać i dostarczyć sunie. Była mowa o weekendzie ale myślę że nie będzie problemu jeśli sunia pojawi się wcześniej. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Dogo07']No dt zaskoczone że tak szybko to się z sunią toczy. Szybko faktycznie bo przecież jeszcze trzy dni temu nie było żadnej opcji pomocy dla suni a teraz jest :). DT jest w Krakowie, ja obiecałam odebrać i dostarczyć sunie.[/QUOTE] świetnie :) czyli Nuteczka będzie rzut beretem również od nas ;) to może ogłoszenia również na Małopolskę i Śląsk ;) będziemy mogły osobiście sprawdzic domki ;) Quote
wieso Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 to potrzebujemy nr.konta, jak juz pisalam kasa bedzie pod koniec miesiaca, gdyz nie mam mozliwosci przeslania, a przez bank oplaty sa b.wysokie, szkoda dac bankowi :) Quote
isschen Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Hej! Mogę zadeklarować 10 zł co miesiąc dla Nutki. Proszę o namiary na konto na PW:-) Pozdrawiam:-) Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Nr konta porozsyłam troszkę później wśród osób które zadeklarowały pomoc finansową. Jeśli chodzi o przesyłanie pieniążków to wiem że jest paypal ale jak to działa to pojęcia nie mam :niewiem:. Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='mparsley']Hej! Mogę zadeklarować 10 zł co miesiąc dla Nutki. Proszę o namiary na konto na PW:-) Pozdrawiam:-)[/QUOTE] Dziękujemy :). Quote
wieso Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 tez wiem ze jest i tez nie wiem jak dziala.....przesylam zawsze przez znajomego ktory jezdzi co dwa tyg do kraju ale w tej chwili jest na urlopie....[quote name='Dogo07']Nr konta porozsyłam troszkę później wśród osób które zadeklarowały pomoc finansową. Jeśli chodzi o przesyłanie pieniążków to wiem że jest paypal ale jak to działa to pojęcia nie mam :niewiem:.[/QUOTE] Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dogo czy Nuteczka będzie jechała z ewu ? dobrze by było aby na ten transport od razu załapał się Marcelek ...od Krakowa do Katowic do już rzut beretem. A i jeden koszt. Wstępnie Marcelek ma u nas DT. Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='wieso']tez wiem ze jest i tez nie wiem jak dziala.....przesylam zawsze przez znajomego ktory jezdzi co dwa tyg do kraju ale w tej chwili jest na urlopie....[/QUOTE] Spokojnie, poczekamy :). [quote name='Martika@Aischa']Dogo czy Nuteczka będzie jechała z ewu ? dobrze by było aby na ten transport od razu załapał się Marcelek ...od Krakowa do Katowic do już rzut beretem. A i jeden koszt. Wstępnie Marcelek ma u nas DT.[/QUOTE] Właśnie o to samo zapytałam na watku Marcelka. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='mparsley']Hej! Mogę zadeklarować 10 zł co miesiąc dla Nutki. Proszę o namiary na konto na PW:-) Pozdrawiam:-)[/QUOTE] wspaniale :multi: dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts