Marysia R. Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Jestem u Nutki:) Super, że udało się tak rozkręcić wątek i mała ma już tyle deklaracji. Musi się udać:) Quote
Maruda666 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Może dla Marcela też by się coś znalazło? :-( Quote
wieso Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ja podtrzymuje moja propozycje..... [quote name='Maruda666']Może dla Marcela też by się coś znalazło? :-([/QUOTE] Quote
Marysia R. Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Jest szansa, że Monti (http://www.dogomania.pl/forum/threads/245650-Iskiereczka-zaglądnij-prosze-Monti-WYWIEZIONY-!!!-Ale-chcemy-mu-pomóc-wyciągnąć) trafi od razu do DS i może wtedy chociaż część darczyńców zgodziłaby się na "przerzucenie" swoich deklaracji na Marcela. To nic pewnego ale może się uda:modla: Quote
wieso Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 oj, to bylo cudownie. trzymamy kciuki bardzo mocno..... [quote name='Marysia O.']Jest szansa, że Monti (http://www.dogomania.pl/forum/threads/245650-Iskiereczka-zaglądnij-prosze-Monti-WYWIEZIONY-!!!-Ale-chcemy-mu-pomóc-wyciągnąć) trafi od razu do DS i może wtedy chociaż część darczyńców zgodziłaby się na "przerzucenie" swoich deklaracji na Marcela. To nic pewnego ale może się uda:modla: Quote
ewu Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Marysia O.']Jestem u Nutki:) Super, że udało się tak rozkręcić wątek i mała ma już tyle deklaracji. Musi się udać:)[/QUOTE] Transport załatwiłam. Wyciągamy z dziewczynami staruszka z przetrąconym kręgosłupem i będzie jechał z Jolą do Krakowa. Jola weźmie razem Nutkę. Boże żeby to wszystko się udało... Załatwiłam wizytę pa dla Montiego, może chłopak pójdzie do domku. Wtedy Marcel ma szansę.... Czy Marcelek ma wątek? Quote
bluess Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Witam,chętnie przekażę fanty na bazarek,kaska może też się znajdzie ale dopiero we wrześniu... Quote
ewu Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nutka jest kopią naszej Cziki. Czikulina żyła 18 lat... Jak była szczeniaczkiem moja Teściowa uratowała ją przed utopieniem..... Przywiozła z wakacji małe , czarne , gryzące wszystkich dookoła -"coś":) Małe wyrosło ale gryźć nie przestało:) Quote
Isiak Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Dziękuję za zaproszenie, ale na razie mogę tylko trzymać za małą kciuki i podrzucić wątek. Quote
Nadziejka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nutenko cudna:buzi: zaglądam z watku Iskierki i Montusia -sciskam ogromnie ogromnie za wszystko , ile cioteczek nadeszlo z ratunkiem :iloveyou::loveu:ciocia ewu -janiol nad janioly , który jest wszędzie postokroc:modla: Quote
b-b Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Gotówką nie wspomogę ...ale jeśli będę miała tylko fanty to zrobię bazarek. Z tym, ze mam jeszcze obiecane 3...a fantów niet:( Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dziewczyny:loveu::loveu: czy ja już mówiłam że jesteście wspaniałe :loveu::loveu::loveu: Jest szansa i dla Marcelka .....mestudio powinna mu dzisiaj założyc wątek...musimy o niego walczyc. Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='wieso']na Marcelka tez bym mogla taka sama sume przeslac, gdyby sie znalazl DT...[/QUOTE] z całego serca Ci DZIĘKUJĘ :multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dziewczynki moje dziecko jutro jedzie na obóz sportowy więc muszę go ogarnąc ....Dogo07 ogarniesz deklarowaną pomoc na wątku Nutki ??? Od jutra pomogę !!! Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny:loveu::loveu: czy ja już mówiłam że jesteście wspaniałe :loveu::loveu::loveu: Jest szansa i dla Marcelka .....mestudio powinna mu dzisiaj założyc wątek...musimy o niego walczyc.[/QUOTE] kochane to proszę tutaj dać znać o wątku Marcelka, będziemy walczyć!!! [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki moje dziecko jutro jedzie na obóz sportowy więc muszę go ogarnąc ....Dogo07 ogarniesz deklarowaną pomoc na wątku Nutki ??? Od jutra pomogę !!![/QUOTE] to od jutra masz dodatkowy czas na dogo;) Quote
pikola Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Jestem na zaproszenie Martiki. Zaraz poczytam.Piekny okruszek:loveu: Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 kochane a czy ktoś ma jakieś informacje o Marcelu, pytam bo chciałabym wykorzystać do ogłoszeń?? i linka do zdjęć?? Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Wpadam na chwilkę .....Marcelek ma już swój wątek. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-zaraz-trafi-do-Radys-prosimy-o-pomoc?p=21158167#post21158167 Quote
Czorcik Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 jestem na zaproszenie Marika@Aischa. Wspomogę sunię jednorazowo 20 zł, potem doraźnie :D ( w zależności od mojej sytuacji finansowej ) . Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Wpadam na chwilkę .....Marcelek ma już swój wątek. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-zaraz-trafi-do-Radys-prosimy-o-pomoc?p=21158167#post21158167 dziękuję, nie wiedziałam, coś poskładam i poproszę o ogłoszenia z wykupionego bazarku; Quote
Onaa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 KOCHANI, jestem w szoku !!!:mdleje::multi: Niesamowite co się tutaj u Nutki dzieje, a już myślałam że ta biedna mała niepozorna suczynka pozostanie niezauważona. Bardzo ! dziękuję Wam wszystkim za obecność , deklarowaną pomoc i zainteresowanie losem Nuteczki. Cieszę się że skradła nie tylko mnie serce :). Zaraz wszystko na pierwszej stronie umieszczę. I pędze na watek Marcelka. Quote
Justyna Lipicka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 jestem na zaproszenie Martiki, niestety teraz wakacje i finansowa pustka:( Ewu a ten dt u Twojej znajomej co Sari z Olkusza była już zajęty? Quote
Recommended Posts