Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie Martiki:)

Stałej nie dam, bo się totalnie gubię, ale po wypłacie 200zł na pierwszy miesiąc dla staruszki wpłacę. Strasznie szkoda malutkiej. Koszt tymczasu nie jest porażający, więc myślę, że damy radę :)

Posted

Anioły są wśród nas :loveu:
Nutka jest śliczna, taka malutka na pewno się komuś spodoba i wcale nie taka staruszka.
Ma piękne imię :loveu:
Poproszę nr konta podeślę jednorazowo 50 zł malutkiej, ale dopiero w piątek (wypłata ;))

Martiko - dziękuję :)

Posted

Jestem na zaproszenie.
Widziałam jej zdjęcia na wątku kozienickim, jest taka kochana, taka biedna, cały czas ostatnio o niej myślałam :(
Stałej już nie dam rady, ale jednorazowo także coś wpłacę.
Proszę, niech ktoś napisze tekst, to ogłoszę ją na cito, bo im więcej pakietów tym lepiej.

Posted

Jestem na zaproszenie Martiki. Fajna sunia dla starszej, spokojnej osoby. Te cholerne Radysy....:( Mogę dać 15 zł stałej ale od września. widzę na teraz już troche kasy jest zadeklarowane, chyba możnaby małą zabrać. pozostaje kwestia transportu

Posted

[quote name='Maruda666']Jestem na zaproszenie Martiki:)

Stałej nie dam, bo się totalnie gubię, ale po wypłacie 200zł na pierwszy miesiąc dla staruszki wpłacę. Strasznie szkoda malutkiej. Koszt tymczasu nie jest porażający, więc myślę, że damy radę :)[/QUOTE]

[quote name='Livka']Anioły są wśród nas :loveu:
Nutka jest śliczna, taka malutka na pewno się komuś spodoba i wcale nie taka staruszka.
Ma piękne imię :loveu:
Poproszę nr konta podeślę jednorazowo 50 zł malutkiej, ale dopiero w piątek (wypłata ;))

Martiko - dziękuję :)[/QUOTE]

[quote name='Alla Chrzanowska']Deklaruję 20,00 stałej. Proszę o nr konta.[/QUOTE]

[quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie.
Widziałam jej zdjęcia na wątku kozienickim, jest taka kochana, taka biedna, cały czas ostatnio o niej myślałam :(
Stałej już nie dam rady, ale jednorazowo także coś wpłacę.
Proszę, niech ktoś napisze tekst, to ogłoszę ją na cito, bo im więcej pakietów tym lepiej.[/QUOTE]

[quote name='iwonamaj']Co robić? Nie wiem czy można na FB...[/QUOTE]

[quote name='Panna Marple']Jestem u biedulki. Jejku, tak jej dobrze z pysia patrzy. Mogę dać 30zł stałej i jednorazową większą, ale jednorazową dopiero pod koniec sierpnia[/QUOTE]

[quote name='katarzyna09']Ja również jestem na zaproszenie Martiki.W tej chwili nie mam jak pomóc,jeszcze nie teraz...
Finansowo kiepsko stoję,przepraszam :sad:[/QUOTE]

[quote name='yolanovi']Jestem na zaproszenie Martiki. Fajna sunia dla starszej, spokojnej osoby. Te cholerne Radysy....:( Mogę dać 15 zł stałej ale od września. widzę na teraz już troche kasy jest zadeklarowane, chyba możnaby małą zabrać. pozostaje kwestia transportu[/QUOTE]

Dziewczynki z całego serca Wam dziękuję że jesteście :loveu::loveu::loveu:
wierzę że wspólnie damy radę uchronic Nuteczkę przed Radysami !!!!!

Posted

Iwoncia musimy poczekac na założycielkę .....myślę że FB to wspaniały pomysł i pomoc :* Dziękuję :*
Trzeba też zebrac deklarację w jedną całośc ...mam nadzieję że sunia do Radys nie trafi!!!

Widzę że jest na wątku propozycja DT 240 zł miesięcznie ...myślę że to naprawdę dobra propozycja.

Posted

[quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie.

Napisz Dogo07 coś więcej o znajomej. Gdzie mieszka i na jakich warunkach (za ile ) ten DT.

I koniecznie trzeba porozsyłać wątek, zebrać deklaracje, inaczej nie uciągniesz,.

Sama prowadzę wątek Majki z Olkusza, sunia w typie gończego i co ma tylko 5 zł stałej deklaracji. Juz nie wiem co robić. Sunię wyciągnięto, a kasy brak.............[/QUOTE]
kochana jeśli chodzi o ogłoszenia, to ja na tym wątku poniżej wykupiłam 10 pakietów, do tej pory mimo, że proponowałam na wielu wątkach nikt z tego nie skorzystał, proszę może Nutka skorzysta; proszę Nie Pozwólmy Jej wyjechać do radys:(

Posted (edited)

Tak mi wychodzi :
Deklaracje stałe :
edek : 10 zł
mdk8 : 10 zł
monika083 : 20 zł ( do grudnia)
yolanovi : 15 zł ( od września)
Alla Chrzanowska : 20 zł
Panna Marple : 30 zł
kama202 : 10 zł ( przez rok )
maja7 : 10 zł
wiesio : 25 zł ( przez rok )

Razem : 150 zł

Pomoc jednorazowa :
Maruda666 : 200 zł
Livka : 50 zł
Panna Marple ???
wiesio : 200 zł
cancer43 : coś ???
Ada-Vebby : coś ???
Jota67 : coś ???
bela51 : coś ???
Malgoska : coś ??? ( pod koniec miesiąca )

Inna pomoc :
paula_t : ogłoszenia
Iwonamaj : FB
Martika@Aischa - Iwonamaj - bazarek
asiuniab : ogłoszenia
Ada-Vebby : fanty na bazarek

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='asiuniab']kochana jeśli chodzi o ogłoszenia, to ja na tym wątku poniżej wykupiłam 10 pakietów, do tej pory mimo, że proponowałam na wielu wątkach nikt z tego nie skorzystał, proszę może Nutka skorzysta; proszę Nie Pozwólmy Jej wyjechać do radys:([/QUOTE]

asiu ślicznie Ci dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='cancer43']Zapisuję sobie biedulkę,po żniwach coś dorzuce[/QUOTE]

[quote name='Kama202']Warto byłoby na Fb zrobić bazarek, tam lepiej wszystko się sprzedaje. Dołożyłabym swoje fanty.[/QUOTE]

Dziewczynki dziękujemy :multi: jesteście kochane :loveu: już dopisuję ....

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Tak mi wychodzi :
Deklaracje stałe :
edek : 10 zł
mdk8 : 10 zł
monika083 : 20 zł ( do grudnia)
yolanovi : 15 zł ( od września)
Alla Chrzanowska : 20 zł
Panna Marple : 30 zł
kama202 : 10 zł ( przez rok )
Razem : 115 zł

Pomoc jednorazowa :
Maruda666 : 200 zł
Livka : 50 zł
Panna Marple ???
wiesio ???
cancer43 : coś ???

Inna pomoc :
paula_t : ogłoszenia
Iwonamaj : FB
Martika@Aischa - Iwonamaj - bazarek
asiuniab : ogłoszenia

uaktualnione ;)

Posted

Kopiuję z wątku Montiego który już trafił do Radys :(
Po niedzieli do schronu mają pojechać 9 kg Nutka i Marcel :-( nieadopcyjny szarak. Może na kogoś z nich przeniesiemy deklaracje?

Nutka

Marcel:

Razem z Nutką ma jechac Marcelek ...ten psiak nawet wątku nie ma .....boże dziewczyny ja się kiedyś wykończe nerwowo :( nie wiem jak uratowac jeszcze Marcelka :( Nie mam zupełnie pomysłu ....