KingaW Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Pisałam z 200 razy> jeśli do budy to obie na raz, jeśli do normalnego domu, na warunkach pełnoprawnego domownika, to mogą isć każda z osobna. A w ogóle to co to za pomysł> pies do budy, ale koniecznie beżowy. Eeee. Lipa jakaś. Quote
Fela Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wracając jeszcze do tamtego kandydata na dom koło Gorzowa: facet wprost powiedział, że potrzebuje psów do stróżowania, bo on w pustym domu będzie trzymał wartościowe rzeczy (piec itp), nie mieszkając tam. Nie wiadomo, czy w domu kiedykolwiek, ktokolwiek zamieszka. Sam stwierdził, że jeśli suki mają mu się nie przydać (uciec czy nie być wystarczająco agresywne), to on przeprasza za zamieszanie i dziękuje bardzo. Lepiej, że nie pojechały. Suki są fajne, przyjazne, szukają domu z ludźmi, a nie pustego - do pilnowania. Quote
esperanza Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Domek sobie od Emira psa wziął. Dalej szukamy... Quote
KingaW Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Sunieczki śliczności- czy już do końca życia skazane na tymczas? Quote
Ewusek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 esperanza napisał(a):Domek sobie od Emira psa wziął. Dalej szukamy... a którego psa od Emirowej wzieli ? Quote
Olga132 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no własnie... którego? mówiła coś facet o wyglądzie psa jakiego zabrał? Quote
Olga132 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 chyba mi sie juz cos pomieszało. Chodszi mi o to - czy ten pies od Emir to pojechał do pilnowania tego pustego domu czy do innego ? Quote
Olga132 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Aaaaa no własnie ...bo juz się przestraszyłam Quote
gdgt Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Podnoszę! czy suki sa gdzieś ogłaszane? przykład kory dowodzi, że bez bieżących ogłoszeń (GW w każdy piątek, Oferta 3 razy w tygodniu) chętny do adopcji sam sie nie znajdzie. No więc, czy ktoś suki gdzieś na bieżąco ogłasza? Quote
esperanza Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Miesiąc nikt tu nie zagląda. Miesiąc nikt tu nie zaglądał. Suczki ogłaszam pojedynczo. Zaczęłam od tej większej. Jest na: 4łapy, adopcje.org, aniamalia, gumtree, mojpupil,psy.pl,pinezka będzie 25.02 w Ofercie ze zdjęciem. Quote
Fela Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 gdgt napisał(a):Podnoszę! czy suki sa gdzieś ogłaszane? przykład kory dowodzi, że bez bieżących ogłoszeń (GW w każdy piątek, Oferta 3 razy w tygodniu) chętny do adopcji sam się nie znajdzie. Kora nie znalazła domu przez ogłoszenia, ale przez naszą nową wolontariuszkę - Krysię (długo namawiała swoich znajomych na adopcję któregoś z naszych psiaków). Myślę sobie, że w przypadku ogłoszeń o psach bardzo ważne jest zdjęcie, czyli tak naprawdę ogłoszenia w necie głównie. Ale ogłoszać trzeba koniecznie. Quote
beam6 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 I wędrować na pierwszą z Ciotką Beam6 :) Quote
gdgt Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Próbowałam je dziś ogłosić smsem do GW, ale mnie odrzucono. Czy coś się zmieniło? wysłałam na nr 72007 z kodem WFP... Quote
gdgt Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a mi właśnie napisali że przyjęli, choć najpierw napisali że treść jest zła... Quote
Fela Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Tak, chyba się uda dla jednej. Ale na razie nie wiadomo nic na pewno Quote
Fela Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sporo kilometrów natrzaskałam wczoraj w nocy. Zobaczymy, z jakim efektem... Quote
gdgt Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Trzymam mocno kciuki, ale rozumiem, że jedna suczka jest wciąż na wydaniu? która? pytam, bo daję ogłoszenia go gazet. Quote
esperanza Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Została ta większa, chyba że coś się zmieniło. :roll: Quote
Recommended Posts