Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A pozatym to tak jak każdy piecho u mnie rozbestwia sie :evil_lol: to chlebek ukradnie to znowu kiełbache zwiną ze stołu :evil_lol: ale to jest spowodowane tym jego jedzeniem - dietom on by już chciał coś normalnego np. mięsko -ryż- marchewka albo chociaż pucha ale nie dietyczna.

Posted

Jestem ciekawa jak z tymi strzałami, u mnie jest tak że odpust za odpustem co roku jest więc była zawsze masakra, jak pies jeszcze słyszał, teraz jeśli sa jakies wystrzały, to przystaje słucha i idzie dalej, juz nie kuli ogonka i nie probuje uciekac :cool3:

Trzymam kciuki za wyniki i nowy domek!

Posted

No a teraz powiem coś na temat zachowania się Hugo.

Hugo boi się huku ale nie jest to panika. Gdy szliśmy (ja, moje jedno suczydło, Andrzej i Hugo) Hugo słyszał huk petard i nie tylko z daleka przystawał i uszka podnosił (nasłuchiwał) natomiast gdy jakiś kretym rzucił petarde blisko nas:angryy: :mad: to Hugo zaczoł ciągnąć przez pare naście metrów. W mieszkaniu się uspokoił. PUSZCZANIE GO W CZASIE JAKIEJ KOLWIEK IMPREZY Z FAJERWERKAMI LUB/I STRZAŁY Z PISTOLETU SUROWO ZABRONIONE :shake: :shake:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']CIOTKI CO Z DOMKIEM PILNE!!!!!!!!!

gDZIE hUGO JEST OGŁOSZONY :roll: ??????

na adopcje.org
i na kilku drobniejszych serwisach z ogloszeniami, gdzie moglam to wkleiłam, allegro juz nie ma, a ja nie moge wstawić bo mi zablokowali :( a byłoby wskazane...

Posted

dziołchy (i nie tylko ;)) dopisujcie na aukcji, że ma ona na celu znalezienie psu dom i że każda oferta złożona bez wcześniejszego uzgodnienia/kontaktu jest nieważna itp