Rybka_39 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja trzymam kciuki, szczerze nie trafilam wczesniej do watku Huga, widzialam go tylko na adopcyjnej..ale mam zaplon:evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A pozatym to tak jak każdy piecho u mnie rozbestwia sie :evil_lol: to chlebek ukradnie to znowu kiełbache zwiną ze stołu :evil_lol: ale to jest spowodowane tym jego jedzeniem - dietom on by już chciał coś normalnego np. mięsko -ryż- marchewka albo chociaż pucha ale nie dietyczna. Quote
zaba14 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jestem ciekawa jak z tymi strzałami, u mnie jest tak że odpust za odpustem co roku jest więc była zawsze masakra, jak pies jeszcze słyszał, teraz jeśli sa jakies wystrzały, to przystaje słucha i idzie dalej, juz nie kuli ogonka i nie probuje uciekac :cool3: Trzymam kciuki za wyniki i nowy domek! Quote
Paola06 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ale sprytny -ten Żabolek:lol::lol: Zdjęciuszka będą???? Quote
izabela.szczepaniak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Paola06 napisał(a):Ale sprytny -ten Żabolek:lol::lol: Zdjęciuszka będą???? a no sprytny :evil_lol: dzisiaj mieliśmy kurczaka z rozna to trzeba było go na lodówke schować 170cm wys:lol: A zdjecia będa poniedziałek - wtorek :oops: Quote
izabela.szczepaniak Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):pozdrowienia dla psiaka ;) po stokroć dziękujemy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
izabela.szczepaniak Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 No a teraz powiem coś na temat zachowania się Hugo. Hugo boi się huku ale nie jest to panika. Gdy szliśmy (ja, moje jedno suczydło, Andrzej i Hugo) Hugo słyszał huk petard i nie tylko z daleka przystawał i uszka podnosił (nasłuchiwał) natomiast gdy jakiś kretym rzucił petarde blisko nas:angryy: :mad: to Hugo zaczoł ciągnąć przez pare naście metrów. W mieszkaniu się uspokoił. PUSZCZANIE GO W CZASIE JAKIEJ KOLWIEK IMPREZY Z FAJERWERKAMI LUB/I STRZAŁY Z PISTOLETU SUROWO ZABRONIONE :shake: :shake: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jeżeli się nie bał, to po takiej akcji na pewno. Czasem bardzo ciężko psa po czymś takim wyprowadzić na prostą :( Czekamy na fotki :cool3: Quote
zaba14 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Hej! Podnosze Huga, co u was słychac? :cool3: Quote
OCZY Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witam spowrotem! :) Czy wiadomo coś co z domkiem dla Hugo? Quote
izabela.szczepaniak Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ano już jesteśmy przepraszamy ale mamy ograniczony dostęp :cool1: Dzisiaj odebrałam wyniki od Hugola i są bdb także bardzo proszę o powstawianie ogłoszeń bo ja jestem w tych sprawach nie kumata.:oops: Quote
Kluska4 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 W najbliższym czasie zrobię mu allegro i dam do wyborczej Quote
izabela.szczepaniak Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 CIOTKI CO Z DOMKIEM PILNE!!!!!!!!! gDZIE hUGO JEST OGŁOSZONY :roll: ?????? Quote
zaba14 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']CIOTKI CO Z DOMKIEM PILNE!!!!!!!!! gDZIE hUGO JEST OGŁOSZONY :roll: ?????? na adopcje.org i na kilku drobniejszych serwisach z ogloszeniami, gdzie moglam to wkleiłam, allegro juz nie ma, a ja nie moge wstawić bo mi zablokowali :( a byłoby wskazane... Quote
izabela.szczepaniak Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kluska4 napisał(a):W najbliższym czasie zrobię mu allegro i dam do wyborczej CIoteczko ogłoszonka dla Huga zrobione :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Bo nie widze :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a może źle patrze ;) Quote
Kluska4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Oj cioteczka chyba źle patrzy bo Hugo na allegro jest już od piątku :eviltong: http://www.allegro.pl/item206298528_niespotykanej_urody_bokser_hugo_szuka_domu.html W wyborczej będzie w przyszły piątek :lol: Quote
Bodziulka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 dziołchy (i nie tylko ;)) dopisujcie na aukcji, że ma ona na celu znalezienie psu dom i że każda oferta złożona bez wcześniejszego uzgodnienia/kontaktu jest nieważna itp Quote
Kluska4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dzięki :p Jakoś mi to umknęło, ale już poprawione :lol: Quote
Recommended Posts