Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już, już mówie jak tam mineło spotkanie zapoznawcze

A więc tak przyjechaliśmy na miejsce i co Hugo zrobił.... wparzył do mieszkania a konkretnie do małego pokoju wlazł nie proszony na łózko porwał pluszaka przyniusł go do dużego pokoju, przyszła właścicielka dała mu psie ciasteczko to je wypluł a gdy ja mu je dałam to wzioł rozgryzł na male kawałeczki i zapluł dywan tymi kruszkami a następnie wzioł pluszaka i na naszych oczach (ja, Andrzej ,Aga-przyszła właścicielkai jej kuzynka-właścicielka pluszaka) wypatroszył go :oops: :oops: :oops: potem wskoczył na łózko i zaczoł wariować kopać i boksowac się :oops: :oops: :oops: .
Ze wspulnego spacerku nic nie wyszło bo zaczeło padać a pozatym trafiliśmy na odpust.

Posted

Ale czy to zniechęciło przyszłych właścicieli? Mam nadzieję że nie! A jeśli chodzi o pluszaka - nie miejcie pretensji do Hugo! Gdy się za niego zabierał, trzeba było mu zabrać, a nie patrzeć tylko :eviltong:

Posted

OCZY napisał(a):
Ale czy to zniechęciło przyszłych właścicieli? Mam nadzieję że nie! A jeśli chodzi o pluszaka - nie miejcie pretensji do Hugo! Gdy się za niego zabierał, trzeba było mu zabrać, a nie patrzeć tylko :eviltong:

Odp 1
Nie to nie zniechęciło przyszłej właścicielki !!! A co do pretensji to nikt ich nie miał do HUGA !!!! a niech by ktoś sprubował :mad: a tak na marginesie to odebranie mu zabawki graniczy z cudem a pozatym nikt się nie spodziewał że rozerwie i wypatroszy ją w dwóch ruchach :shake:

Posted

Kluska4 napisał(a):
Wiedziałam, że jak wrócę z urlopu to będą czekać na mnie dobre wieści :p
Domek zdecydowany na 100% czy jeszcze nie wiadomo?

Tak dziś zapadła decyzja na 100% tylko nie wiem jak muj TZ to przeżyje
:shake:

KLUSKA4 napisała:
Skończyło się allegro. Mam wznowić aukcję?

Nie nie ma takiej potrzeby i jeszcze raz dziękuje za wszystko.

Posted

A ja dorwałam się na dosłownie 5 min do komputera.
Mam nadzieję że wszystko będzie ok...
Ja ciągle czekam na wieści o której jutro jest ten wyjazd.
Pozdrawiam wszystkichh