Tengusia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja w lutym adoptowalam psa ze schroniska (w domu mialam juz mloda suke) i tez na poczatku sie nie dogadywaly a teraz zyc bez siebie nie moga :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gdzie są nowe wiadomości i zdjęci do mojego kofanego HUGOLA :mad: :mad: :mad: Quote
a_ga.isk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hugo polubił ogródek... i piłkę... Nikomu jej nie odda... A może jednak... Ha! A spróbuj teraz Quote
izabela.szczepaniak Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cieszę się że HUGO się aklimatyzuje:loveu: i bardzo jestem ciekawa jak wyglądały odwiedziny koleżanki z buldożkiem :eviltong: szkoda że zdjęć nie zrobiłaś a może się myle :evil_lol: A co się stało z jego polskom piłeczkom???? Quote
Kluska4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj piłeczki to boksie kochają najbardziej na świecie :loveu: Quote
a_ga.isk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):Cieszę się że HUGO się aklimatyzuje:loveu: i bardzo jestem ciekawa jak wyglądały odwiedziny koleżanki z buldożkiem :eviltong: szkoda że zdjęć nie zrobiłaś a może się myle :evil_lol: A co się stało z jego polskom piłeczkom???? Leży sobie ale on wolał tą bo twardsza :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 szkoda ze moje potforki nie moga poszalec w ogrodku :( Hugo wyglada slicznie no i widac ze chlopak szczesliwy jest ;) Quote
a_ga.isk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 H. i L. dostali po dużej kości... Hugo nie bardzo wiedział co z nią zrobić... Quote
izabela.szczepaniak Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Aga widze że HUGO ma się świetnie :multi: Ale powiedz mi co na jego widok powiedzieli w domu bo o tym narazie ani słowa nie napisałaś:roll: Quote
a_ga.isk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 O moja mama zaraz jak go zobaczyła wzieła w ręce jaego pyszczek i powiedziała O jakiś Ty chudziutki! ale nie martw się pani Cię utuczy, Lucca też była chudziutka jak do nas przyjechała a teraz zobacz i ogólnie byli zachwyceni ;p Zaraz będziemy lecieć na spacerek bo coś mi się pogoda nie podoba i może później padać. Quote
izabela.szczepaniak Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Że co , że chudziutki :crazyeye: to on może był w schronie ale jak odjeżdżał to ważył prawie 24 kg.:loveu: To mnie cieszy że w domku taka reakcja tylko Aga błagam przypominaj mamie że Hugo to nie Bereneńczyk i nie moze tyle ważyć co te psy on ma ważyć 25-26 kg. I czekam na fotki ze spacerku a pozatym jak tam nowi koledzi i koleżanki ze spacerków????:cool3: Quote
a_ga.isk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 O ja wiem że Hugo to nie berneńczyk ;p Moja mama jest od rozpieszczania a ja potem muszę z psiakami biegać żeby się nie roztyły :P A fotki ze spacerku będą jak sprawie sobie lepszy aparat (mam zamiar niedługo) i jak zacznę Huga spuszczać ze smyczy bo ciężko jest jedną ręką utzrzymać go spokojnie na smyczy a drugą robić zdjęcie :evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a_ga.isk napisał(a): A fotki ze spacerku będą jak sprawie sobie lepszy aparat (mam zamiar niedługo) i jak zacznę Huga spuszczać ze smyczy bo ciężko jest jedną ręką utzrzymać go spokojnie na smyczy a drugą robić zdjęcie :evil_lol: No, no co ty mówisz przecież to taki spokojny piesek :eviltong: Quote
a_ga.isk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):No, no co ty mówisz przecież to taki spokojny piesek :eviltong: O tak, szczególnie przy innych psach, na które nie żadko że tak powiem skacze:diabloti: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a_ga.isk napisał(a):O tak, szczególnie przy innych psach, na które nie żadko że tak powiem skacze:diabloti: Wiem Agusiu :diabloti: ale bez obawy jak zauważyliśmy to po skakaniu się ładnie bawi :evil_lol: Quote
mOn4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 i od razu lepszy ranek po przeczytaniu takich wiadomości:) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No co tu taka cisza i gdzie nowe foty :mad: :mad: :mad: Quote
_Natalia_M_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Oj piekny psiaczek :)!! Ciesze sie ,ze ma nowy domek ! Quote
izabela.szczepaniak Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 .......................................................................... Quote
a_ga.isk Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Niedługo jakieś wstawie... Chwilowo na kompie jestem żadko a jak jestem to na chwilkę więc nie mam za bardzo czasu nic wstawiać ;] Quote
Recommended Posts