izabela.szczepaniak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Łoj cosik mi się tu za cicho wydaje :cool1: Gdzie ta przyszła pancia, co ...... hm :mad: :mad: :mad: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A no ponoć bardzo tylko że urzęduje na innym forum a to ma w nosie :angryy: :mad: Quote
a_ga.isk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 O ja do dogo nic nie mam za to one chyba ma do mnie... Po pół godzinnym czekaniu, kiedy strona i tak nie chce się otworzyć to hmm... wolę się wynieść. A i zapytam... kiedy mniej więcej Hugo może być chipowany? Quote
izabela.szczepaniak Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cioteczki Pilna sprawa mój komp poszedł z dymem :angryy: w serwisie dostałam zastępczy jak by coś to błagam o tel. Hugo będzie chipowany 10.08.2007r :loveu: tylko że boroczek coś zniuchał i zaczyna świrować nie chce z domu wyjść:shake: Quote
a_ga.isk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 O. A ja będę miała jakoś 10-11 wyjazd. Dokładnie dowiem się jak zwykle 5 minut przed... Czyli będę troszkę wcześniej niż zamierzałam. Quote
a_ga.isk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Z tego co wiem dobrze i z jednej i z drugiej strony ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Im bliżej soboty tym bardziej :nerwy: I jeszcze te cholerne kompy im szlag trafia :angryy: :comp26: Quote
mOn4 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 3mam kciuki za udaną adopcję i oczywiście szczęśliwą podróż!:) Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a_ga.isk napisał(a):O ja do dogo nic nie mam za to one chyba ma do mnie... Po pół godzinnym czekaniu, kiedy strona i tak nie chce się otworzyć to hmm... wolę się wynieść. A i zapytam... kiedy mniej więcej Hugo może być chipowany? skad ja to znam :angryy: ja tez przez ostatnie dni nie wchodzilam na dogo bo nie mialam na tyle cierpliwosci :splat: ciesze sie ze Hugo bedzie mial domeczek :multi: :multi: :multi: Quote
a_ga.isk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mOn4 napisał(a):3mam kciuki za udaną adopcję i oczywiście szczęśliwą podróż!:) O na podróż to ja się juz denerwuje. W obie strony zresztą... Nie lubię podróżować:eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a_ga.isk, a co dopiero Hugo ma powiedzieć :evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a Hugo pewnie powie hau-hau-hau-au-au-au i wiele jeszcze innych dzwięków i tak przez 16 godzin :eviltong: no może z 2-godzinna przerwą, tak się zastanawiamy czy nie wziąść pożyczki na paliwo bo jak kierowca ich wywali przed granicą to będzie :-o Quote
AgaiTheta Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ojejku miałam napisac maila, jutro z samego rana - obiecuje!!!!!!!!! Walcze ze zdrówkiem i albo czekam na kroplówkę i nie mam sił, albo jestem po i też nie mam sił. Zaczynam już myśleć, więc jutro napiszę przyszła rodzinko Hugolca. Quote
izabela.szczepaniak Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 AgaiTheta napisał(a):ojejku miałam napisac maila, jutro z samego rana - obiecuje!!!!!!!!! Walcze ze zdrówkiem i albo czekam na kroplówkę i nie mam sił, albo jestem po i też nie mam sił. Zaczynam już myśleć, więc jutro napiszę przyszła rodzinko Hugolca. NIe musisz kuruj sie ja z biedą wczoraj wysłałam ale komp już mi działa więc nie ma problemu :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Piątek jeszcze bliżej.. Jutro mam mieć wyjazd a do mnie ciągle kierowca nie dzwonił :| Jak do mnie zadzwoni pół godziny przed wyjazdem to chyba stanę się mordercą :| Quote
a_ga.isk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A ja wkońcu doczekałam się telefonu. Że o 5 nad ranem to pominę Aaaa dzisiaj w nocy już jadę, nie mogę się doczekać ;) Quote
Mysia_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 będziemy trzymac kciuki, żeby wszystko udało się bez komplikacji :p Quote
izabela.szczepaniak Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Cioteczki jamam stan przed zawałowy :ekmm: mam nadzieje że któraś mnie dowiedzi na Ojomie:roll: a teraz idę ........ :drinking: Quote
Recommended Posts