Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za słowa uznania dla Hugolka a on wzamian przesyła mokre buziaczki:Dog_run: niestety nikt się nie interesuje i będzie problem bo on i tak sie mocno przywiązał.
My zrezygnowaliśmy z wyjazdu w sierpniu bo wątpie żeby domek się znalazł.:shake:

A co do zdjęć to wiem że po nacisnięciu linku są zdjęcia ale ja chciałam je na forum:mad: . Jakbym chciała umieściś linki to po co bym wklejała zdjęcia:cool1: .

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

Dodam dzisiaj kilka nowych fot Hugola ale to będą ostatnie bo to i tak nie ma sensu :cool1: a pozatym jak ktoś go będzie chciał to nie z powodu fotek przecież
" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">