Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był dziś u nas wet. Zaszczepiona została na wściekliznę Szczurka i Bierka. Wszystkie psy miały przegląd - osluchane serce, oceniony stan zębów, oczyszczone gruczoły i przycięte pazury.
Dziadek ma zapchany jeden gruczoł i nie dał sobie go oczyścić - wił się, ugryzł Bartka. Jutro podjedziemy po czopki dla niego i za kilka dni do lecznicy. Bardzo bał się również Alik, ale był miły. Zęby do czyszczenia za jakiś czas będzie miał Dziadek - zaczyna zbierać się kamień. Dyziowi warto zrobić badania pod kątem trzustki, bo rozwolnienie nie ustepuje.

• 3 weeks later...
Posted

Nowa czarna suczka to Lala :)

Dyzio jest bardzo niefotogeniczny. Czy on widzi w ogóle? Wygląda jakby miał z tym problem :)

Samik i Milka- cuda niedoceniane przez głupich ludzi :(

Posted

ronja napisał(a):

Lalunia, Laleczka... Pasuje jej, wróżę jej szybką adopcję, ludzie lubią takie jedwabiste malizny :)

A jak tam Szczurka, Pola, Bierka, Siseta? Samik mi się baaardzo podoba, nie wiem, gdzie Ci ludzie mają oczy...

• 2 weeks later...
Posted

Macie może jakąś malutką sunię do adopcji? Taką do 2 lat, co lubi dzieci i koty? Duże mieszkanie na parterze, z ogródkiem, wyjazdy na działkę. Dziecko w wieku szkolnym. Pies zostawałby w domu od 9 do 13...

Posted

Mysza nie zagląda tu, to mogę wygadać;)

Poszła do domku Szczurka Ogórka do bardzo sympatycznej i ciepłej pani.

A z małych suczek to idealna byłaby Lala. Lala nie interesuje się Dakotą. Jest przyjacielska - mieszka z Sisetą i Dziadkiem i lubi się przytulać. Filipka też lubi:)