Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miło, że tak chwalicie nasz trawnik;) nieskromnie napiszę, że u nas całkiem ładnie w ogrodzie. drzewa poszły w górę, jest jak w parku.

• 3 weeks later...
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas wszystko dobrze. Sisik jak to Sisik - poszczeka, polata, poprzytula się:)

Dziś w nocy przyjechała z Olkusza maleńka Szczurka. Póki co, jest u weta z Bartkiem, bo ma jakiś wyciek krwisty z dróg rodnych, a miesiąc temu rodziła, więc to chyba nie cieczka.

Posted

Szczurka naprawdę jest malutka - wygląda jak skrzyżowanie wyrośniętego szczura z nietoperzem (lub Kaluchnym ;) )
a od zeszlej soboty w naszej trawie znalazłam 13 czterolistnych koniczyn i jedną pięciolistną. tak się dzieje w moim życiu raz na 6 lat.
jak ktoś ma marzenie mieć taką koniczynę - mogę podarować... zwykle wszystkie rozdaję;)

Posted

[quote name='ronja']Szczurka naprawdę jest malutka - wygląda jak skrzyżowanie wyrośniętego szczura z nietoperzem (lub Kaluchnym ;) )
a od zeszlej soboty w naszej trawie znalazłam 13 czterolistnych koniczyn i jedną pięciolistną. tak się dzieje w moim życiu raz na 6 lat.
jak ktoś ma marzenie mieć taką koniczynę - mogę podarować... zwykle wszystkie rozdaję;)[/QUOTE] Moje dwie wiszą na ścianie:-)

Posted

Szczurka zaskoczyła mnie swoją niecodzienną urodą:lol: Fajna z niej suczka :)
Hmm, poza Sisetą chyba najbardziej podobają mi się Samik i Gustlik, lubię takie kundelki :)

Posted

Szczurka do celów marketingowych został nazwana Uszką i pod takim imieniem figuruje w ogłoszeniach.
Jak jej wychodzi chodzenie na smyczy?

[quote name='Lemoniada']Szczurka zaskoczyła mnie swoją niecodzienną urodą:lol: Fajna z niej suczka :)
Hmm, poza Sisetą chyba najbardziej podobają mi się Samik i Gustlik, lubię takie kundelki :)[/QUOTE]

Posted

Na smyczy chodzi już przyzwoicie. Panikuje jedynie wtedy gdy np zaplącze się o drzewo. Póki co wychodzi tylko na smyczy. I nie załatwia się już w domu. I nie szczeka już 20 godzin na dobę.

Posted

[quote name='ronja']Na smyczy chodzi już przyzwoicie. Panikuje jedynie wtedy gdy np zaplącze się o drzewo. Póki co wychodzi tylko na smyczy. I nie załatwia się już w domu. I nie szczeka już 20 godzin na dobę.[/QUOTE]

tzn że idzie ku dobremu :)

Posted

Małymi kroczkami, ale idzie. Jakoś mi umknęło i nie napisałam - Negra poszła do fajnego domku. Mam nadzieję, że nic nie wywinie;)
Alik z wczoraj

Szczurka

Posted

[quote name='Nutusia']Jejciu, jaki Alik jest maleńki! Na zdjęciach solo wygląda na olbrzyma ;)[/QUOTE]
Nie wiem czy nie myślisz, że Alik jest na rękach u Bartka, bo jeśli tak to to nie on ;)
Alik jest sporym, grubawym i nabitym psem :)
Szczurka/uszka jest maleńka i śliczna, ogłaszana i cisza. No ale może już niedługo, ostatnio było kilka adopcji.

Posted

Dyzio ma problemy skórne. Ma wyłysiałe place w okolicach odbytu, część ogona i nad ogonem. I ranę na boku. Jest w trakcie leczenia. Przełysienia są na tle hormonalnym.

Posted

Dyzio był na kontroli u weta. Na razie mamy czekać.
Dostaje trillac, bo od przyjazdu do nas ma rzadkie kupy.

Wczoraj przyjechała w nocy nowa suczka. Ładna i miła.