Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
dostaje o d nas dużo czułości i przysmaków, ale wesoły to on jeszcze nie jest...
W to akurat nie wątpię, a wręcz jestem pewna, że dajecie mu wszystko, co można:-)

3 x napisał(a):
faktycznie !
Sami to ten mega smustas
tzn juz nie mega

moze tez taki jego charakter?
że wylewny i mega pozytywny to on nie będzie
u nas Fred nie jest
ale za to każda radość na jego pycholu jest podwójnie jak nie więcej cenna :)

Może i nigdy nie będzie uchachanym po pachy psem, ale niech choć troszkę się uśmiechnie:-)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):

E tam, naprawdę nie ma czego zazdrościć ;) Lata ta Siseta taka wypłoszona tylko, zero z nią kontaktu. Chciałabym, żeby poszła do adopcji, może by poszła do przodu, bo tak to jest miła tylko do ludzi, których zna i koniec. Mur. Tylko kto zechce psa, z którym trzeba zaczynać od początku, nawet fajne adopcyjne psy czekają a takie Sisety to porażka. Szkoda mi jej, naprawdę.

Wierzę, że każda Siseta znajdzie swego amatora :) Nawet taka dzika i nieokiełznana.
Nic się nie dzieje w adopcjach?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Wierzę, że każda Siseta znajdzie swego amatora :) Nawet taka dzika i nieokiełznana.
Nic się nie dzieje w adopcjach?

Ogólnie jest ruch chociaż nie dotyczy to psów z hotelu. Poszło kilka z BDT ostatnio. Jest też nadzieja dla Snoopiego z Kozienic, który także mieszka w BDT.
I na razie tyle ;) ale kciuki nie zawadzą. ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
dziękuję :) chcę więcej :P i każdego psa z trenerem :)

Milusia jest po prostu aniołem, ja nie wiem dlaczego nie ma domu :(

nie wiem co trener na to... ;)

Posted

Boi się go. Jak wracamy ze spaceru i nas widzi za płotem, obszczekuje dopóki nie uslyszy mojego glosu, że to tylko my. A jak wchodzimy przez bramę, cieszy się, ale trzyma dystans.
Fi zresztą na razie nie ma wyczucia i najdelikatniejszy nie jest i myslę, że to nie czas, by glaskał Sisetę...

Posted

Szejki jest super! Miły, zgodny, przyjacielski i ... zero telefonów w jego sprawie:(

a Fi miał dziś nieszczególny dzień, to i mina nieszczególna;)

Posted

Są taki dni w tygodniu, gdy nic nam się nie układa... jak mówią słowa piosenki ;) Ale są też takie: jutro będzie dobry dzień! :)

Przyjdzie czas i na Szejkiego. Czasami naprawdę warto poczekać na TEN dom. Nasza Ala czekała 8 miesięcy, ale było warto, oj jak warto :)

Posted

Mam nadzieję, że i do Szejka w końcu los się usmiechnie:)

Z wczoraj Sami, Bierka i Milka. Sami powolutku się przełamuje. Ostatnio jak Bartek glaskał Bierkę i Milkę na dworzu, Sami też przyszedł i wciskał swój łepek pod pachę Bartkowi.

Posted

[quote name='ronja']Mam nadzieję, że i do Szejka w końcu los się usmiechnie:)

Z wczoraj Sami, Bierka i Milka. Sami powolutku się przełamuje. Ostatnio jak Bartek glaskał Bierkę i Milkę na dworzu, Sami też przyszedł i wciskał swój łepek pod pachę Bartkowi.

To już nie jest ten sam smutny Samuel jak w dniu przyjazdu :) Tak trzymać!:multi:

Tulka ma dom??? Super! Wreszcie się odnaleźli :loveu: