Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bierka boi się obcych, cały czas chowała się za nogi Bartka a ja z drugiej strony próbowałam robić zdjęcia. Bez flesza, żeby jej nie straszyć więc nie wszystkie są ostre. Po jakimś czasie przyzywczaiła się do mojej obecności ale wyraźnie nie lubi aparatu.

Posted

Bobek, kochaniutki psiak, widać, że nie miał lekkiego życia :( Boi się gwałtownych ruchów, zaplątanej smyczy, podniesionej ręki. Potrzebuje delikatnych, spokojnych i wyrozumiałych ludzi.

Posted (edited)

Kolejna terierowata wariatka ;) Tulka. Ależ to jest śruba, wszędzie jej pełno. Zdjęcia musiałam pstrykać z dużej odległości, żeby jej nie rozpraszać, bo wtedy robiła się niemożliwa.

Próba ucieczki z sesji :)

Nie dało się uciec więc trzeba było pozować ;)

Edited by mysza 1
Posted

Nie chciałam przeszkadzać, rozpraszał się łatwo a nie miałam z nim w ogóle czasu. Uważam, że jest uroczy :) i nie ma uszu nierównych :P tylko oba stojące ślicznie.

Bardzo jestem ciekawa jak Oli wyjdą zdjęcia, na pewno będą ładne.

Aha, jak do mnie zadzwonisz, to trzasnę słuchawką. Bo tak mam podobno i już :D Zachowaj czujność. :D

Posted

[quote name='mysza 1']Nie chciałam przeszkadzać, rozpraszał się łatwo a nie miałam z nim w ogóle czasu. Uważam, że jest uroczy :) i nie ma uszu nierównych :P tylko oba stojące ślicznie.

Bardzo jestem ciekawa jak Oli wyjdą zdjęcia, na pewno będą ładne.

Aha, jak do mnie zadzwonisz, to trzasnę słuchawką. Bo tak mam podobno i już :D Zachowaj czujność. :D
daj spokój;) żenada...
Hugo i Milka z zeszłego tygodnia chyba...
Oczy Huga pomału zmieniają kolor na karmelkowy. Milkę czeka zdjęcie kamienia.

Posted

Pestka to już była mocno przemarznięta. Aż się dygotała, bo byla z nami podczas rozstawiania sprzętu i przygotowań. Pogoda była naprawdę fatalna i dziwię się "wirtualnemu opiekunowi";), że chciało mu się zarywać sobotę i marznąć z nami na łące przez kilka godzin:)

Posted

[quote name='Nutusia']Oj, to wcale nie taki wirtualny ten opiekun, skoro mókł i marzł w... realu ;)
Uśmiałam się ze zdjęcia kamienia w kontekście opowieści o zdjęciach psiaków :)[/QUOTE]
Krótko i na temat :)

Bierka jest psem mocno wylęknionym, a ja jestem dla niej obca, widziała mnie ze 3 razy i zapomniała jak miło było w trakcie podróży z Kozienic :) W każdym razie, z nią jest problem, mocno się boi :(

Posted

Poszukuję suni kudłatej (takiej co to się do strzyżenia prowadza), szarej, w typie teriera (nie znam się - dla mnie terier jest szorstkowłosy - chyba, że york ;)), niedużej, młodej. Byłby potencjalny dom w Warszawie...

Posted

To starsi ludzie są i szukają suni praktycznie identycznej jak ta, która odeszła. Niektórzy tak mają, niestety... A ich sunia była zdaje się podobna do carie teriera. Może dziś uda mi się do nich wpaść i zobaczyć zdjęcia, bo nie możemy się dokładnie w tej kwestii porozumieć ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Wyglądasz na taką! I na taką co trzaska słuchawką bez słowa też ;)[/QUOTE]
Oczywiście, a co tam ;)
[quote name='ronja']a Milka wygląda o parę lat mniej;)
ma piękne białe zęby. koszt to 172zł (zbiorcza faktura będzie w styczniu)[/QUOTE]
Wspaniale, bardzo się cieszę. Martwiłam się troszkę o zabieg, fajnie, że już z głowy.

Posted

Bartek ją zważył. Po odchudzeniu (jest wcięcie w talii) waży 34,80kg. W pon dostanie zastrzyk (mamy na wynos).
W lecznicy była bardzo grzeczna. W samochodzie też.

Posted

Jestem wolna, wolna, wolna, hurra, ale piękny dzień :multi::multi: Tylko maile i smsy będą upamietnialy szaleństwo. Może jakaś proza z tego wyjdzie :evil_lol:

Bardzo się cieszę w wyników Mileczki :loveu: