mysza 1 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 (edited) Edited December 14, 2013 by mysza 1 Quote
mysza 1 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Bierka boi się obcych, cały czas chowała się za nogi Bartka a ja z drugiej strony próbowałam robić zdjęcia. Bez flesza, żeby jej nie straszyć więc nie wszystkie są ostre. Po jakimś czasie przyzywczaiła się do mojej obecności ale wyraźnie nie lubi aparatu. Quote
mysza 1 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Bobek, kochaniutki psiak, widać, że nie miał lekkiego życia :( Boi się gwałtownych ruchów, zaplątanej smyczy, podniesionej ręki. Potrzebuje delikatnych, spokojnych i wyrozumiałych ludzi. Quote
mysza 1 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 (edited) Kolejna terierowata wariatka ;) Tulka. Ależ to jest śruba, wszędzie jej pełno. Zdjęcia musiałam pstrykać z dużej odległości, żeby jej nie rozpraszać, bo wtedy robiła się niemożliwa. Próba ucieczki z sesji :) Nie dało się uciec więc trzeba było pozować ;) Edited December 15, 2013 by mysza 1 Quote
ronja Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 na Twoich zdjęciach Bobek też wyszedł jak... Bobek;) mam zaległe zdjęcia Huga i Milki. może dziś wieczorem wstawię. Quote
mysza 1 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Nie chciałam przeszkadzać, rozpraszał się łatwo a nie miałam z nim w ogóle czasu. Uważam, że jest uroczy :) i nie ma uszu nierównych :P tylko oba stojące ślicznie. Bardzo jestem ciekawa jak Oli wyjdą zdjęcia, na pewno będą ładne. Aha, jak do mnie zadzwonisz, to trzasnę słuchawką. Bo tak mam podobno i już :D Zachowaj czujność. :D Quote
ronja Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='mysza 1']Nie chciałam przeszkadzać, rozpraszał się łatwo a nie miałam z nim w ogóle czasu. Uważam, że jest uroczy :) i nie ma uszu nierównych :P tylko oba stojące ślicznie. Bardzo jestem ciekawa jak Oli wyjdą zdjęcia, na pewno będą ładne. Aha, jak do mnie zadzwonisz, to trzasnę słuchawką. Bo tak mam podobno i już :D Zachowaj czujność. :D daj spokój;) żenada... Hugo i Milka z zeszłego tygodnia chyba... Oczy Huga pomału zmieniają kolor na karmelkowy. Milkę czeka zdjęcie kamienia. Quote
Lemoniada Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Fajne te nowe zdjęcia :) Tylko psy jakieś nietęgie miny mają, szczególnie Pestka i Bierka, która faktycznie wygląda jak ciężko krzywdzona - niewdzięcznica ;) Quote
ronja Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Pestka to już była mocno przemarznięta. Aż się dygotała, bo byla z nami podczas rozstawiania sprzętu i przygotowań. Pogoda była naprawdę fatalna i dziwię się "wirtualnemu opiekunowi";), że chciało mu się zarywać sobotę i marznąć z nami na łące przez kilka godzin:) Quote
Nutusia Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Oj, to wcale nie taki wirtualny ten opiekun, skoro mókł i marzł w... realu ;) Uśmiałam się ze zdjęcia kamienia w kontekście opowieści o zdjęciach psiaków :) Quote
mysza 1 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Nutusia']Oj, to wcale nie taki wirtualny ten opiekun, skoro mókł i marzł w... realu ;) Uśmiałam się ze zdjęcia kamienia w kontekście opowieści o zdjęciach psiaków :)[/QUOTE] Krótko i na temat :) Bierka jest psem mocno wylęknionym, a ja jestem dla niej obca, widziała mnie ze 3 razy i zapomniała jak miło było w trakcie podróży z Kozienic :) W każdym razie, z nią jest problem, mocno się boi :( Quote
Nutusia Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Poszukuję suni kudłatej (takiej co to się do strzyżenia prowadza), szarej, w typie teriera (nie znam się - dla mnie terier jest szorstkowłosy - chyba, że york ;)), niedużej, młodej. Byłby potencjalny dom w Warszawie... Quote
ronja Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 to może Tulka by się nadała? tylko to żywioł jest, niecierpliwa, glośna, skoczna, ale ma w sobie masę miłości:) Quote
Nutusia Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 To starsi ludzie są i szukają suni praktycznie identycznej jak ta, która odeszła. Niektórzy tak mają, niestety... A ich sunia była zdaje się podobna do carie teriera. Może dziś uda mi się do nich wpaść i zobaczyć zdjęcia, bo nie możemy się dokładnie w tej kwestii porozumieć ;) Quote
gusia0106 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 O Mysza! Jaka ładna Bierka! Chyba musiałaś tarzać się w błocie, żeby zrobić takie ładne zdjęcia :) Quote
mysza 1 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='gusia0106']O Mysza! Jaka ładna Bierka! Chyba musiałaś tarzać się w błocie, żeby zrobić takie ładne zdjęcia :)[/QUOTE] ;) lubię się tarzać :) Quote
gusia0106 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='mysza 1'];) lubię się tarzać :)[/QUOTE] Wyglądasz na taką! I na taką co trzaska słuchawką bez słowa też ;) Quote
ronja Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 a Milka wygląda o parę lat mniej;) ma piękne białe zęby. koszt to 172zł (zbiorcza faktura będzie w styczniu) Quote
mysza 1 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='gusia0106']Wyglądasz na taką! I na taką co trzaska słuchawką bez słowa też ;)[/QUOTE] Oczywiście, a co tam ;) [quote name='ronja']a Milka wygląda o parę lat mniej;) ma piękne białe zęby. koszt to 172zł (zbiorcza faktura będzie w styczniu)[/QUOTE] Wspaniale, bardzo się cieszę. Martwiłam się troszkę o zabieg, fajnie, że już z głowy. Quote
ronja Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Bartek ją zważył. Po odchudzeniu (jest wcięcie w talii) waży 34,80kg. W pon dostanie zastrzyk (mamy na wynos). W lecznicy była bardzo grzeczna. W samochodzie też. Quote
ronja Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 wklejam krew Milki zrobioną przed zabiegiem Quote
mysza 1 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Jestem wolna, wolna, wolna, hurra, ale piękny dzień :multi::multi: Tylko maile i smsy będą upamietnialy szaleństwo. Może jakaś proza z tego wyjdzie :evil_lol: Bardzo się cieszę w wyników Mileczki :loveu: Quote
Recommended Posts