Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bobek boi się aparatu. Cięzko zrobić mu sensowne zdjęcie, bo albo się chowa, albo wygląda jak wypłosz, albo jest zupełnie rozmazany. Możemy spróbować na smyczy, łatwiej będzie go złapać w kadrze;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
Bobek boi się aparatu. Cięzko zrobić mu sensowne zdjęcie, bo albo się chowa, albo wygląda jak wypłosz, albo jest zupełnie rozmazany. Możemy spróbować na smyczy, łatwiej będzie go złapać w kadrze;)

Cokolwiek, byle go było widać ;)

Posted

Chyba nici z 7 grudnia, teściowie przyjeżdżają do fotografa ;)
Pogoda okropna, jeśli chodzi o sesję to powinien być lekki mróz, żeby ziemia zmarzła, bo w błocie to umrzemy :)

Posted

nikt nie dzwoni niestety. jest jakoś tak smętnie.
wgram dziś jak Fi zaśnie częśc zdjęć - mam zaległe i wczorajsze. na pierwszy ogień pójdzie mister obiektywu;)

Posted

Zaraz potwierdzę czy ta sesja będzie, tylko w niej widzę już nadzieję :evil_lol:

Bobek wygląda prawie jak mój Brunek, który także nie jest fotogeniczny.

Bierka wygląda po prostu jakby codziennie dostawała kijem ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Zaraz potwierdzę czy ta sesja będzie, tylko w niej widzę już nadzieję :evil_lol:

Bobek wygląda prawie jak mój Brunek, który także nie jest fotogeniczny.

Bierka wygląda po prostu jakby codziennie dostawała kijem ;)

zatem wydajmy go gusi na DT
jest tak wielką fanka Brunka, że zrobiwszystko, żeby jak naszybciej wydac Bobika do ds :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Bobek jest super elegancik - skarpeteczki, żabocik i ten fantazyjny koniuszek ogonka! :) Nie znacie się! ;)[/QUOTE]
Ależ ja to popieram w całości :) Jest elegancik i kochany.

Posted

[quote name='3 x']zatem wydajmy go gusi na DT
jest tak wielką fanka Brunka, że zrobiwszystko, żeby jak naszybciej wydac Bobika do ds :evil_lol:[/QUOTE]

Czy ja Ci zrobiłam coś złego?????

Posted

[quote name='gusia0106']Czy ja Ci zrobiłam coś złego?????[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol:

A tymczasem jutro mamy sesję w hotelu, Bonsai będzie nam pięknie focić psiaki :multi: i zobaczycie jakie są śliczne :loveu:
Poproszę o sesję specjalną dla Bobka :eviltong:

Posted

[quote name='asiaf1']A mój Hugo też się załapie?[/QUOTE]
Niestety, w deszczu i zimńie byliśmy w stanie zrobić tylko 4 psy. Hugo ma na szczęście zdjęcia robione w ubiegłym roku przez Anię.
Moze będzie powtórka sesji z kolejńymi psami.

Posted (edited)

Kilka fotek wstawię. Warunki były ciężkie, pogoda fatalna i szybko zrobiło się mrocznie ;) Nie chciałam przeszkadzać w sesji :) więc nie pstrykałam kiedy były robione zdjęcia dlatego mam niewiele. Pestka ma najwięcej, bo była pierwsza i miała długi spacer kiedy sprzęt był rozstawiany.

Przygotowania :)

Pesteczka

Edited by mysza 1