ronja Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Bobek boi się aparatu. Cięzko zrobić mu sensowne zdjęcie, bo albo się chowa, albo wygląda jak wypłosz, albo jest zupełnie rozmazany. Możemy spróbować na smyczy, łatwiej będzie go złapać w kadrze;) Quote
mysza 1 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 ronja napisał(a):Bobek boi się aparatu. Cięzko zrobić mu sensowne zdjęcie, bo albo się chowa, albo wygląda jak wypłosz, albo jest zupełnie rozmazany. Możemy spróbować na smyczy, łatwiej będzie go złapać w kadrze;) Cokolwiek, byle go było widać ;) Quote
ronja Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 no to cokolwiek... ;) a tak na poważnie - postaramy się lepiej nastepnym razem... Quote
mysza 1 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 W przyszłą sobotę, 7 grudnia umówiłam się na sesję zdjęciową z psiakami, znowu ;) Tym razem inny fotograf. Pasuje Wam? Zresztą się dogadam offline z Tobą :) Quote
ronja Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Tulka z Bierką 7 grudna oczywiście pasuje Quote
mysza 1 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Chyba nici z 7 grudnia, teściowie przyjeżdżają do fotografa ;) Pogoda okropna, jeśli chodzi o sesję to powinien być lekki mróz, żeby ziemia zmarzła, bo w błocie to umrzemy :) Quote
ronja Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 ciągle jest szaro i ponuro. zdjęcia wychodzą fatalne. niektórzy robią tylko siku i lecą już do domu... Quote
Lemoniada Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Co słychać nowego i dobrego? :) Dzwonią jakieś fajne domki? Quote
ronja Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 nikt nie dzwoni niestety. jest jakoś tak smętnie. wgram dziś jak Fi zaśnie częśc zdjęć - mam zaległe i wczorajsze. na pierwszy ogień pójdzie mister obiektywu;) Quote
ronja Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 banda złych;) nieostra Tulka i Bierka zwana Szombierką... Quote
mysza 1 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Zaraz potwierdzę czy ta sesja będzie, tylko w niej widzę już nadzieję :evil_lol: Bobek wygląda prawie jak mój Brunek, który także nie jest fotogeniczny. Bierka wygląda po prostu jakby codziennie dostawała kijem ;) Quote
3 x Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='mysza 1']Zaraz potwierdzę czy ta sesja będzie, tylko w niej widzę już nadzieję :evil_lol: Bobek wygląda prawie jak mój Brunek, który także nie jest fotogeniczny. Bierka wygląda po prostu jakby codziennie dostawała kijem ;) zatem wydajmy go gusi na DT jest tak wielką fanka Brunka, że zrobiwszystko, żeby jak naszybciej wydac Bobika do ds :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Bobek jest super elegancik - skarpeteczki, żabocik i ten fantazyjny koniuszek ogonka! :) Nie znacie się! ;) Quote
mysza 1 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Nutusia']Bobek jest super elegancik - skarpeteczki, żabocik i ten fantazyjny koniuszek ogonka! :) Nie znacie się! ;)[/QUOTE] Ależ ja to popieram w całości :) Jest elegancik i kochany. Quote
gusia0106 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='3 x']zatem wydajmy go gusi na DT jest tak wielką fanka Brunka, że zrobiwszystko, żeby jak naszybciej wydac Bobika do ds :evil_lol:[/QUOTE] Czy ja Ci zrobiłam coś złego????? Quote
mysza 1 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='gusia0106']Czy ja Ci zrobiłam coś złego?????[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: A tymczasem jutro mamy sesję w hotelu, Bonsai będzie nam pięknie focić psiaki :multi: i zobaczycie jakie są śliczne :loveu: Poproszę o sesję specjalną dla Bobka :eviltong: Quote
ronja Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Bartek się starał jak mógł;) zobaczymy jak wyjdzie Bobek z profesjonalnej ręki;) Quote
mysza 1 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='asiaf1']A mój Hugo też się załapie?[/QUOTE] Niestety, w deszczu i zimńie byliśmy w stanie zrobić tylko 4 psy. Hugo ma na szczęście zdjęcia robione w ubiegłym roku przez Anię. Moze będzie powtórka sesji z kolejńymi psami. Quote
mysza 1 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 (edited) Kilka fotek wstawię. Warunki były ciężkie, pogoda fatalna i szybko zrobiło się mrocznie ;) Nie chciałam przeszkadzać w sesji :) więc nie pstrykałam kiedy były robione zdjęcia dlatego mam niewiele. Pestka ma najwięcej, bo była pierwsza i miała długi spacer kiedy sprzęt był rozstawiany. Przygotowania :) Pesteczka Edited December 14, 2013 by mysza 1 Quote
Recommended Posts