Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
taki mały Bogdan Bobek pewnie łatwego zycia nie miał;)
Bobek myszowy pewnie też nie - i to ich łączy:)

Może powinni się nawzajem odnaleźć i zaadoptować? :)

Bardzo ładne, nostalgiczne, jesienne zdjęcia, a modele jeszcze piękniejsi :) Nadciągają chłody, może ktoś zapragnie mieć przyjaciela i futrzany grzejnik w jednym, i znów coś ruszy w adopcjach?

Posted

Może... Miałam obiecujące telefony, co ciekawe w sprawie Tosi z Lasek, w których siedziała 2 tygodnie. Dom z ogrodem, fajni ludzie ale trochę za dużo chcieli jednocześnie. Zdecydowali się na adopcję szczeniaka i sprawę Tosi odłożyli.

Mały Rojek, który miał jechać do Kozienic, pojechał do BDT i okazał się przytulakiem i super wesołym psem :) a Bunia, która w przytulisku wydawała się wystraszona i przerazona, po wejściu do samochodu zamieniła się w przytulaska. Jest w hotelu ale nie u Ronji, milutka i kochana, czysta, grzeczna.
W sumie to wątek hotelowy ale lubię tu pisać ;)

Posted

ronja napisał(a):
w sumie to wątek głownie nabytków myszowych:) można pisać;)

Dziękuję :)

Zatem zagadka będzie i pewnie nikt nie będzie chciał zgadywać ;) W weekend to w ogóle nikt na dogo nie zagląda a tu tyle nowinek ;)

Kto dzisiaj pojechał do domu? :) Ktoś od ronji. Wczoraj od hop! pojechał Tedi a dzisiaj znowu ktoś ;)

Posted (edited)

Nowa suczka :) Poprosiłam o pierwszą z brzegu :) a dostałam cudeńko :)
Bezimienna jeszcze- jakieś pomysły?

Kochana jest, druga sunia spała a ta się denerwowała, co chwila podchodziła do przedniego siedzenia i wciskała mi głowę pod rękę :)

Edited by mysza 1
Posted

nowa suczka spokojna, przymilna i śliczna. troszkę ze smyczą na bakier, ale nie jest tragicznie na szczęscie. to suczka z serii Diduszek:loveu:
imię bardzo potrzebne, bo ja już wymyśliłam straszne;) TULKA (od przyTULaczKA)...

Posted (edited)

Mam sporo zdjęć ;) jak zostałyśmy same, druga suczka została w dt to przesiadła się do przodu, jak odmówić takiej słodyczy ;) która robi słodkie minki :)

Edited by mysza 1
Posted

mysza 1 napisał(a):
Dziękuję :)

Zatem zagadka będzie i pewnie nikt nie będzie chciał zgadywać ;) W weekend to w ogóle nikt na dogo nie zagląda a tu tyle nowinek ;)

Kto dzisiaj pojechał do domu? :) Ktoś od ronji. Wczoraj od hop! pojechał Tedi a dzisiaj znowu ktoś ;)

Tedi pojechał do domu?
super :multi:
a od ronji kto mógł pojechać?
niezmiennie obstawiam najfajnieszego psa jaki tam jest czyli największa Dagę/Milkę :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Już tyle propozycji na FB padło, ze nie wiem którą wybrać... Zawsze mam problem z wyborem ...

Nutusia napisał(a):
Wrzuć karteczki do kapelusza i wylosuj :)

albo podejdź do tego bardziej materialnie
kto da wiecej ten wygra ;)

Posted

malagos napisał(a):
Taki offik, wybaczcie - szukam holeliku, dt, dla 6 domowych kotów na pół roku od kwietnia 2014?....... Moze kto, coś wie...

Koty to nie mój świat, nie mam pojęcia.

3 x napisał(a):
albo podejdź do tego bardziej materialnie
kto da wiecej ten wygra ;)

A może ;)

Posted

u nas wszystko ok, tylko czasu trochę brakuje na wszystko.
psiaki bez wiekszych zmian. nowa bezimienne suczka jest bardzo miła, czysta i zgoda (mieszka z Polą i Szejkiem), ale to typ histeryczny i nie wiem jak będzie jak pójdzie do domu i ludzie będą wychodzić z domu.

Posted

ronja napisał(a):
u nas wszystko ok, tylko czasu trochę brakuje na wszystko.
psiaki bez wiekszych zmian. nowa bezimienne suczka jest bardzo miła, czysta i zgoda (mieszka z Polą i Szejkiem), ale to typ histeryczny i nie wiem jak będzie jak pójdzie do domu i ludzie będą wychodzić z domu.

Przykro będzie :) a koty lubi? Sprawdzicie?

Posted

[quote name='mysza 1']Przykro będzie :) a koty lubi? Sprawdzicie?
nie wiem, czy Kociczka będzie chciała współpracować. dziś pogonil ją Bobek...
Tulka w całej okazalości