Lemoniada Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Czy to, że mieli wszczepiane chipy, oznacza to, co ja myślę? ;) Quote
mysza 1 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ronja napisał(a):trochę się zapomniało:) mam fakturę 190zł. jutro wkleję. nie zostali niestety zważeni, bo pomieszczenie z wagą jest w remoncie. To nic, w zasadzie to mogłam to zrobić w lecznicy w Kozienicach, bo stałam obok wagi, nawet na nią patrzyłam ale wykazałam się lenistwem ;) poza tym bylo trochę zamieszania z trzema psami. Lemoniada napisał(a):Czy to, że mieli wszczepiane chipy, oznacza to, co ja myślę? ;) Niestety, żadnemu dom się nie szykuje :( Czipuję wszystkich moich podopiecznych dla zasady. Tylko Ci z Łodzi nie są zaczipowani. Quote
3 x Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 mysza 1 napisał(a): Niestety, żadnemu dom się nie szykuje :( Czipuję wszystkich moich podopiecznych dla zasady. Tylko Ci z Łodzi nie są zaczipowani. bo? (wiesz, że ma fioła na tym punkcie) Quote
mysza 1 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='3 x']bo? (wiesz, że ma fioła na tym punkcie) Wymóg fundacyjny i ja się z tym lepiej czuję ;) Patrzcie :) Murka :) gwiazda z okładki. Quote
3 x Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ja się zapytowuję czmu część nie jest zaczipowana ? wymóg fundacyjny? i po drugie się zapytowuję skąd się wzieła Maja Ostaszewska z Murką ? fiu fiu - okładka :) Quote
mysza 1 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 3 x napisał(a):ja się zapytowuję czmu część nie jest zaczipowana ? wymóg fundacyjny? i po drugie się zapytowuję skąd się wzieła Maja Ostaszewska z Murką ? fiu fiu - okładka :) Nie jest zaczipowana bez powodu, może będzie ale przed adopcją. Foksik był. Odpisałam przecie na myszowym ;) Quote
ronja Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 wklejam fakturę za wirusówki i chipy Szyszki i Bobka Quote
mysza 1 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 I nie masz nic do napisania? No wiesz, tyle pięknych psów i tylko faktura. :) Czy gwiazda Murka ma fochy? ;) Quote
ronja Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Mam;) Może zacznę od czwartkowej przygody Bierki. Bierka już trochę się zaprzyjaźniła z nami, więc Bartek zdecydował się puścić ją bez smyczy po ogrodzie. Wszystko było fajnie do czasu powrotu do domu. Bierka nie chciała podejść - "flirtowała" - czyli doskakiwała radośnie i uciekała. W końcu dała się głaskać pod szyją i jakoś powoli z przysmakami udało się Bartkowi złapać ją za obrożę. Na rękach nie wyrywała się, nie bała się Bartka. Za to piekielnie boi się przypinania smyczy. Na szczęscie w tym zakresie mamy spore doświadczenie;) Quote
ronja Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 straszna chudzina z niego... i bonus;) Quote
mysza 1 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Jaką falę na grzbiecie ma Bierka ;) Chyba po kąpieli jej się zrobiła :) Bobik jest uroczy, bardzo kochany. Pysio ma siwe, ciekawe ile ma lat, czy to tylko uroda czy wiek. Wg mnie jest młody ale kto wie. Bonus, wow :) jak się stopił ten bonus z tłem ;) Quote
Nutusia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bonus nieważny, bo "szpiczastości" uszek nie widać ;) Quote
ronja Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='3 x']oślepłam nie widze bonusa ;( nie otwiera się zdjęcie z piękną Sisetą? to teraz szybki przegląd hotelowy;) Parówczak... Gwiazda;) i jej najlepsza koleżanka zawsze zadowolony Szejki Pola Quote
ronja Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Szyszka mam jeszcze Milkę i Huga, ale wkleję już jutro Quote
malagos Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Miałam kolegę o nazwisku Bobek, Bogdan Bobek -w pierwszej klasie z nim siedziałam w ławce, ale trauma! :) Quote
Lemoniada Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bonus piękny, wyjątkowo sympatycznie wyszła :) Inne psiaki też fajne, a w przeglądzie brakuje Milki ;) Quote
ronja Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 i Hugo mistrzyni drugiego planu:) Quote
mysza 1 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Wszystkie piękne, Szysia najcudowńiejsza :) Quote
mysza 1 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 malagos napisał(a):Miałam kolegę o nazwisku Bobek, Bogdan Bobek -w pierwszej klasie z nim siedziałam w ławce, ale trauma! :) Ładne ;) ubawialam się :) Quote
Recommended Posts