Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"niczego sobie" to zdecydowanie zbyt słabe określenie - Sisetka jest prześliczna! :loveu: Cudna i do schrupania, szkoda, że nieznajomym daje się podziwiać tylko z daleka, ale ja właściwie bardzo lubię takie psy "jednego właściciela" :) Ale macie skarb :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zalogowałam się do banku i odkryłam coś dziwnego. Wczoraj wysłałam dla Sisi 20zł i widzę, że wróciło to do mnie z powrotem. Nic nie rozumiem, zmieniany był numer konta Fundacji? Jeśli nie, to spróbuję jeszcze raz, do skutku :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Właśnie zalogowałam się do banku i odkryłam coś dziwnego. Wczoraj wysłałam dla Sisi 20zł i widzę, że wróciło to do mnie z powrotem. Nic nie rozumiem, zmieniany był numer konta Fundacji? Jeśli nie, to spróbuję jeszcze raz, do skutku :)

Zmienił się kilka miesięcy temu ale do niedawna można było na nie wpłacać (chociaż my nie mamy tam dostępu od maja, a środków z konta, jeśli ktoś tam wpłacił, od lipca... Mieli nam sprawdzić i przelać ale nie mogę się doprosić)
W każdym razie nowy numer jest taki:
FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a, 03-772 Warszawa
20 2030 0045 1110 0000 0255 8120

Bardzo serdecznie dziękuję Ci za pomoc :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Czyli to z numerem konta był problem, miałam nieaktualne, dziękuję :) Przelew już poszedł, a ja idę jeszcze raz pozachwycać się Sisetą :)

Dzięki :) masz ten gust, wyrafinowany ;)

Posted

Szyszka - cudeńko:loveu: Grzeczna, czyściutka, zgodna, wesoła, bardzo proludzka.
Caly czas się przytula. Nie można jej zrobić porządnego zdjęcia. Jest tak słodka, że już zazdroszczę rodzinie, której stanie się członkiem:)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Przesłodka ta sunia musi być, psi ideał :) A Bierka jak, robi jakieś postępy?
Dawno żadnych adopcji nie było, ale coś czuję, że Szyszka i Boberek to nadrobią :)

Już się popsułaś ;), tylko adopcje i adopcje ;). Dopiero Lisiczka i Lolek pojechali a chwilę wcześniej Foksik :)

Szysia jest cudna ale ogłaszam ją już kilka dni i cisza.
Ale najgorsze jest to, że zainwestowałam w ogłoszenie Tediego w Gazecie Wyborczej, 70 zł :( i nie było nawet jednego telefonu :( a on jest taki ładny... :(

Doleciało 20 zł od Ciebie, dziękuję serdecznie.

Posted

A widzisz, jak to się człowiek szybko do dobrego przyzwyczaja ;)
Ojj, to kiszka straszna :( Tefi jest super psem, ale na swoje własne nieszczęście jest czarny i duży. A ludziom się pewnie yorki marzą, najlepiej malutkie, za darmo i z wyprawką. Jeszcze dłuuuga droga przed nami... Ale nie trać wiary, mysza, będzie lepiej :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
A widzisz, jak to się człowiek szybko do dobrego przyzwyczaja ;)
Ojj, to kiszka straszna :( Tefi jest super psem, ale na swoje własne nieszczęście jest czarny i duży. A ludziom się pewnie yorki marzą, najlepiej malutkie, za darmo i z wyprawką. Jeszcze dłuuuga droga przed nami... Ale nie trać wiary, mysza, będzie lepiej :)

To prawda, czarne mają gorzej niż Sisety nawet ;) Sama z czarnym zostałam na stanie ;) bo ani jeden telefon nie zadzwonił chociaż urodą nie dorównywał Tediemu ani troszeczkę ;)
Wiary nie ma co tracić to racja ale bardzo bym chciała, żeby on i Fortuna znalazły domy i to szybko. Fortuna za chwilę będzie staruszką. :(

Czy Bobek może być też trochę dla mnie? ;) Lubię go :)

Posted

[quote name='mysza 1']To prawda, czarne mają gorzej niż Sisety nawet ;) Sama z czarnym zostałam na stanie ;) bo ani jeden telefon nie zadzwonił chociaż urodą nie dorównywał Tediemu ani troszeczkę ;)
Wiary nie ma co tracić to racja ale bardzo bym chciała, żeby on i Fortuna znalazły domy i to szybko. Fortuna za chwilę będzie staruszką. :(

Czy Bobek może być też trochę dla mnie? ;) Lubię go :)
może być;)

Posted

Się zapomniało napisać ;) że wczoraj Szyszka i Bobby ;) byli u weterynarza, mieli zdejmowane szwy, przegląd, szczepione wirusówki i czipy :)
No i oczywiście trzeba płacić, ja muszę to uczynić :)