Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokazałam jednej pani kilka piesków do adopcji, w tym Lalę i pani pyta, w jakim jest wieku? Próbowałam Martuś do Ciebie zadzwonić, ale albo nie ma zasięgu, albo mam stary jakiś numer?...

Posted

O, może tym razem by się Lali poszczęściło, bo polecam ją i polecam. A teraz poleciłam pośrednio - może malagos będzie miała większą siłę przebicia ;)
Laleczka młoda, ale nie pamiętam dokładnie ile ma...

Posted

O, to już po ptakach! I nawet nie było eskalowania napięcia?!?!?!? I ani słowa o zapeszaniu? ;)
Szkoda tylko tej pani, która się na czarną elegantkę nastawiła i już drugie pudło :(

Posted

Malagos, nr mam ten sam 663... A może Dyzio by się spodobał? Jest wielkości Lali, ma charakterek i jest przeuroczy:)

Lala obejrzana przez panią w sobotę, a w niedzielę już na łóżku się wylegiwała w swoim domku:) Bardzo się cieszę, że wreszcie jej się udało.

• 3 weeks later...
Posted

Na miejsce Lali przyjechała siostra Coli. Ruda jest w podobnym stanie jak siostra, może ciut łagodniejsza. Pozwala się glaskać po pyszczku, chętnie bierze przysmaki, wraca na zawołanie. Chciałam ją pogłaskać po boku, to kłapała zębami i uciekła pod samochód.

Zdjęć się bała.

Wklejam zdjęcia z 31 stycznia.

74541287548130181895.jpg

95443269424125776276.jpg

68074225694293726636.jpg