ronja Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Super, ze Tulka poszła do domu. Jeden dzień była cisza:) Teraz Alik po całości przejął pałeczkę... Dobre wieści o Sisecie. Otóż, potwierdza się, że Siseta jest miła;) Przyjechał dziś do Bartka znajomy. Bartek puścił Dziadka z Sisi. Dziadek strasznie się cieszył, zarzucał łapki na kolana koledze. Sisi podbiegala bez szczekania na 2m i się wycofywała. Przez cały czas się kręciła. Nie miała złych zamiarów. Na pewno dużo dała jej obecność Bartka, obecność namolnego Dziadka i spokój naszego znajomego:) Quote
Lemoniada Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 ronja napisał(a): Dobre wieści o Sisecie. Otóż, potwierdza się, że Siseta jest miła;) Zawsze ją o to skrycie posądzałam :) A może to kolega Bartka ma na nią wyjątkowo dobry wpływ i warto go namówić na adopcję? ;) Quote
ronja Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Nie da rady niestety. Najważniejsze jest to, że Siseta nie zje potencjalnych chętnych;) Quote
mysza 1 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 ronja napisał(a):Nie da rady niestety. Najważniejsze jest to, że Siseta nie zje potencjalnych chętnych;) Akurat ;) i już widzę tą kolejkę chętnych :D Quote
ronja Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Uwierz w Sisetę:) A tu Samik z dziś. Jest miły, otworzył się. Nie zjadł Dakoty. Tylko ma ciągoty za wolnością. Węszy za każdym razem, czy czasem jakieś dziury w płocie nie ma, by dać dyla... Quote
mysza 1 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 3 x napisał(a):ale Dziadek wyładniał :) A ja właśnie miałam napisać, "ależ on urodziwy niezwykle" z przekąsem, dodam ;) Bardzo bardzo cieszę się z Samika :) widać już po nim, że jest lepiej :D Quote
Lemoniada Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='ronja'] Nie wiem czemu, ale genialne jest to zdjęcie, Pola wyszła tu jak chihuahua :) Quote
mysza 1 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Lemoniada napisał(a):Nie wiem czemu, ale genialne jest to zdjęcie, Pola wyszła tu jak chihuahua :) Tak, śmieszne, też zwróciłam na to uwagę. Pola jest maleńka, prawie chiłka ;) Quote
ronja Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 mysza 1 napisał(a):Tak, śmieszne, też zwróciłam na to uwagę. Pola jest maleńka, prawie chiłka ;) już myślałam, że się nie poznacie;) a Sami dziś ganiał się z Bartkiem. Ma coś z Wiśni w sobie. Lubię tego wielkoluda:) Quote
mysza 1 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ronja napisał(a):już myślałam, że się nie poznacie;) a Sami dziś ganiał się z Bartkiem. Ma coś z Wiśni w sobie. Lubię tego wielkoluda:) Cudnie :) Quote
Ewa Marta Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ronja napisał(a):już myślałam, że się nie poznacie;) a Sami dziś ganiał się z Bartkiem. Ma coś z Wiśni w sobie. Lubię tego wielkoluda:) Wiedziałam, że u Was uwierzy w ludzi:-) Quote
ronja Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Bierka z wyrazu pyszczka coraz bardziej przypomina mi Sproketa z Fraglesów... Quote
Nutusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 A mi naszą Gapcię ;) A Samik jaki roześmiany - serce rośnie! :) Quote
Lemoniada Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Piękne psy! :) Pestka, Murka, Milka i Bierka są bardzo adopcyjne, ja nie wiem, czemu one tyle czasu siedzą :shake: Quote
gusia0106 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 A Bierka śmielsza? Ps. Marta, od środy tylko makaron, pamiętaj! :) Quote
ronja Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Bierka lubi Bartka i przychodzi się głaskać. Ze mną to ma niesystematyczny kontakt, więc traktuje mnie z rezerwą. Ośmielają ją Milka i Samik. Więc w nowym domu na pewno fajnie, by byl otwarty psi kolega. ps. od dziś piję spirulinę z bananami, bo wspomaga wydolność. Quote
Recommended Posts