Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W imionach jestem słaba, nazwany został Bart ale średnio mi się podoba.

Przyjechał dzisiaj z Kozienic, nie jest pierwszej młodości i z urodą też średnio ;) ale miły chociaż.

Chciałam powiedzieć, ze na fejsie się podobają nieprofesjonalne zdjęcia zwierzaków więc proszę o więcej z zycia hotelu ;)

Posted

Gratuluję nabytku :)
Łe tam Bart, jakoś tak za poważnie. Ale specjalnie się tym nie martwię i czekam na Ronjowe wariacje owego niepasującego imienia, dopasowane do osobnika jak najlepsza rękawiczka ;)

Posted

zdjęcia są, z samego rana;) z góry, nieostre i we mgle. czyli będą się podobac;)
wkleję wieczorem.
Dziadek jest super. Naprawdę. Grzeczny, czyściutki, chodzi na smyczy, tuli się i cieszy.
Bart to zupełnie odpada:) Jest już szurnięta Marta w hotelu (Tulka-Martulka) - a nawet czasem dwie;), ale Bartek może być tylko jeden:)

Nutusiu, wariacje na temat imienia to długi proces:) Nie da się nic przyśpieszyć. Samo wszystko musi przyjść...

Posted

[FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok:

[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości
wszystkim co dom mają.

Ciepłych domów i miłości
dla tych, które wciąż czekają.

Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością
serca dla tych "najbrzydszych",
i młodych i starych
kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych.

Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami,
myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami.

Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają,
niosą dary braciszkom co niewiele mają...
[/FONT]

[FONT=comic sans ms][/FONT]

Posted

ronja napisał(a):
Dziadziuś z czujną Sisetką

O rany! Jakie cudo! Co ona tam wyniuchała? :)

Zdjęcia od Bonsai bardzo mi się podobają, wszystkie pozostałe też - jest jakiś większy odzew dzięki nim? :) A o Murkę, gwiazdę kalendarza, pytał ktoś? Wierzę w moc mediów i sławy :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
O rany! Jakie cudo! Co ona tam wyniuchała? :)

Zdjęcia od Bonsai bardzo mi się podobają, wszystkie pozostałe też - jest jakiś większy odzew dzięki nim? :) A o Murkę, gwiazdę kalendarza, pytał ktoś? Wierzę w moc mediów i sławy :)

Znając Sisetę pewnie nic ciekawego ;) czuja jet bardzo :)

Niestety, Murki nikt nie chce i nikt nie pyta :( coś jej sława nie pomogła :(

Posted

Siseta boi się wystrzałów. Dlatego czujnie nasłuchiwała, czy nie trzeba już wiać do domu:)
Ładnie zakolegowala się z Dziadkiem - nie ma żadnych zgrzytów.

Posted

Dziś Dziadek byl u weta na przeglądzie, szczepienaich i czipie. Waży 13,2kg. Ma z 8 lat. Stan zdrowia dobry. Podcięto mu tylko pazurki i wyciśnięto tyłek. Zniósł to zgodnością:)
Za to w samochodzie lamentował.
Mam fakturę z kilku psów. Ale już jutro obrobię zdjęcia. Wyszło ponad 500zł.

Posted

i zapomniałam. w piątek 17.01 będzie u nas Piotr - głównie do Poli i Tulki. Martulkę też pokażemy, bo te jej wokalizacje w czasie wyprowadzania innych psów są naprawdę uciążliwe...

Posted

ronja napisał(a):
Dziś Dziadek byl u weta na przeglądzie, szczepienaich i czipie. Waży 13,2kg. Ma z 8 lat. Stan zdrowia dobry. Podcięto mu tylko pazurki i wyciśnięto tyłek. Zniósł to zgodnością:)
Za to w samochodzie lamentował.
Mam fakturę z kilku psów. Ale już jutro obrobię zdjęcia. Wyszło ponad 500zł.

Dzielny :)
O matulu, sporo. Zrobisz na fejsa fakturę? Poproszę ludzi o pomoc w opłaceniu, bo naprawdę mam masakrę.

ronja napisał(a):
i zapomniałam. w piątek 17.01 będzie u nas Piotr - głównie do Poli i Tulki. Martulkę też pokażemy, bo te jej wokalizacje w czasie wyprowadzania innych psów są naprawdę uciążliwe...

Fajnie, mądry z niego gość ;)

Posted

Chciałam podzielić się sukcesami Sisety:)
Nie zakopuje już ciasteczek na dworzu, tylko je od razu zjada. W związku z tym nabrała motywacji do pracy i nauczyła się warować:)
Dziadek niestety póki co potencjału nie wykazuje. Bartek stwierdził, że jest tępy jak nóż kuchenny;)

Posted

ronja napisał(a):
Chciałam podzielić się sukcesami Sisety:)
Nie zakopuje już ciasteczek na dworzu, tylko je od razu zjada. W związku z tym nabrała motywacji do pracy i nauczyła się warować:)
Dziadek niestety póki co potencjału nie wykazuje. Bartek stwierdził, że jest tępy jak nóż kuchenny;)

Nie uwierzę jak nie zobaczę, chociaż na zdjęciu :)