Waldek Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Kama, i faktycznie nic mu nie jest ....od tamtej pory zrobił już dwa kooopska .... Dziś byłem u Dr. Sterny na zdjęciu szwów...i przepłukaniu tego miejsca ... płukania zalecone codziennie więc będę tak czynił ....antybiotyk jeszcze kilka dni , ale co najważniejsze Foks już dziś uniósł jedną tylną łapkę przy drzewku i zrobił siusiu jak facet a nie jak kobita ...:D, jest coraz żwawszy, zaczyna pobiegiwać ale go wstrzymuję ...jeszcze za wcześnie ...lekarz stwierdził, że postęp niesamowity , nie spodziewał sie aż takiego szybkiego postępu a widział go dziś jak wchodził po schodach do kliniki na SGGW , oby nie zapeszyc , tfu , tfu. tfu ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Czytam i rycze! Rycze BO CZYTAM TAKIE WIESCI!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
asher Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Foks idzie, jak burza! :ylsuper: Oby tak dalej :kciuki: Quote
Kama2 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Eeee, no prosze :multi:. Foks sie dzielnie spisuje. Teraz to juz tylko czeka go radosc i dlugie zycie u boku swojego Pancia:evil_lol:. Waldek, spisales sie na medal :thumbs:.Moze jakies fotki wkleisz? :p Quote
14ruda Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Nom:)Bardzo sie cieszę,żę Foks wraca do zdrowia.:loveu: Quote
Waldek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Kama2 napisał(a):Eeee, no prosze :multi:. Foks sie dzielnie spisuje. Teraz to juz tylko czeka go radosc i dlugie zycie u boku swojego Pancia:evil_lol:. Waldek, spisales sie na medal :thumbs:.Moze jakies fotki wkleisz? :p To Foks spisuje się na medal a nie ja. :lol: A o fotkach pomyslę, nawe ma kilka z tą raną ....ale taki jakiś niefotogeniczny bo wygolony niesamowicie :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No nie! Foksik niefotogeniczny, bo wygolony? Chlopie! Dawaj naszego bohatera!!!! Quote
Kama2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Sota, jestem absolutnie za ......:evil_lol: Waldek, dawaj chlopaka , nie zaluj :eviltong: Quote
sota36 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kama2 napisał(a):Sota, jestem absolutnie za ......:evil_lol: Waldek, dawaj chlopaka , nie zaluj :eviltong: no chyba, ze nas Waldemar zaluje nam widoku!!!! Quote
Waldek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Dziś siedzę w pracy a tu nie mam jego fotek, ale jutro coś wrzucę a może zrobię nowe jak będzie troszkę światła .....obiecuję Quote
Cypryda Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nie było mnie prawie 3 tygodnie a tu tyle wiadomości. Ciesze się że Foksik zdrowieje. Moze i dobrze że nie czytałam codzienie bo denerwowałabym się czekając na wiadomości. Koniecznie zdjęcia Foksa i reszty. Podrap dzielnego Foksa. Zaskoczyła mnie wiadomośc o Kacper-ce (ku). Ile jet tych kociaków bo jakoś chyba nie napisaleś, a moe ja nie doczytałam. A przy okazji co słychać u bezłapki Amelki? Nie mam gdzie dowiedzieć sie co słychac u kociastych. Jak ma sie Rudolf, Pręgolo i reszta? Mizianki dla moich ulubieńców. Brakuje mi ich fotek. Quote
Waldek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 zrobiłem dziś parę , ale nie zdążyłem wrzucić. znów mam nocny dyżur.... jutro z pewnością znajdą się w wątku :D sorrry Quote
sota36 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Taaaa, jutro, a moze pojutrze! Waldek - dawaj foty - migiem!!!! Quote
Waldek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Wreszcie udało mi się pstryknąć kilka fotek Foksa pooperacyjnych ... oto ten dzielny chłopak... mam wrażenie jakby rehabilitacja stanęła w miejscu, Foksa nie jest w pełni sprawny, mam nadzieję, że potrzeba jeszcze czasu .... tzn nie jest w pełni stabilny szczególnie przy zwrotach tyłek mu przysiada i czasem sie potknie....czego mi potrzeba, chyba cierpliwości.... Quote
arrakis Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Waldek napisał(a): oto ten dzielny chłopak... mam wrażenie jakby rehabilitacja stanęła w miejscu, Foksa nie jest w pełni sprawny, mam nadzieję, że potrzeba jeszcze czasu .... tzn nie jest w pełni stabilny szczególnie przy zwrotach tyłek mu przysiada i czasem sie potknie....czego mi potrzeba, chyba cierpliwości.... chłopak śliczny:loveu: i wygląda na całkiem zadowolonego.( nic dziwnego już go nie boli ). Waldek , a czy on może popływać (oczywiście z asekuracją pana:cool3: - mięśnie by wzmocnił , ale by się zbytnio nie nadwyrężył? Quote
asher Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Konik garbusek :loveu: Foks wygląda na zadowolonego z życia, to najważniejsze! Jeśli chodzi o przebieg rekonwalescencji, o ewentalną rehabilitację, to chyba najlepiej porozmawiać z lekarzem, który psa prowadzi. Myślę, że arrakis dobrze radzi z tym pływaniem, ale na pewno skonsultowałabym to z lekarzem właśnie. A, że cierpliwość jest potrzebna, to raczej pewnik ;) Kciuki trzymam nadal! :kciuki: Quote
Waldek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 arrakis, z asekuracja moją czyli w basenie wraz ze mną ??? Quote
Cypryda Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Skoro nosi patyczki , to ma chęć do zycia. Rehabilitacja pewnie troche potrwa, ale z każdym niem będzie lepiej. Pływanie to całkiem dobry pomysl. Ale weta nalezy zapytac. Quote
Waldek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Cypryda napisał(a):Skoro nosi patyczki , to ma chęć do zycia. Rehabilitacja pewnie troche potrwa, ale z każdym niem będzie lepiej. Pływanie to całkiem dobry pomysl. Ale weta nalezy zapytac. Jak widać chetnie nosi patyczki i aż rwie się do zabawy, jednak musze go powstrzymywać bo w ferworze tego uniesienia zapomina, że jest rekonwalescentem ...troszkę boję się się o jego kręgosłup......obrzęk na kręgosłupie już zmalał i coraz mniej zbiera się płynu ....a jest to skutek zmiany antybiotyku i punkcji co drugi dzień .... jutro kontrola u weta....i cierpliwości mi trzeba :roll: Quote
Waldek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 sota36 napisał(a):Wpadku - on wyglada jak okaz zdrowia!!!!!!! tak wygląda. ale....niestety nim nie jest ....dzięki Quote
asher Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Waldku, a tak właściwie to co konkretnie Foksowi dolegało? Faktycznie było to wypadniecie dysku? Jesli pisałeś, to przepraszam, musiałam przegapić :oops: Quote
Recommended Posts