Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama, i faktycznie nic mu nie jest ....od tamtej pory zrobił już dwa kooopska ....

Dziś byłem u Dr. Sterny na zdjęciu szwów...i przepłukaniu tego miejsca ... płukania zalecone codziennie więc będę tak czynił ....antybiotyk jeszcze kilka dni , ale co najważniejsze Foks już dziś uniósł jedną tylną łapkę przy drzewku i zrobił siusiu jak facet a nie jak kobita ...:D, jest coraz żwawszy, zaczyna pobiegiwać ale go wstrzymuję ...jeszcze za wcześnie ...lekarz stwierdził, że postęp niesamowity , nie spodziewał sie aż takiego szybkiego postępu a widział go dziś jak wchodził po schodach do kliniki na SGGW , oby nie zapeszyc , tfu , tfu. tfu ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eeee, no prosze :multi:. Foks sie dzielnie spisuje. Teraz to juz tylko czeka go radosc i dlugie zycie u boku swojego Pancia:evil_lol:. Waldek, spisales sie na medal :thumbs:.Moze jakies fotki wkleisz? :p

Posted

Kama2 napisał(a):
Eeee, no prosze :multi:. Foks sie dzielnie spisuje. Teraz to juz tylko czeka go radosc i dlugie zycie u boku swojego Pancia:evil_lol:. Waldek, spisales sie na medal :thumbs:.Moze jakies fotki wkleisz? :p

To Foks spisuje się na medal a nie ja. :lol:

A o fotkach pomyslę, nawe ma kilka z tą raną ....ale taki jakiś niefotogeniczny bo wygolony niesamowicie :evil_lol:

Posted

Nie było mnie prawie 3 tygodnie a tu tyle wiadomości. Ciesze się że Foksik zdrowieje. Moze i dobrze że nie czytałam codzienie bo denerwowałabym się czekając na wiadomości. Koniecznie zdjęcia Foksa i reszty. Podrap dzielnego Foksa.

Zaskoczyła mnie wiadomośc o Kacper-ce (ku). Ile jet tych kociaków bo jakoś chyba nie napisaleś, a moe ja nie doczytałam.
A przy okazji co słychać u bezłapki Amelki? Nie mam gdzie dowiedzieć sie co słychac u kociastych. Jak ma sie Rudolf, Pręgolo i reszta?
Mizianki dla moich ulubieńców. Brakuje mi ich fotek.

Posted

Wreszcie udało mi się pstryknąć kilka fotek Foksa pooperacyjnych ...

oto ten dzielny chłopak...

mam wrażenie jakby rehabilitacja stanęła w miejscu, Foksa nie jest w pełni sprawny, mam nadzieję, że potrzeba jeszcze czasu ....

tzn nie jest w pełni stabilny szczególnie przy zwrotach tyłek mu przysiada i czasem sie potknie....czego mi potrzeba, chyba cierpliwości....

Posted

Waldek napisał(a):

oto ten dzielny chłopak...

mam wrażenie jakby rehabilitacja stanęła w miejscu, Foksa nie jest w pełni sprawny, mam nadzieję, że potrzeba jeszcze czasu ....

tzn nie jest w pełni stabilny szczególnie przy zwrotach tyłek mu przysiada i czasem sie potknie....czego mi potrzeba, chyba cierpliwości....

chłopak śliczny:loveu: i wygląda na całkiem zadowolonego.( nic dziwnego już go nie boli ).
Waldek , a czy on może popływać (oczywiście z asekuracją pana:cool3: - mięśnie by wzmocnił , ale by się zbytnio nie nadwyrężył?

Posted

Konik garbusek :loveu:
Foks wygląda na zadowolonego z życia, to najważniejsze!

Jeśli chodzi o przebieg rekonwalescencji, o ewentalną rehabilitację, to chyba najlepiej porozmawiać z lekarzem, który psa prowadzi. Myślę, że arrakis dobrze radzi z tym pływaniem, ale na pewno skonsultowałabym to z lekarzem właśnie.
A, że cierpliwość jest potrzebna, to raczej pewnik ;)
Kciuki trzymam nadal! :kciuki:

Posted

Skoro nosi patyczki , to ma chęć do zycia. Rehabilitacja pewnie troche potrwa, ale z każdym niem będzie lepiej. Pływanie to całkiem dobry pomysl. Ale weta nalezy zapytac.

Posted

Cypryda napisał(a):
Skoro nosi patyczki , to ma chęć do zycia. Rehabilitacja pewnie troche potrwa, ale z każdym niem będzie lepiej. Pływanie to całkiem dobry pomysl. Ale weta nalezy zapytac.

Jak widać chetnie nosi patyczki i aż rwie się do zabawy, jednak musze go powstrzymywać bo w ferworze tego uniesienia zapomina, że jest rekonwalescentem ...troszkę boję się się o jego kręgosłup......obrzęk na kręgosłupie już zmalał i coraz mniej zbiera się płynu ....a jest to skutek zmiany antybiotyku i punkcji co drugi dzień .... jutro kontrola u weta....i cierpliwości mi trzeba :roll:

Posted

Waldku, a tak właściwie to co konkretnie Foksowi dolegało? Faktycznie było to wypadniecie dysku?
Jesli pisałeś, to przepraszam, musiałam przegapić :oops: