Hanna R. Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 asher napisał(a):Ooooooo, kogo ja widzę w owczarkarskich progach :crazyeye: :modla: :lol: Hahahaha Asiu - że nie bywam u siebie - to wcale nie znaczy, że nie bywam w ogóle. :lol: Jak ten przekarmiony Foksik mieści się w klapce ? :cool3: Quote
Waldek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha Asiu - że nie bywam u siebie - to wcale nie znaczy, że nie bywam w ogóle. :lol: Jak ten przekarmiony Foksik mieści się w klapce ? :cool3: ano jakos sie mieści jak widać na zdjęciu ;-) http://img232.imageshack.us/img232/6016/kojce2db6.jpg Quote
Cypryda Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jestem pełna podziwu dla psich pomieszczeń i wybiegów. Ja też jak najbardziej jestem za zdjęciami. Nie daj się prosić. Quote
Waldek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 a tu widać jak wygląda przegrodzenie wybiegów a w nich trójka rezydentów. Niestety wokół jeszcze bałagan , pawilon nie jest otynkowany ale to sukcesywnie będzie się zmieniać. Ważne, że psy mają już swoje lokum i na łby deszcz im nie pada oraz wiatr nie zawiewa. Bardzo lubią spędzać czas wewnatrz swoich boksów. Nawet jak wieczorem przyjeżdżam to siedzą w śrdoku i wcale nie witaja mnie na zewnątrz. Jak mnie poczują to wychodzą i przeciągają się zaspańce. Dzięki temu ekranowi Cygan nie widzi Foksa i nie ma szczekania, choć czują się i słyszą a jednak wyeliminowanie czynnika wizualnego dużo dało. Poza tym Cygan już jest wykastrowany i czekam aż może troszkę spuści z tonu. Jedynie czego żałuję to tego że nie mieszkamy tam jeszcze i psy z pewnością jeszcze co najmniej rok będę dopieszczał dojeżdżają dwa razy dziennie.... wiem, że nie jest to idealne rozwiązanie ale lepsze niż schronisko ....tak sądzę ....a co Wy o tym myslicie ? Quote
Szira/Gosia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Waldek napisał(a): Jedynie czego żałuję to tego że nie mieszkamy tam jeszcze i psy z pewnością jeszcze co najmniej rok będę dopieszczał dojeżdżają dwa razy dziennie.... wiem, że nie jest to idealne rozwiązanie ale lepsze niż schronisko ....tak sądzę ....a co Wy o tym myslicie ? Super to wszystko wygląda:lol::lol::lol:jestem pewna że im wynagrodzisz brak Ciebie jak juz tam zamieszkasz:lol::lol::lol:a teraz też nie jest im źle:lol::lol::lol: Pzdr Quote
Cypryda Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tez uażam że maja sietne warunki. Do czasu aż tam zamieszkasz będą musialy sie przemęczyc, ale to i tak nieporównanie lepsza sytuacja niż schronisko. One wiedzą że są kochane, mają ciepło, dobre jedzenie i Twoje zainteresowanie nimi dwa razy na dzień. W schronisku tego by nie miały. Warunki mają luksusowe. Więcej fotek poproszę. A może troche ogordu pokażesz? Quote
saJo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Waldek Zdjecia byly za duze, dlatego zostaly zamienione na linki. Prosze trzymaj sie regulaminu :mad: saJo-mod Quote
Waldek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 saJo, ale wyczaiłaś po takim czasie ...ech...a iloe przekroczyło regulaminowy rozmiar, to jakies PIS-owskie metody ;-) Quote
saJo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Waldek']saJo, ale wyczaiłaś po takim czasie ...ech...a iloe przekroczyło regulaminowy rozmiar, to jakies PIS-owskie metody ;-) Ja tu tylko sprzatam. Nie ja ukladalam regulamin, ja mam tylko pilnowac, zeby go przestrzegano. Dopuszczalny rozmiar fotek (640x640) jest zapisany w regulaminie, ktory powinien byc obowiazkowa lektura kazdego uzytkownika. saJo-mod Ps. nie siedze na forum cale dnie, wiec raczej nie jestem w stanie wylapac wszystkiego na bierzaca, chociaz staram sie to robic. Quote
dominosx Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Waldku , bardzo porzadnie to wszystko zrobiłes. Twoje psy mają na pewno lepiej niz w schronisku , chociaz na 100 procent brakuje im czasu spedzonego z Toba , ale widze , ze rekompensujesz im to .... dobrym zarciem , sadzac po zdjeciach ... Quote
shida Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='saJo']Ja tu tylko sprzatam. to pliz sprzataj tak zeby mozna bylo sobie kliknac w link i obejrzec fotki bo jakos u mnei nie chca dzialac :( Quote
Waldek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 dominosx: karmię je normalnie, jednak chyba na warunki w jakich są i kastracje Cygana, oraz sterylizację Fiony przejdę na lightową karmę, Foksowi też chyba będzie lepiej choć Foks cały czas oscyluje wokół 40 kilogramów wagi i to jest prawidłowa waga dla niego jak twierdzą oglądający go lekarze ....on tylko tak wygląda.....:-) od środy zacznę urlop więc z pewnością będę wyprowadzał je na spacery co jakiś czas.... Quote
saJo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 shida napisał(a):to pliz sprzataj tak zeby mozna bylo sobie kliknac w link i obejrzec fotki bo jakos u mnei nie chca dzialac :( U mnie linki dzialaj. U AM-ON tez. Quote
shida Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 heh widac pecha mam bo u mnie cosik sie wali widac :( Quote
Waldek Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Cypryda']Tez uażam że maja sietne warunki. Do czasu aż tam zamieszkasz będą musialy sie przemęczyc, ale to i tak nieporównanie lepsza sytuacja niż schronisko. One wiedzą że są kochane, mają ciepło, dobre jedzenie i Twoje zainteresowanie nimi dwa razy na dzień. W schronisku tego by nie miały. Warunki mają luksusowe. Więcej fotek poproszę. A może troche ogordu pokażesz? Na Twoje życzenie prezentuje kawałem dzikiego "ogrodu" tzn ogrodu to tam nie ma jeszcze , jest las ...i duzy bałagan ...po prawej stronie widoczne ogrodzenie w budowie które dochodzi do pawilonu gdzie swoje wybiegi mają pieski czego tu specjalnie nie widać ... pozdrawiam .. Quote
Cypryda Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 O rany, ale masz urokliwe miejsce. Kawał lasu. Jak ja bym chciala tak mieszkać. A psy jaki bedą miały raj, tyle drzewek do obsikania którym juz to nie zaszkodzi. To dopiero przyjemnośc otworzyc okno i miec taki widok. Mam nadziejęże jeszcze więcej ogrodu pokażesz. A masz całośc ogrodzaoną? Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ale będą miły miejsca na harce :evil_lol: Quote
Waldek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Miejsce bez wątpienia urokliwe i spokojne. Ale kiedy to wszystko będzie skończone to nikt nie jest w stanie przewidzieć, ważne , że psy już mają wygodne boksy i jest im tam dobrze. Quote
Waldek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 A Foks tym razem na szyi wydrapał sobie "hot spota" , to juz trzeci w ciągu pół roku ...:placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Waldku- jestem u Was ierwszy raz - przeczytalam caly watek! Czapki z glow !!!!!!Kawal solidnej i bardzo potrzebnej roboty zrobiles chlopie!!!! A Foks - cud malina!!!! Quote
Waldek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 sota36: każdy by tak postąpił na moim miejscu :-) Foks zaczął kurację cyklosporynową i znosi to na razie bdb.....oby się powiodło ... Quote
arrakis Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Waldek napisał(a): Foks zaczął kurację cyklosporynową i znosi to na razie bdb.....oby się powiodło ... Waldek,trzymamy kciuki:happy1: i dużo sił ( i mizianka) dla Foksa:loveu:. Quote
Recommended Posts