Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avilia']Oczywiście przekażę :)
Już po wizycie!
Udało się normalnie ekspresowo załatwić osobę :) DZIĘKUJEMY!
Domek na 5+ :) Harry będzie miał dom!

SZUKAMY TRANSPORTU Z PSZCZYNY DO PŁOCKA LUB WARSZAWY!!!

napisze na transportowym...

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Avilia- zajrzyj na ogarkowo proszę i zastanów się co i jak- jest propozycja od hodowców ogarów darmowego transportu Harrego w niedzielę wieczorem na sporą część trasy: z okolic Olkusza do Warszawy/okolic Żyrardowa.

Edited by bea100
Posted

Sytuacja się rozwija. Mam transport spod W-wy docelowo do DS do Płocka !.
Teraz tylko na niedzielę brakuje nam tego kawałka Pszczyna- Olkusz...wszyscy, całe ogarkowo pracuje nadal nad tematem...

Posted

No niestety, cała misterna konstrukcja nam padła właśnie :shake: Ten kawałek stał się problemem. W tą niedzielę Harry nie pojedzie (niedziela stała się dodatkowym problemem bo i azyl zamknięty).
Szukamy innej możliwości transportu teraz, w tygodniu.

Posted

bea100 napisał(a):
No niestety, cała misterna konstrukcja nam padła właśnie :shake: Ten kawałek stał się problemem. W tą niedzielę Harry nie pojedzie (niedziela stała się dodatkowym problemem bo i azyl zamknięty).
Szukamy innej możliwości transportu teraz, w tygodniu.

Sytuacja rozwiązana - Harry już czeka w lecznicy na transport :)

Posted

Avilia napisał(a):
Sytuacja rozwiązana - Harry już czeka w lecznicy na transport :)

Ten problem-rozwiązny, reszta poprzedniego planu leży ale mam inną opcję i dogadujemy szczegóły :)
Może już w niedzielę (jak dobrze pójdzie) Harry znajdzie się w Płocku :)

Posted

Prosimy o zmianę tematu: bo psiak już w DS!
Udało się! Harry już szczęśliwy w swoim domu :multi: Pięknie jechał, był bardzo grzeczny a na swoim ogródku już obsikał wszystkie nowe miejsca- on wszystko wiedział, po prostu wysiadł z samochodu i z wielkim uśmiechem wpadł w ramiona swoich nowych opiekunów :)

Teraz już tylko i zawsze > Bądź psioszczęśliwy ogareńku!

Avilia: Teraz ogaromnie czekamy na wieści i na zdjęcia z nowego domku...

Posted

bea100 napisał(a):
Jak Harry w swoim domku się miewa?
Są jakieś wieści?
Czy jest szansa na zdjęcia z DS?

Państwo dzwonią do nas raz w tygodniu :)
Są w Harrym zakochani po uszy!
Chwalili się, że Harry zaczął już szczekać. Jeszcze nieco ciągnie na smyczy ale Państwo pracują i nad tym :)

Zdjęcia będą na pewno - ale dajmy się troszkę Państwu psem nacieszyć.

Posted

Fajne wieści :)
Jeśli Harry będzie prowadzony sercem i cierpliwością i wyłącznie "marchewką - nie kijem"- wszystko dobrze się ułoży! Przy gończych trzeba spokoju szachisty ;) oraz żelaznej konsekwencji. Oraz trzeba mieć na uwadze wyjątkową inteligencję tych psów no i to, że są uparte i samodzielne no i także to, że te pieski raz nauczone, pamiętają już zawsze (jak słoń ;) )- to do dobre, ale niestety i to co dla nas niepożądane w zachowaniu.
Powodzenia Harry!!! Trzymamy kciuki za pobyt w nowym domu!

A o zdjęciach proszę pamiętać- czekamy na nie bardzo: ja, Ewcia i także pomocne Harremu całe ogarkowo :)

• 2 weeks later...
Posted

No niestety, chyba mi się wydawało, że widziałam zdjęcie :shake: Znalazłam tylko wydarzenie, ale nie ma tam zdjęć z nowego domu:
https://www.facebook.com/events/396019423843134/

A co do bazarku, to nie mam nic zrobionego więcej, nie miałabym czym handlować :roll: Niedawno skończyłam bazarek scrapowy, a teraz muszę zrobić zamówione czekoladowniki z podziękowaniami, więc nie bardzo mam czas na robienie na bazarek.
A dziś wstawiłam jeszcze kolejne dwa - na razie ostatnie - notesy na bloga.

Posted

[quote name='Avilia']Dziś bądź jutro będę dzwonić do DS zapytać co u chłopca to od razu poproszę o zdjęcia.[/QUOTE]
Fantastycznie- czekamy bardzo na wieści z DS oraz na zdjęcia :)