beataczl Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Avilia']Oczywiście przekażę :) Już po wizycie! Udało się normalnie ekspresowo załatwić osobę :) DZIĘKUJEMY! Domek na 5+ :) Harry będzie miał dom! SZUKAMY TRANSPORTU Z PSZCZYNY DO PŁOCKA LUB WARSZAWY!!! napisze na transportowym... Quote
__Lara Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Cudownie, że Harremu się domek szykuje!!! :) :) :) Quote
bea100 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 (edited) Avilia- zajrzyj na ogarkowo proszę i zastanów się co i jak- jest propozycja od hodowców ogarów darmowego transportu Harrego w niedzielę wieczorem na sporą część trasy: z okolic Olkusza do Warszawy/okolic Żyrardowa. Edited August 30, 2013 by bea100 Quote
bea100 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Sytuacja się rozwija. Mam transport spod W-wy docelowo do DS do Płocka !. Teraz tylko na niedzielę brakuje nam tego kawałka Pszczyna- Olkusz...wszyscy, całe ogarkowo pracuje nadal nad tematem... Quote
bea100 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 No niestety, cała misterna konstrukcja nam padła właśnie :shake: Ten kawałek stał się problemem. W tą niedzielę Harry nie pojedzie (niedziela stała się dodatkowym problemem bo i azyl zamknięty). Szukamy innej możliwości transportu teraz, w tygodniu. Quote
Avilia Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 bea100 napisał(a):No niestety, cała misterna konstrukcja nam padła właśnie :shake: Ten kawałek stał się problemem. W tą niedzielę Harry nie pojedzie (niedziela stała się dodatkowym problemem bo i azyl zamknięty). Szukamy innej możliwości transportu teraz, w tygodniu. Sytuacja rozwiązana - Harry już czeka w lecznicy na transport :) Quote
beataczl Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Avilia napisał(a):Sytuacja rozwiązana - Harry już czeka w lecznicy na transport :) jakie dobre wiesci!:) Quote
bea100 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Avilia napisał(a):Sytuacja rozwiązana - Harry już czeka w lecznicy na transport :) Ten problem-rozwiązny, reszta poprzedniego planu leży ale mam inną opcję i dogadujemy szczegóły :) Może już w niedzielę (jak dobrze pójdzie) Harry znajdzie się w Płocku :) Quote
bea100 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Prosimy o zmianę tematu: bo psiak już w DS! Udało się! Harry już szczęśliwy w swoim domu :multi: Pięknie jechał, był bardzo grzeczny a na swoim ogródku już obsikał wszystkie nowe miejsca- on wszystko wiedział, po prostu wysiadł z samochodu i z wielkim uśmiechem wpadł w ramiona swoich nowych opiekunów :) Teraz już tylko i zawsze > Bądź psioszczęśliwy ogareńku! Avilia: Teraz ogaromnie czekamy na wieści i na zdjęcia z nowego domku... Quote
beataczl Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 mam odp z transportowego a Niuniek juz w domu :multi::-o:loveu: Quote
bea100 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 beataczl napisał(a):mam odp z transportowego a Niuniek juz w domu :multi::-o:loveu: Ale dzięki piękne za staranie :loveu: Quote
bea100 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Jak Harry w swoim domku się miewa? Są jakieś wieści? Czy jest szansa na zdjęcia z DS? Quote
Avilia Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 bea100 napisał(a):Jak Harry w swoim domku się miewa? Są jakieś wieści? Czy jest szansa na zdjęcia z DS? Państwo dzwonią do nas raz w tygodniu :) Są w Harrym zakochani po uszy! Chwalili się, że Harry zaczął już szczekać. Jeszcze nieco ciągnie na smyczy ale Państwo pracują i nad tym :) Zdjęcia będą na pewno - ale dajmy się troszkę Państwu psem nacieszyć. Quote
bea100 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Fajne wieści :) Jeśli Harry będzie prowadzony sercem i cierpliwością i wyłącznie "marchewką - nie kijem"- wszystko dobrze się ułoży! Przy gończych trzeba spokoju szachisty ;) oraz żelaznej konsekwencji. Oraz trzeba mieć na uwadze wyjątkową inteligencję tych psów no i to, że są uparte i samodzielne no i także to, że te pieski raz nauczone, pamiętają już zawsze (jak słoń ;) )- to do dobre, ale niestety i to co dla nas niepożądane w zachowaniu. Powodzenia Harry!!! Trzymamy kciuki za pobyt w nowym domu! A o zdjęciach proszę pamiętać- czekamy na nie bardzo: ja, Ewcia i także pomocne Harremu całe ogarkowo :) Quote
bea100 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Czy są jakieś wieści o Harrym? Bardzo czekam na zdjęcia z DS :) Quote
Isiak Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Nie jestem pewna, czy na FB nie było jakiegoś zdjęcia z nowego domu... Zalogowałam się tam, ale łażę po omacku - jak gdzieś trafię, to przypadkiem i drugi raz nie umiem odnaleźć, widać, jakim wapniakiem zacofanym i niereformowalnym jestem :evil_lol: A przy okazji pochwalę się zrobionym notesem z obrazem Barbera: http://donka66.blogspot.com/2013/09/notesik.html Quote
bea100 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Isiak: znajdź plizzz...dobrzy ludzie co płacili za transport czekają... PS ...a nie chcesz wystawić może na bazarku tego notesu? :) Quote
Isiak Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 No niestety, chyba mi się wydawało, że widziałam zdjęcie :shake: Znalazłam tylko wydarzenie, ale nie ma tam zdjęć z nowego domu: https://www.facebook.com/events/396019423843134/ A co do bazarku, to nie mam nic zrobionego więcej, nie miałabym czym handlować :roll: Niedawno skończyłam bazarek scrapowy, a teraz muszę zrobić zamówione czekoladowniki z podziękowaniami, więc nie bardzo mam czas na robienie na bazarek. A dziś wstawiłam jeszcze kolejne dwa - na razie ostatnie - notesy na bloga. Quote
Avilia Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Dziś bądź jutro będę dzwonić do DS zapytać co u chłopca to od razu poproszę o zdjęcia. Quote
bea100 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Avilia']Dziś bądź jutro będę dzwonić do DS zapytać co u chłopca to od razu poproszę o zdjęcia.[/QUOTE] Fantastycznie- czekamy bardzo na wieści z DS oraz na zdjęcia :) Quote
Avilia Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 U Harrego wszystko w porządku :) Otrzymałam długaśnego esa, ale dziś już nie będę przepisywać - muszą Wam wystarczyć foty :) Quote
Recommended Posts