Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):
Cudna dziewuszka w parze z cudnym psem :loveu:

Dzisiaj poszło na konto Fundacji ode mnie 100zł tytułem: Harry darowizna... :)
Pozdrawiam :)

Ojej serdecznie dziękujemy BEA!
Szkoda, że tak daleko jesteś to byśmy Cię na spacery z nim zaprosiły :) Wszyscy go uwielbiają. Szkoda, że nadal czeka na dom.
Choć nie ukrywam, że mamy wstępnie zainteresowaną rodzinę. Ale na razie się zastanawiają.

Posted

Avilia napisał(a):
Ojej serdecznie dziękujemy BEA!
Szkoda, że tak daleko jesteś to byśmy Cię na spacery z nim zaprosiły :) Wszyscy go uwielbiają. Szkoda, że nadal czeka na dom.
Choć nie ukrywam, że mamy wstępnie zainteresowaną rodzinę. Ale na razie się zastanawiają.

Też żałuję, że tak daleko.
Przykro mi, że tylko tak mogę dopomóc psinie.
Trzymam w takim razie kciuki za dom i rodzinę dla Harrego.

PS Skąd to zdjęcie i co to za obraz?

Posted

bea100 napisał(a):
Mam nadzieję, że moje wspomożenie dla Harrego- już na koncie?

Tak jest, jest. Już podaję :)

[FONT=lucida grande]WPŁATY:[/FONT]

[FONT=lucida grande]Beata B - 100zł [/FONT]

[FONT=lucida grande]Serdecznie dziękujemy!!!

I powiem, że...SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY Z PŁOCKA!!! :D W niedzielę byli Państwo oglądać Harrego - są zdecydowani :)[/FONT]

Posted

Avilia napisał(a):
[FONT=lucida grande]I powiem, że...SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY Z PŁOCKA!!! :D W niedzielę byli Państwo oglądać Harrego - są zdecydowani :)[/FONT]

Cudowna wiadomość! Piękny początek tygodnia, oby był zwiastunem kolejnych adopcji :)

Posted

Avilia napisał(a):
[FONT=lucida grande]
I powiem, że...SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY Z PŁOCKA!!! :D W niedzielę byli Państwo oglądać Harrego - są zdecydowani :)[/FONT]

Ojej, dzięki za takie wspaniałe wieści!!! :multi:

Posted

bea100 napisał(a):
A kiedy będzie coś wiadomo konkretniej?

Jak znajdziemy osobę do wizyty. Państwo byli zobaczyć Harrego, są zdecydowani na jego adopcję. Pozostaje wizyta.

Posted

[quote name='bea100']Szukam po doświadczonych znajomych pomocowych z dogo, na razie bez efektu.
Dzisiaj w końcu założyłam temat na pomocy
http://www.dogomania.pl/forum/threads/246632-PŁOCK-SZUKAMY-PILNIE-wrzesień-2013r-potrzebna-wizyta-przed-adopcyjna?p=21244760#post21244760
zapraszając na wątek Harrego.

Dzięki BEA!
My też nadal szukamy też na FB. Na razie bez efektów, a Państwo już do mnie dzwonili w tej sprawie dzisiaj.

Posted (edited)

Tak, ja wiem, że takie sprawy są pilne...qrcze, ten Płock to jak koniec świata jakiś ;)- ludzie czekają jak narazie- to dobrze!

PS
Jako wieloletni hodowca mam zapiski dla tych, co będą żyć z ogarem u boku- literatury wcale a każda rasa ma swoje;)- moje zapiski tworzone wiele lat- jeśli państwo się zdecydują- jeśli mi podacie ich adres na pw- wyślę pocztą (nie wysyłam tego compendium wiedzy ogarzej mailowo)- również służę pomocą telefoniczną (namiary na mnie i trochę wiedzy jest na mojej stronie hodowli

www.ogarpolski.com> proszę im to przekazać)

Edited by bea100
Posted

[quote name='bea100']Tak, ja wiem, że takie sprawy są pilne...qrcze, ten Płock to jak koniec świata jakiś ;)- ludzie czekają jak narazie- to dobrze!

PS
Jako wieloletni hodowca mam zapiski dla tych, co będą żyć z ogarem u boku- literatury wcale a każda rasa ma swoje;)- moje zapiski tworzone wiele lat- jeśli państwo się zdecydują- jeśli mi podacie ich adres na pw- wyślę pocztą (nie wysyłam tego compendium wiedzy ogarzej mailowo)- również służę pomocą telefoniczną (namiary na mnie i trochę wiedzy jest na mojej stronie hodowli

www.ogarpolski.com> proszę im to przekazać)

Oczywiście przekażę :)
Już po wizycie!
Udało się normalnie ekspresowo załatwić osobę :) DZIĘKUJEMY!
Domek na 5+ :) Harry będzie miał dom!

SZUKAMY TRANSPORTU Z PSZCZYNY DO PŁOCKA LUB WARSZAWY!!!