sara_rokitnica Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 trzymam mocno kciuki za Łateczkę!! :loveu: napewno się uda :loveu: a jakieś szczegoly moze?? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 sara_rokitnica napisał(a):trzymam mocno kciuki za Łateczkę!! :loveu: napewno się uda :loveu: a jakieś szczegoly moze?? ;) Zainteresowana jest młodą osobą, mieszkającą wraz z mężem w moim mieście - w zasadzie to dwa osiedla ode mnie. Więc może udałoby mi się wypatrzeć kiedyś sunię na jakimś spacerze ;) Podobno wraz z mężem zakochali się w suczce i chcieliby ją 19 czerwca, gdyż wtedy potencjalna właścicielka będzie miała urlop = czas na poznanie psa :) Ogromnie się cieszę, ale na razie nie zapeszam... Moja kochana, wiedziałam, że św.Franciszek jest z nami! Quote
Bonsai Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Trzymamy kciuki, aby się udało. Może warto, aby ta Pabni zadzwoniła do schroniska i zaklepała sunię? Żeby jej przypadkiem ktoś przypadkowy nie zgarnął... ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no to Łatuni szykuje sie wspanialy domek :multi: już nie moge sie doczekac wiadomosci "Łateczka od dzisiaj ma dom!" :loveu: :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Cześć dziewczyny :) Dzisiaj dzwoniła do mnie Monika, zainteresowana Łatką. Odbyłyśmy bardzo miłą rozmowę, po adopcji miałabym kontakt z sunią kiedy tylko bym chciała - ogółem osoba bardzo wiarygodna :) Jutro dzwonię do schroniska, czy sunia jeszcze jest. Jeśli tak, to w sobotę jedziemy wraz z Moniką do schrn na osobiste zapoznanie i całkiem możliwe, że już zaklepanie psa, aż do 20 czerwca. Naprawdę, nie wierzyłam, że szczęście będzie tak blisko :) Nie przestawajcie trzymać kciuków! Quote
sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 oj trzymamy trzymamy :D:D mi aż całkiem zbielały od tego trzymania ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Ciągle trwają rozmowy, w sobotę przyszła pancia jedzie odwiedzić Łateczkę w schronisku :) Quote
sara_rokitnica Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :multi: będę za nią jutro mocno trzymać kciuki ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Pojawił się mały problem - przyszłej właścicielce niestety wypadło coś i jutro nie da rady odwiedzić Łatki... Dopiero za tydzień. Ale dalej jest nakręcona i jutro wszystko opowiem Łateczce :) I zdjęcia porobię(już aparatem!) i wstawię Wam, żeby się pochwalić ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Wracam ze schroniska z dobrą, aczkolwiek niezadowalającą wiadomością - Łateczkę już ktoś przygarnął. Leciałam na łeb na szyję do szczeniakarni, gdzie Łatka miała swoje lokum, a tu... 2 szczeniaki w jej boksie :( Pracownik poinformował mnie, że ktoś zaadoptował ją w tygodniu. A jak pusto bez jej radosnej mordki :( Szkoda, bo miałaby sprawdzony dom i na dodatek tak blisko mnie... ale cieszmy się, że znalazła miłość :) Quote
Bonsai Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 FAjnie, a zarazem szkoda... To jednak nie zaklepałyście Łatuni? Niech jej się szczęści! Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 fajnie ze ma domek :multi: tylko wlasnie szkoda ze nie ten "pewniak"... Bonusek tesh bedzie mial dom :multi: ale w Niemczech ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Bonsai napisał(a):FAjnie, a zarazem szkoda... To jednak nie zaklepałyście Łatuni? Niech jej się szczęści! Monika się cały czas wstrzymywała, bo nie wiadomo było, czy mąż się zgodzi - dzisiaj miałam wszystko ustalić... sara_rokitnica napisał(a):fajnie ze ma domek :multi: tylko wlasnie szkoda ze nie ten "pewniak"... Bonusek tesh bedzie mial dom :multi: ale w Niemczech ;) Widzisz, poszczęściło się tym naszym pociechom :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Mam jeszcze jedną dobrą wiadomość odnośnie nowego domku Łatki - dzisiaj rozmawiałam z p.Renią, sunia pojechała z młodym małżeństwem do Czechowic, do domu z ogrodem:loveu: Ludzie już mieli wcześniej psa, więc wiedzą jak się nimi zajmować. W razie czego mieli dzwonić do schroniska, lecz żadnych telefonów nie było. Chyba możemy być spokojni :multi: Quote
Bonsai Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dobrze wiedzieć. :) Niech jej się szczęści. :loveu: A tej Pani co chciała wziąć Łatkę to z rąk nie wypuszczaj. ;) Daj jej innego kochanego psiaka! :) Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No właśnie właśnie, jak kocha psy to na pewno zgodzi się przygarnąć inne potzrebujące stworzoneczko!! Oby takich więcej!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Ta pani bierze w środę psiaka, ale niestety nie z bielskiego schroniska. Wypatrzyła sunię Pepsi z fundacji "Nasza Szkapa" w Wojsławicach :) Quote
aganiechaa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Super Pepsi jest kochana miałam ją okazję poznac jak schronisko jeszcze było koło BB. Na pewno się w sunieczce zakocha:lol: Quote
Recommended Posts