Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
trzymam mocno kciuki za Łateczkę!! :loveu: napewno się uda :loveu: a jakieś szczegoly moze?? ;)

Zainteresowana jest młodą osobą, mieszkającą wraz z mężem w moim mieście - w zasadzie to dwa osiedla ode mnie. Więc może udałoby mi się wypatrzeć kiedyś sunię na jakimś spacerze ;) Podobno wraz z mężem zakochali się w suczce i chcieliby ją 19 czerwca, gdyż wtedy potencjalna właścicielka będzie miała urlop = czas na poznanie psa :)

Ogromnie się cieszę, ale na razie nie zapeszam... Moja kochana, wiedziałam, że św.Franciszek jest z nami!

Posted

Trzymamy kciuki, aby się udało. Może warto, aby ta Pabni zadzwoniła do schroniska i zaklepała sunię? Żeby jej przypadkiem ktoś przypadkowy nie zgarnął... ;)

Posted

Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj dzwoniła do mnie Monika, zainteresowana Łatką. Odbyłyśmy bardzo miłą rozmowę, po adopcji miałabym kontakt z sunią kiedy tylko bym chciała - ogółem osoba bardzo wiarygodna :) Jutro dzwonię do schroniska, czy sunia jeszcze jest. Jeśli tak, to w sobotę jedziemy wraz z Moniką do schrn na osobiste zapoznanie i całkiem możliwe, że już zaklepanie psa, aż do 20 czerwca.

Naprawdę, nie wierzyłam, że szczęście będzie tak blisko :) Nie przestawajcie trzymać kciuków!

Posted

Pojawił się mały problem - przyszłej właścicielce niestety wypadło coś i jutro nie da rady odwiedzić Łatki... Dopiero za tydzień. Ale dalej jest nakręcona i jutro wszystko opowiem Łateczce :) I zdjęcia porobię(już aparatem!) i wstawię Wam, żeby się pochwalić ;)

Posted

Wracam ze schroniska z dobrą, aczkolwiek niezadowalającą wiadomością - Łateczkę już ktoś przygarnął.

Leciałam na łeb na szyję do szczeniakarni, gdzie Łatka miała swoje lokum, a tu... 2 szczeniaki w jej boksie :( Pracownik poinformował mnie, że ktoś zaadoptował ją w tygodniu. A jak pusto bez jej radosnej mordki :(

Szkoda, bo miałaby sprawdzony dom i na dodatek tak blisko mnie... ale cieszmy się, że znalazła miłość :)

Posted

Bonsai napisał(a):
FAjnie, a zarazem szkoda... To jednak nie zaklepałyście Łatuni?
Niech jej się szczęści!

Monika się cały czas wstrzymywała, bo nie wiadomo było, czy mąż się zgodzi - dzisiaj miałam wszystko ustalić...

sara_rokitnica napisał(a):
fajnie ze ma domek :multi: tylko wlasnie szkoda ze nie ten "pewniak"... Bonusek tesh bedzie mial dom :multi: ale w Niemczech ;)

Widzisz, poszczęściło się tym naszym pociechom :)

Posted

Mam jeszcze jedną dobrą wiadomość odnośnie nowego domku Łatki - dzisiaj rozmawiałam z p.Renią, sunia pojechała z młodym małżeństwem do Czechowic, do domu z ogrodem:loveu: Ludzie już mieli wcześniej psa, więc wiedzą jak się nimi zajmować. W razie czego mieli dzwonić do schroniska, lecz żadnych telefonów nie było.

Chyba możemy być spokojni :multi:

Posted

Dobrze wiedzieć. :) Niech jej się szczęści. :loveu:
A tej Pani co chciała wziąć Łatkę to z rąk nie wypuszczaj. ;) Daj jej innego kochanego psiaka! :)