olenka_f Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ok pozmieniam ale jutro jak przyjdzie do mnie moja córka bo ja debil gapie sie i gapie i nic wiesz mi to chyba trzeba łopatą w łep wtedy zrozumiem;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Witam wszystkich! :) Właśnie wróciłam ze schroniska. Łatki nikt nie zechciał, ale najważniejsze - poznała mnie! Cieszyła się jak głupia. Została ulubienicą p.Reni - pracowniczki, więc większość czasu biegała sobie luzem po całym schronisku. Nabrała trochę pewności siebie, ganiała razem ze szczeniakami :) Jeden z pracowników powiedział też bardzo ważną rzecz - Kto ją przygarnie, na pewno nie będzie żałował. Ja osobiście jestem w niej zakochana po uszy, suczka jest cudowna i praktycznie bez wad. Martwi mnie tylko to, że nie je zbyt dużo(ale nie jest chuda) i (mogę się mylić) chyba zaczyna cieczkę :roll: A to dostawa zdjęć: Spacer: W boksie: Chciałam też zaprosić wszystkich serdecznie na nowopowstałą stronę bielskiego schroniska: http://www.schronisko.bielsko.biala.pl/ Quote
gigi-44 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Wreszcie się doczekaliśmy w bielsku strony naprawdę jestem w ciężkim szoku :crazyeye:że się udało :multi::multi::multi::multi::multi:Kurcze myślałem że będą pieski a to tylko taka reklamowa Quote
Bonsai Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zaczyna się cieczka? Biega luzem? Oj, to nie będzie dobre połączenie.... :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Bonsai napisał(a):Zaczyna się cieczka? Biega luzem? Oj, to nie będzie dobre połączenie.... :( Napisałam, że nie jestem pewna, bo suni nic nie cieknie, tylko ciągle się czyści, aż za nadto. I nie biega luzem po schronisku, tylko dzisiaj biegała, z racji obecności p.Reni. Tak to ma wygodne miejsce w boksie ze szczeniakami ;) Gigi, strona dopiero się 'narodziła' miejmy nadzieję, że z czasem pojawi się tam coś więcej :) Quote
Bonsai Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 To następnym razem jak będziesz w schr. powiedz p.Reni, że sunia wkrótce może mieć cieczkę i żeby uważała z tym puszczenim luzem... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Czy nikt już nie pamięta o wciąż czekającej Łatce? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 olenka_f napisał(a):śliczna dziewczynka sie przypomina Oleńko dziękujemy za pamięć :) I jak tam praca nad kolorami w Allegro? Jeszcze raz bardzo dziękuję za wystawienie Łatki w aukcji. Już w sobotę kolejna dawka informacji, przekonamy się czy cieczkowe obawy faktycznie były słuszne. Quote
Bonsai Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 A ja nie pisałam, bo w ogóle w internecie przez ostatnie 3 dni nie byłam, więc proszę o usprawiedliwienie (byłam na przedpremierze Piratow z Karaibów III). P.S. A do mnie to już nie "Oleńko"? Foch! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Bo Ty jesteś Oluś :P A PIRACI? Eh ja też się wybieram :) Właśnie wróciłam ze schroniska. Łatka nadal czeka i na szczęście moje obawy, co do cieczki były błędne, bo nic nie cieknie, ani psy się sunią nie interesują :) Boks dzielony ze szczeniakiem, to najlepsze, co można było dla niej wymyślić - maluch działa na nią zaskakująco :) Dzisiaj na powitanie zaczęła po mnie skakać jak szalona, lizać po twarzy, tańczyć dookoła... Bawiła się ze swoim kolegą i co najważniejsze na spacerze już śmiało parła do przodu, bez ciągłego oglądania się za siebie, czy idę za nią i czy przypadkiem nie chcę jej czegoś zrobić. Sunia po prostu odżywa :) Wyczesałam ją dziś dokładnie, wyczyściłam oczy i uszy, podcięłam bródkę - cóż za rasowy nierasowiec się z Łateczki robi :) Tylko czemu nikt nie chce takiego gorącego serduszka u siebie w domu? :( A oto nowa porcja zdjęć(mam też filmik przedstawiający zabawę z kolegą, ale za nic nie mogę go ściągnąć na komputer z tel.kom.): ZABAWA Crazy Dog Gacopirz atakuje Łatkę Nie dość, że pokazuje język, to jeszcze mina z serii 'I KILL YOU' :diabloti: AŻ JEDNO ZDJĘCIE ZE SPACERU Z szczeniorkiem u boku I ZNÓW BOKS Spragniona(tu widać oryginalny ogonek ;) ) Wystarczy zacmokać... ;) PORTRERY Uzipana Spokojna... ...i ciekawska :) ale zawsze ta sama Łatka :) I jak tu nie pokochać takiego spojrzenia... :) Quote
Bonsai Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No, no, ślicznotka z naszej Łatuni. :) Już po samych zdjęciach widać, jak odżywa. :) Quote
olenka_f Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199785525 ja dam wam moje hasło ale błagam sami sobie zróbcie te kolory ja za tępa jestem i już:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Dziękuję za hasło, zmieniłam wg wzoru podanego przez Bonsai, dodałam też trochę przerw i pozwoliłam wkleić jedno dodatkowe zdjęcie :) Czy tak dobrze? Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 cudownie ja sie tego chyba nie nauczę ale zawsze mogę poprosić o pomoc, nie?:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 olenka_f napisał(a):cudownie ja sie tego chyba nie nauczę ale zawsze mogę poprosić o pomoc, nie?:evil_lol: Trochę treningu, metody prób i błędów - a na pewno się nauczysz :) W razie czego zawsze proś o pomoc ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Basiu, dziękuję za podniesienie wątku. Do góry Łateczko, bo ciągle gubisz się pośród tylu potrzebujących psiaków... Quote
sara_rokitnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Łateczka jest strasznie podobna do naszego zabrzańskiego Bonuska :loveu: ktory jest moim ulubiencem oczywiscie :loveu: tak wiec bede tu wpadac najczesciej jak moge i czekam na jakies nowe foteczki :loveu: Quote
Bonsai Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A jutro nie odwiedzisz Łatuni, ciekawe co u niej? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Saro, też zauważyłam podobieństwo Łatki i Bonusa w schroniskowej galerii :) Mam nadzieję, ze tej 'wirtualnej parze' się poszczęści! Już lecę do tematu Bonuska :) Bonsai, no niestety jutro wyjeżdżam i bardzo ubolewam, że nie dałam rady podjechać do schroniska, choćby dzisiaj. Mam nadzieję, że Łateczka robi coraz większe postępy w nabieraniu odwagi(choć co za dużo to niezdrowo ;) ) - i szybko zleci mi czas do soboty za tydzień, kiedy w końcu ją zobaczę i przyniosę Wam kolejną porcję zdjęć i informacji :) Quote
sara_rokitnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 zapraszam serdecznie na watek Bonusia ;) i czekam na nowe fotki Łateczki :) Quote
sara_rokitnica Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Łatuniu biegnij na pierwsza!!! nie zostawaj w tyle!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Słuchajcie dziewczyny, napisała do mnie dzisiaj pewna dziewczyna zainteresowana Łateczką. Trzymajmy kciuki! Aganiechaa, czy to nie przypadkiem jakaś Twoja znajoma? Quote
Recommended Posts