Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich! :)
Właśnie wróciłam ze schroniska. Łatki nikt nie zechciał, ale najważniejsze - poznała mnie! Cieszyła się jak głupia. Została ulubienicą p.Reni - pracowniczki, więc większość czasu biegała sobie luzem po całym schronisku. Nabrała trochę pewności siebie, ganiała razem ze szczeniakami :) Jeden z pracowników powiedział też bardzo ważną rzecz - Kto ją przygarnie, na pewno nie będzie żałował.
Ja osobiście jestem w niej zakochana po uszy, suczka jest cudowna i praktycznie bez wad.

Martwi mnie tylko to, że nie je zbyt dużo(ale nie jest chuda) i (mogę się mylić) chyba zaczyna cieczkę :roll:

A to dostawa zdjęć:

Spacer:

W boksie:

Chciałam też zaprosić wszystkich serdecznie na nowopowstałą stronę bielskiego schroniska:

http://www.schronisko.bielsko.biala.pl/

Posted

Wreszcie się doczekaliśmy w bielsku strony naprawdę jestem w ciężkim szoku :crazyeye:że się udało :multi::multi::multi::multi::multi:Kurcze myślałem że będą pieski a to tylko taka reklamowa

Posted

Bonsai napisał(a):
Zaczyna się cieczka? Biega luzem? Oj, to nie będzie dobre połączenie.... :(

Napisałam, że nie jestem pewna, bo suni nic nie cieknie, tylko ciągle się czyści, aż za nadto. I nie biega luzem po schronisku, tylko dzisiaj biegała, z racji obecności p.Reni. Tak to ma wygodne miejsce w boksie ze szczeniakami ;)

Gigi, strona dopiero się 'narodziła' miejmy nadzieję, że z czasem pojawi się tam coś więcej :)

Posted

olenka_f napisał(a):
śliczna dziewczynka sie przypomina

Oleńko dziękujemy za pamięć :) I jak tam praca nad kolorami w Allegro? Jeszcze raz bardzo dziękuję za wystawienie Łatki w aukcji.

Już w sobotę kolejna dawka informacji, przekonamy się czy cieczkowe obawy faktycznie były słuszne.

Posted

A ja nie pisałam, bo w ogóle w internecie przez ostatnie 3 dni nie byłam, więc proszę o usprawiedliwienie (byłam na przedpremierze Piratow z Karaibów III).
P.S. A do mnie to już nie "Oleńko"? Foch!

Posted

Bo Ty jesteś Oluś :P
A PIRACI? Eh ja też się wybieram :)

Właśnie wróciłam ze schroniska. Łatka nadal czeka i na szczęście moje obawy, co do cieczki były błędne, bo nic nie cieknie, ani psy się sunią nie interesują :)
Boks dzielony ze szczeniakiem, to najlepsze, co można było dla niej wymyślić - maluch działa na nią zaskakująco :) Dzisiaj na powitanie zaczęła po mnie skakać jak szalona, lizać po twarzy, tańczyć dookoła... Bawiła się ze swoim kolegą i co najważniejsze na spacerze już śmiało parła do przodu, bez ciągłego oglądania się za siebie, czy idę za nią i czy przypadkiem nie chcę jej czegoś zrobić. Sunia po prostu odżywa :)

Wyczesałam ją dziś dokładnie, wyczyściłam oczy i uszy, podcięłam bródkę - cóż za rasowy nierasowiec się z Łateczki robi :) Tylko czemu nikt nie chce takiego gorącego serduszka u siebie w domu? :(

A oto nowa porcja zdjęć(mam też filmik przedstawiający zabawę z kolegą, ale za nic nie mogę go ściągnąć na komputer z tel.kom.):

ZABAWA

Crazy Dog

Gacopirz atakuje Łatkę

Nie dość, że pokazuje język, to jeszcze mina z serii 'I KILL YOU' :diabloti:

AŻ JEDNO ZDJĘCIE ZE SPACERU

Z szczeniorkiem u boku

I ZNÓW BOKS

Spragniona(tu widać oryginalny ogonek ;) )

Wystarczy zacmokać... ;)

PORTRERY

Uzipana

Spokojna...

...i ciekawska :) ale zawsze ta sama Łatka :)

I jak tu nie pokochać takiego spojrzenia... :)

Posted

olenka_f napisał(a):
cudownie ja sie tego chyba nie nauczę ale zawsze mogę poprosić o pomoc, nie?:evil_lol:

Trochę treningu, metody prób i błędów - a na pewno się nauczysz :) W razie czego zawsze proś o pomoc ;)

Posted

Saro,
też zauważyłam podobieństwo Łatki i Bonusa w schroniskowej galerii :) Mam nadzieję, ze tej 'wirtualnej parze' się poszczęści! Już lecę do tematu Bonuska :)

Bonsai,
no niestety jutro wyjeżdżam i bardzo ubolewam, że nie dałam rady podjechać do schroniska, choćby dzisiaj. Mam nadzieję, że Łateczka robi coraz większe postępy w nabieraniu odwagi(choć co za dużo to niezdrowo ;) ) - i szybko zleci mi czas do soboty za tydzień, kiedy w końcu ją zobaczę i przyniosę Wam kolejną porcję zdjęć i informacji :)