Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto Kira, która przebywa od wielu miesięcy w szpitaliku w ostródzkim schronisku, z którym współpracuje nasza fundacja. Miejscowi lekarze rozkładają ręce, nie są już jej w stanie pomóc. Kotka ma chory układ oddechowy, ciągły kaszel, katar, problemy z oddychaniem. Trwa to już całe miesiące. Trzeba zrobić jej specjalistyczne badania w klinice, na które przepełnione schronisko nie ma pieniędzy a nasza fundacja nie jest w stanie pokryć całości kosztów. Po zdiagnozowaniu dojdą też koszty leczenia. Ze względu na obecny stan zdrowia Kira na razie nie ma szans na adopcję. Pomóżcie jej odzyskać tę szansę, bardzo prosimy!

Posted

odkąd ja pamiętam....ona zawsze w klatce w pomieszczeniu, które szumnie nazywamy szpitalikiem....bo takowego nie mamy w ogóle..

w sobotę słyszałam jak charczy jak kaszle....i tak od miesięcy...śmialiśmy się wczesniej, że ona chyba nie chce wracać na kociarnię....że jej dobrze w budynku....ale jak kolejne próby leczenia nie przynoszą efektów...przestało chcieć nam się śmiać....

ona cierpi już tyle miesięcy... :(

Posted

tak, kicia bardzo cierpi juz od wielu miesięcy

przyznam szczerze, że jakoś wcześniej nie lubiłem kotów, ale od jakiegoś czasu to się zmieniło, szczególnie od poznania Mrusi(wątek na afn) :loveu: gdybym mógł to bym wziął ją do siebie ale niestety...

Posted

matusz5 napisał(a):
tak, kicia bardzo cierpi juz od wielu miesięcy

przyznam szczerze, że jakoś wcześniej nie lubiłem kotów, ale od jakiegoś czasu to się zmieniło, szczególnie od poznania Mrusi(wątek na afn) :loveu: gdybym mógł to bym wziął ją do siebie ale niestety...
bo kotów nie lubią tylko Ci , którzy ich nie znają :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

agamika napisał(a):
Ja moge tylko mała finansowa pomoc zaoferowac, (bo juz jestem i tak na minusie), tylko nie wiem gdzie wpłacic??

Agamika - wielkie dzięki:loveu:
Prosimy o wpłaty na konto
Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda
Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

tytuł wpłaty "kotka Kira"

Posted

Ja mam chorego kocurka, (przyniesionego przez mojego brata 3 lata temu wpolmartwego z ulicy, wyleczylismy go , ale zostala mu astma oskrzelowa i zrosty w nosie i cos z ukladem krwionosnym)którego przez to własnie nikt nie chcial( i zostal z nami), wiec wiem poprostu jaki to problem z domkiem .
pozdrawiam,(ps pieniazki wplace jutro lub w pn)

Posted

mi tylko kawałeczek sie otworzyl, ale mruczy słodko
taka słodzina, wpłacilam, nie za wiele, ale jak to mawia "ziarnko do ziarnka..."
jak kociczka sie czuje??

• 2 weeks later...
Posted

agamika napisał(a):
dziekuje, to mi ulzyło bo tu taka cisza była, a ja mam troche wybujałą wyobraźnie i juz czarne scenariusze mi się pojawiały w głowie.

bo "kociowe Ciotki" pewnie na miau sie przeniosły ;)