Jump to content
Dogomania

**VeGa -Szalony Ast , buldozie dziecko Wollie oraz ich przyjaciele!ZapRaszAmY!~*~

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bullki bawią się zupełnie inaczej niż inne psiaczki ...te fikołki i łapanie za łapki :evil_lol:[/FONT]
Dokładnie, cud miód i orzeszki ta ich zabawa:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo ja kochliwe dziewcze jestem :evil_lol:

I NIE PRZEKLINAJ SIOSTRA !!!! :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

Toż ja nei przeklinam, mi u jakąś cenzurke wlepili:roll: ZAKOCH.UJESZ:diabloti:

Aha - gdzie mi terez wciśniecie cenzurke? I o.!:diabloti:

[quote name='Medorowa']WiDziałam cudne szaleństwa:loveu::loveu:
A ja widziałam Medorową!!:multi:

Posted

elooo kochanie :loveu: ależ mam ostatnio zaległości :roll: widziałam fotaski i filmik- cudne!!!! :loveu: Pako rośnie jak na drożdżach, pewnie Twój boj mu daje czasem :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak wy mozecie nas nie odwiedzać??:crazyeye: Już dwa dni u nas nikogo niebyło:placz:Nie koffacie nas:-( FOCH!:obrazic:

Nawet nikt nie zauważył jakiego mam pięknego avka:mad: A ja mam w domu kotka! i za kare wam nie pokaże:obrazic:

Posted

[FONT=Georgia]Sis ja widziałam Twojego avka jeszcze jak był na zdjęciu...i dobrze wiesz że mi się strasznie to zdjęcie spodobało :loveu::loveu:

poka kicie, poka...nie bądź taka ! :)

Cześć :multi::multi: :loveu:
[/FONT]

Posted

Kasja&Bayer :* napisał(a):
Witam :loveu:
Super piesek a jak wyrósł :p

Witanko w naszej galerii!:multi:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]piękna to mało powiedziane :loveu::loveu:

oczy ma zabójcze...jak Kicia ze Shreka :loveu::loveu:
ma czarny ogon? :)
[/FONT]

Ta sis, ona ma cały carny ogonek:loveu:

Posted

Vega jak fajnie pozowała:eviltong::evil_lol::diabloti:śliczna jest naprawde. ja mam doła :-(jakiś ten dzień taki smutny i nikt mnie nie kocha a wogóle ktoś sobie pozyczył odemnie zegarek na zawsze :shake::roll::-(i nie chce sie przyznac a najgorsze ze to byl prezent od mojego chlopaka:shake::mad:

Posted

tygra napisał(a):

Haha jakby miała czołowe zderzenie z tirem:evil_lol: Cześć Tajgerko:multi::loveu:

justysiek napisał(a):
Vega jak fajnie pozowała:eviltong::evil_lol::diabloti:śliczna jest naprawde. ja mam doła :-(jakiś ten dzień taki smutny i nikt mnie nie kocha a wogóle ktoś sobie pozyczył odemnie zegarek na zawsze :shake::roll::-(i nie chce sie przyznac a najgorsze ze to byl prezent od mojego chlopaka:shake::mad:

Oj Justyś juz nie płakaj:glaszcze: chodź już chodź , przytule Cie:calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...