Majkowska Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Yuki_ napisał(a):Czesio uciekł z balkonu :(jak to? i gdzie jest? znalazł sie? Quote
Asiaczek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 I co dalej? Sa o nim jakieś wieści? a może sie znalazł...? pzdr. Quote
Majkowska Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Świstak mi sie podoba. Długo juz próbuję Waldka nauczyć proszenia i zawsze odnosimy fiasko bo on nie może się opanować - spróbuję tą metodą, bo fajna, może mi wyjdzie. Quote
*Magda* Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Yuki, Ty tak tego chomiczka masz na ziemi puszczonego cały czas? Czy tylko czasem go tak wypuszczasz? Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 U mnie w galerii pojawia się Aleksandra95 ;) Ona robi szarpaki i kiedyś nawet dla Tory kupiłam ;) Napisz do niej, to może Ci zrobi :) Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Yuki_']A ile zapłaciłaś?[/QUOTE] Kurcze, nie pamiętam, bo to było półtora roku temu :roll: To zależy od długości ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Yuki_']A są wytrzymałe? Moje Kena jak się za to weźmie to nie ma zmiłuj się. No i musi być dłuuugie :D[/QUOTE] Są zrobione z polaru i dość mocno zbite. A długość Ola Ci zrobi taką jaką będziesz chciała ;) Quote
Recommended Posts