marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Fajnie wam idzie w agi ;) Ale ja laik, ćwiczę z moją amatorsko, to nie pomogę w slalomie ;) Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Yuki_']A rozwiązanie zagadki? :razz:[/QUOTE] :niewiem: ..... Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Yuki_']Widać że nie czytasz tytułów filmów :mad: https://www.youtube.com/watch?v=wuspBbXTb7U To widziałam ale co to jest to :niewiem: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Yuki_']Pytanie brzmi: Co to za pies tak chodzi na spacery? :)))))[/QUOTE] Pewnie Figa Quote
Talia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Dobrej nocki! A skakanie przez miotłę widzę, że klasyk nie tylko u mnie. ;) Quote
angineuuka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 nie umiem odpisac na fejsie, wiec odpisze tu: :eviltong: nie. Quote
Victoria Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 to swiatelko przypomina mi 'ksztaltem' czolowke :P fajnie wam juz idzie w agi, tylko mala uwaga ode mnie :diabloti: masz chyba za male odstepy miedzy tyczkami. Ma byc 60cm, a ty masz wyraznie mniej ;) Jak bedziesz zwezac slalom to psu bedzie bardzo ciezko sie tak wyginac, jesli w ogole da rade :P tak w ogole to fajnie ze jednak zdecydowalas sie na metode tunelowa, widac ze teraz psu to sprawia przyjemnosc :D Quote
angineuuka Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='Yuki_']Dobra, skoro już prezent dla Figi został "zakupiony" to oznajmiam iż zakupiłam te norwegi+obrożę z DS o których była mowa jakiś czas temu. Dziś wpłaciłam kasę. Ponieważ 24 to niedziela to liczę że dojdzie w poniedziałek czyli 25 :multi: EDIT: W ten weekend jedziemy do czech do skalnego miasta :bigcool: Z psami nie liczyłabym raczej Quote
Pani Profesor Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 czasem mają uszyte gotowce w paru rozmiarach, ja obrożę z KudłatyArt dostałam z dnia na dzień, bo mieli gotową na taki wymiar ;) Quote
Pani Profesor Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='Yuki_']Wiesz niby realizacja trwa jakieś 12 dni, ale na litość, chyba maszynę mają, co? Nie robią tego ręcznie.. A poza tym w firmie jest kilka osób? Pomijając pracę na etat (jeśli mają) co uszycie jednego zestawu trwa prawie 2 tygodnie? Nie wierzę[/QUOTE] ale pewnie jest kolejka, mogą nie mieć konkretnej taśmy, okuć, może trzeba coś dokupić - mnie się zdaje, że te 12 dni to max który sobie dają "w razie wu", w razie właśnie czegoś braknie, albo mają tyle zleceń, że jest kolejka i szyją wedle kolejności zamówień. Quote
Recommended Posts