Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']Tak, wystarczy mi Tofik :diabloti:

Dzięki za opinię. Wiesz miałam na DT PRT ok. miesiąc i idealny pies jak dla mnie.
Co do borderów, to jak wiesz już szukam hodowli.
Malinosy to znajoma mi podrzuciła ten pomysł. ;)
Basenji, sama nie wiem, nie miałam styczności, jakbym była bardziej zdecydowana to będę szukać więcej info :D

To co, czwarty pies do mieszkania? Jeszcze trochę i będzie więcej psów niż członków rodziny :diabloti:
A jakie masz ulubione maszczenie? Czy to raczej obojętne?

Posted

[quote name='Yuki_']Jest u weta pod kolejną kroplówką

Nie, border będzie jak się wyprowadzę z domu bo z mamą niestety nie da się wytrzymać i mnie zwyczajnie wkurwia. Tak samo tatę.
Umaszczenie to merle, albo tricolor albo czekoladowo-biały. Czarno białego nie chcę bo jakiś nudny ten kolor :eviltong:

Poza tym już mieliśmy kiedyś 5+1 psów. Figę, Junę, Kenę, Cookie, Łajkę i Fado :grins:[/QUOTE]

A co, mama nie jest aż takim zwolennikiem zwierząt?
Tak, mi też te czarno-białe trochę się przejadły. Ostatnio spotkałam Panią z samcą bordera i trochę zdziwiła mnie wielkość tego psa. Pani miala na oko około 170 cm, a border sięgał jej do kolan. Naprawdę są takie malutkie? Myślałam, że są większe :evil_lol:

Posted

[quote name='Wola istnienia.']Tak, mi też te czarno-białe trochę się przejadły. Ostatnio spotkałam Panią z samcą bordera i trochę zdziwiła mnie wielkość tego psa. Pani miala na oko około 170 cm, a border sięgał jej do kolan. Naprawdę są takie malutkie? Myślałam, że są większe :evil_lol:[/QUOTE]
A ja czekam na czarno-białego ;) Merling nie zawsze fajnie wygląda u bordera... miałam mieć na początku red merle tri, bo miał być miot, ale dobrze, że na niego nie czekałam, bo zmienili ojca na "bardziej kolorowego" z epilepsją w linii :grins:
No a wielkość zależt. Ojciec mojego papsa ma bodajże 53cm. Ejden ma 51... ;)
[quote name='Yuki_']Ja właśnie szukam sportowej hodowli. ;-) [/QUOTE]
Sprecyzuj co oznacza u Ciebie "sportowa"? :D