Małgonia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Wola istnienia.']Zazdroszczę zgrabnych nóg :diabloti:[/QUOTE] Też takie mialam w jej wieku :cool1: Quote
Wola istnienia. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Tak się zastanawiam Yuki... Jak to jest, że ciągle czytam, że byłaś z małą czarną na spacerze, a o haszczkach nic nie wspominasz, co? :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 A kto wyprowadza haszczaki? Jak Ci się znudzą, to wiesz gdzie mnie znaleźć :siara: Zawsze możesz mi haszczaki podrzucić :D O jak ciamka kość prasowaną. Ja się boję, szczerze mówiąc, ją podawac. Już kilka razy słyszałam jak pies przez przypadek się zakrztusił skórą i ostatecznie trafił na stół... ale ja jestem dziwna, jeśli chodzi o psy i ich zdrowie :p Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ty$ ja też nie daję- moje zawsze jakimś zawałkiem się zaksztuszają. Ale poprzedni pies jadł przez 12 lat i ani razu się nie zaksztusił ;) To chyba od sposobu jedzenia zależy :D Quote
Małgonia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='marta1624']Ty$ ja też nie daję- moje zawsze jakimś zawałkiem się zaksztuszają. Ale poprzedni pies jadł przez 12 lat i ani razu się nie zaksztusił ;) To chyba od sposobu jedzenia zależy :D[/QUOTE] No, Rico te prasowane zje, ale muszę pilnować zeby nie zjadł zbyt zachlannie tej koncówki. Ostatnio kość prasowaną fajnie jadł, powoli i calutką spokojnie. Ringo wolowe za to juz na chama wieksze kawałki pchał to mu zabralam. Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Yuki_']Tatuś :eviltong: Szczerze już mi się znudziły :diabloti: One są nudne a ja potrzebuję wyzwań tak jak jest to z Figą czy BC. Będę pamiętać :p A to nie jest kość prasowana tylko ucho królicze :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE] Oooo :D Ej, to podrzucaj. Stworzę własny zaprzęg, yeah! :D Będę miała psy do hulajki. Jeszcze hulajki brak, ale cii, niedługo moje urodziny :siara: Planujesz bordera? O matulu. A w życiu :mdleje: Hahahha, faktycznie. A mi się skojarzyło z kością, buahhaha Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 To w sam raz. Kena z Bellą popylają na hulajce. A Juna będzie w tym czasie tłukła się z moim kundelosem, on kocha północniaki, a dupa jest jeśli chodzi o sporty :D Więc kiedy mam się ich spodziewać u siebie? ;p Skąd ta rozbieżność? :O Malinosy są cholernie schizowe, kiedyś na ich widok serce biło mi szybciej, ale sobie poczytałam o nich, pooglądałam w akcji na żywo... i jakoś serce spowolniło :D Basenji nie mój typ zuepłnie, niezależne toto. Bołdeł też... jedyny z nich "normalny" to prt :p Lepsze takie skojarzenia niż zboczusiowe :D Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Yuki_'] A dziś nad zalewem użadliła mnie pszczoła ( to ona ona zostawia żądło??), boli jak cholera no i opuchnięte jest. Ale rodzice mówią że jutro przejdzie. Najgorsze jest to że na stopie od spodu mam. Musiała pszczoła leżeć na piasku :mdleje:[/QUOTE] To możemy sobie podać rękę, bo ja dziś nadepnęłam na osę i też mnie stopa boli :( Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Yuki_']ekhem o czymś zapomniałam przedwczoraj była I rocznica utworzenia galerii Jak ja mogłam zapomnieć :mdleje:[/QUOTE] To z tej okazji przydałby się jakiś... fajerwerk? niespodzianka :D Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Fajne, miszczu painta :D Podoba mi się Juna przy drzewie :p Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Śliczne ;) Ja tam planuje tylko 2 rasy- labek lub ozik ;) Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='marta1624']Śliczne ;) Ja tam planuje tylko 2 rasy- labek lub ozik ;)[/QUOTE] Ozik! ozik! :D i to koniecznie vers :D Quote
marta1624 Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Jakie zachwalanie :D Ale fakt, o versie myślałam (bo zależy mi na pracy, ale i o wystawach trochę myślę ;)) Quote
Recommended Posts