Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A kto wyprowadza haszczaki?

Jak Ci się znudzą, to wiesz gdzie mnie znaleźć :siara: Zawsze możesz mi haszczaki podrzucić :D

O jak ciamka kość prasowaną. Ja się boję, szczerze mówiąc, ją podawac. Już kilka razy słyszałam jak pies przez przypadek się zakrztusił skórą i ostatecznie trafił na stół... ale ja jestem dziwna, jeśli chodzi o psy i ich zdrowie :p

Posted

Ty$ ja też nie daję- moje zawsze jakimś zawałkiem się zaksztuszają. Ale poprzedni pies jadł przez 12 lat i ani razu się nie zaksztusił ;) To chyba od sposobu jedzenia zależy :D

Posted

[quote name='marta1624']Ty$ ja też nie daję- moje zawsze jakimś zawałkiem się zaksztuszają. Ale poprzedni pies jadł przez 12 lat i ani razu się nie zaksztusił ;) To chyba od sposobu jedzenia zależy :D[/QUOTE]

No, Rico te prasowane zje, ale muszę pilnować zeby nie zjadł zbyt zachlannie tej koncówki. Ostatnio kość prasowaną fajnie jadł, powoli i calutką spokojnie. Ringo wolowe za to juz na chama wieksze kawałki pchał to mu zabralam.

Posted

[quote name='Yuki_']Tatuś :eviltong:

Szczerze już mi się znudziły :diabloti: One są nudne a ja potrzebuję wyzwań tak jak jest to z Figą czy BC. Będę pamiętać :p

A to nie jest kość prasowana tylko ucho królicze :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE]
Oooo :D

Ej, to podrzucaj. Stworzę własny zaprzęg, yeah! :D Będę miała psy do hulajki. Jeszcze hulajki brak, ale cii, niedługo moje urodziny :siara:

Planujesz bordera? O matulu. A w życiu :mdleje:

Hahahha, faktycznie. A mi się skojarzyło z kością, buahhaha

Posted

To w sam raz. Kena z Bellą popylają na hulajce. A Juna będzie w tym czasie tłukła się z moim kundelosem, on kocha północniaki, a dupa jest jeśli chodzi o sporty :D Więc kiedy mam się ich spodziewać u siebie? ;p
Skąd ta rozbieżność? :O Malinosy są cholernie schizowe, kiedyś na ich widok serce biło mi szybciej, ale sobie poczytałam o nich, pooglądałam w akcji na żywo... i jakoś serce spowolniło :D Basenji nie mój typ zuepłnie, niezależne toto. Bołdeł też... jedyny z nich "normalny" to prt :p
Lepsze takie skojarzenia niż zboczusiowe :D

Posted

[quote name='Yuki_']
A dziś nad zalewem użadliła mnie pszczoła ( to ona ona zostawia żądło??), boli jak cholera no i opuchnięte jest. Ale rodzice mówią że jutro przejdzie. Najgorsze jest to że na stopie od spodu mam. Musiała pszczoła leżeć na piasku :mdleje:[/QUOTE]

To możemy sobie podać rękę, bo ja dziś nadepnęłam na osę i też mnie stopa boli :(

Posted

[quote name='Yuki_']ekhem o czymś zapomniałam
przedwczoraj była I rocznica utworzenia galerii
Jak ja mogłam zapomnieć :mdleje:[/QUOTE]
To z tej okazji przydałby się jakiś... fajerwerk? niespodzianka :D