Aleksa. Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Moja Dora jak się zdyszy też ma jęzor poza kagańcem ;) Quote
Ty$ka Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 O ja, ale zakupy! Ja jestem jednak wyrodna nie dałabym smaków od razu, zwłaszcza za darmo 8) Ile filmików! Kena jest mega słodka wobec mruczków, chce sie bawić, ale nie wie jak :D Hehehhee, ale język ;p Quote
Baski_Kropka Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Ja zawsze słyszę, co ten biedny pies pani zrobił, że taki kubeł mu Pani zakłada, albo coś w ten deseń :P Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Jestem i denerwuje mnie jak ktoś mojemu kundlowi daje coś za darmo! No kurde, ja za darmo nie dostaję tych smaków, pracuję na nie, a on ma je dostać za free? :p Nope, nope, nope. Quote
Małgonia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Mnie na spodzie stopy kiedys komar uwalił... Rozdrapywałam przez sen trąc o prześcieradło. doszło do tego że stope miałam jak bania, jak zaczęło swędzieć to aż płakałam i nie mogłam chodzić :loveu: 3 dni wyjęte z życia, dobże, że byłam bezpsiowa :D Quote
Recommended Posts