Gezowa Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ja od 5 dni modlę się o deszcz... :shake: Pies nie ma porządnego spaceru, tylko wieczorem na godzinę, a i tak pada, bo za gorąco... Quote
Małgonia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 No bo kto to widział psa na deszcz wyprowadzac?;p Quote
Małgonia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Jejku, jakie uszęta! :loveu: Zaraz Ci pokaze psa z fajnymi uszami, co w schronisku u nas jest Quote
sonek666 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [quote name='Yuki_'] https://lh5.googleusercontent.com/-cfdRjtxUcng/U70EPd3XKEI/AAAAAAAADzk/PspqwmMESbA/w867-h650-no/IMG_3033.JPG Mój Faworyt :loveu: Mam manię na punkcie Czarnuszków, a z tego co zdążyłam podpytać ludzi fundacyjnych najtrudniej Je wyadoptować :shake: Jakieś przesądne, że pecha przynosi, że przez ulicę przebiega. A przecie to takie śliczne Mordeczki :loveu: I nijak nie mam szczęścia posiadać takiego. Jedyny mój Czarny Tymczasowicz już za TM :-( Quote
sonek666 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Yuki_ napisał(a):Nie dam ci go bo go utuczysz i nie poznam go :mad::evil_lol: Też prawda :D Ale czemu od razu tak okrutnie, będzie się odbijał :eviltong: Yuki_ napisał(a):Sonka weź laknij to zdjęcie w linku na fb ;) Już się robi ;) Quote
sonek666 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Yuki_ napisał(a):Wyświetla się u cb możliwość oddania głosu?? No właśnie nie widzę :shake: Nawet nie widzę informacji od kiedy można głosować :shake: Może to jeszcze nie teraz?? Ale jakby co będę głosować ;) Quote
Pani Profesor Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Panna Cotta... aleś dodała słodzinkę :loveu: tylko taki chudy, że żal patrzeć :angryy: ale przez te kosmiczne uszyska ma +100 do adopcji. Quote
Małgonia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Pani Profesor napisał(a):Panna Cotta... aleś dodała słodzinkę :loveu: tylko taki chudy, że żal patrzeć :angryy: ale przez te kosmiczne uszyska ma +100 do adopcji. zj pewnie w dniu przyjecia a pisza ze blakal sie dlugo bez jedzenia. Ale uszy ma wybitne, szybciutko znajdzie dom- mlody, nietypowy i z opisu mily i ufny. :) Quote
Małgonia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 No niezbyt tam jest... Rico stamtąd bralam, ale on 3 dni tam siedział tylko. W Pon przyjęli a ja w srode zabrałam. Ogólnie to jedyne schronisko w jakim bylam, wiec porównania nie mam, ale łzy w oczach pewnie miałabym w każdym nawet najlepszym schronie... Quote
Wola istnienia. Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Panna Cotta- te uszka! Faktycznie, można się zakochać :loveu: Quote
Recommended Posts