Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']

https://lh5.googleusercontent.com/-cfdRjtxUcng/U70EPd3XKEI/AAAAAAAADzk/PspqwmMESbA/w867-h650-no/IMG_3033.JPG

Mój Faworyt :loveu: Mam manię na punkcie Czarnuszków, a z tego co zdążyłam podpytać ludzi fundacyjnych najtrudniej Je wyadoptować :shake: Jakieś przesądne, że pecha przynosi, że przez ulicę przebiega. A przecie to takie śliczne Mordeczki :loveu: I nijak nie mam szczęścia posiadać takiego. Jedyny mój Czarny Tymczasowicz już za TM :-(

Posted

Yuki_ napisał(a):
Nie dam ci go bo go utuczysz i nie poznam go :mad::evil_lol:

Też prawda :D Ale czemu od razu tak okrutnie, będzie się odbijał :eviltong:

Yuki_ napisał(a):
Sonka weź laknij to zdjęcie w linku na fb ;)

Już się robi ;)

Posted

Yuki_ napisał(a):
Wyświetla się u cb możliwość oddania głosu??

No właśnie nie widzę :shake: Nawet nie widzę informacji od kiedy można głosować :shake: Może to jeszcze nie teraz?? Ale jakby co będę głosować ;)

Posted

Pani Profesor napisał(a):
Panna Cotta... aleś dodała słodzinkę :loveu: tylko taki chudy, że żal patrzeć :angryy: ale przez te kosmiczne uszyska ma +100 do adopcji.

zj pewnie w dniu przyjecia a pisza ze blakal sie dlugo bez jedzenia. Ale uszy ma wybitne, szybciutko znajdzie dom- mlody, nietypowy i z opisu mily i ufny. :)

Posted

No niezbyt tam jest... Rico stamtąd bralam, ale on 3 dni tam siedział tylko. W Pon przyjęli a ja w srode zabrałam. Ogólnie to jedyne schronisko w jakim bylam, wiec porównania nie mam, ale łzy w oczach pewnie miałabym w każdym nawet najlepszym schronie...