Aleksa. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Słodkie maluszki :) W przytulisku, gdzie jestem wolo też są takie co trzeba karmic butelką Quote
Aleksa. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Niestety.. te z przytuliska to znalezione z tego co kojarzę w śmietniku... Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Słodkie te maluszki :) Oby ich nowi właściciele, byli mądrzejsi niż ci, którzy mają ich mamusie :roll: Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/LUaCCBVjpBBuanPZKeKdQpFXVjpHGIVuJploUy8djxw=w867-h650-no kradnę go :loveu: Tak btw. Uwielbiam takie miny u kotów. Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 i jakie to słodkie,jak kilo cukru :loveu::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 cukrzycy nie mam ,a słodycze bardzooooo lubię:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Yuki_']hejka, ano malusie, młodsza trójka ma mniej niż 4 tygodnie :loveu: seerio .. ? Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Yuki_']Ja *******ę, możesz przestać? Możesz przestać zaglądać do mojej galerii? :angryy: nie, nie mogę przestać. To pytanie było akurat na SERIO. nie znam się na kotach, więc pytam. Poza tym dla mnie nie wyglądają na poniżej 4tyg. Wchodzę tam, gdzie mam subnięte. No i nie zapominaj, że to jest forum. :grins: [quote name='Yuki_']Hej Marta ;) Angi łazi po większości wątkach gdzie ja napiszę/odpowiem i gra mi na nerwach. :angryy: To idź sobie tam gdzie ja odwiedzam np: PWP :grins: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ehh spokojnie dziewczyny, mijać się będziecie na wątkach na pewno to wrzućcie na luz ;) Quote
Recommended Posts