angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Angi ma dzissiaj humorek szydercy :P nie tylko dzisiaj :diabloti: no jak to może nie być kochane :loveu: w przyszłości skończę z pastuchem, grzywkiem ( tym razem hl :p ) i peruwianem :p Quote
Małgonia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']nie tylko dzisiaj :diabloti: no jak to może nie być kochane :loveu: w przyszłości skończę z pastuchem, grzywkiem ( tym razem hl :p ) i peruwianem :p :loveu: Jaka mordka. Chciałabym to coś pogłaskać... Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Panna Cotta napisał(a)::loveu: Jaka mordka. Chciałabym to coś pogłaskać... głaskałam, fajne 8) Quote
Baski_Kropka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 No ja wczoraj obmacywałam Syrka namiętnie :D Skórka gładziutka, ale najprzyjemniejsze było uczucie ciepła. Bo jednak pieseł cieplejszy jest i to było takie WOW bo jednak przez futro tak tego nie czuć jak na nagim ciałku :D Mnie nie kręcą takie psy tzn nie chciała bym mieć. Ale jeśli ktoś ma to chętnie obcuje macam dotykam oglądam i wpytuje :D Ja mam manię wielkości. Lubie duże psy(ale jednak nie molosy), duże konie (bez skojarzeń zbokociotki) duże przestrzenie i w ogóle :razz: Quote
Ty$ka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Nie chciałabym miec nagiego psa, choć toto cieplutkie :loveu: W ogóle dla mnie pies zaczyna się od 15kg i 40cm w kłębie :D Pdooba mi się aktualizacja Waszej galeryjki :p Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 duży to pastuch u mnie będzie, większych nie planuję :p Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ty$ka napisał(a):Nie chciałabym miec nagiego psa, choć toto cieplutkie :loveu: W ogóle dla mnie pies zaczyna się od 15kg i 40cm w kłębie :D Pdooba mi się aktualizacja Waszej galeryjki :p duży peruwian ma 50-60 cm i 20-30 kg :p Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ja uwielbiam nagie psy w dotyku :loveu: peruwiana nie macałam, ale grzywki i nagiego meksykańca owszem ;) pewnie wszystkie mają podobną skórkę. takie to gładziutkie i fajne :loveu: nie wiem jak z charakterem, ale nie znam raczej fajnych grzywków - w okolicy mojej dawnej pracy, w zoologu, babka miała grzywka, bardzo szczekliwego i bojaźliwego - co nie spotkam,to jest właśnie taki :( Quote
Baski_Kropka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Bo ludzie to chowają, jak by było nie psem. Ale może one mają też delikatne psychuki? Nie wiem. W każdym razie oc spotkam grzywka gdzieś to ludzie uciekają na drugą stronę ulicy. A przecież pies to pies i potrzebuje pogadać sobie po psiemu :) Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 z tego co wiem, to psycha delikatna :p Ale ja już wzięłam zeschizowanego grzywka. Mądry polak po szkodzie :grins: Quote
Ty$ka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Widzę, że Tobie zostaje spać na podłodze :D Angi, a trudne toto w pielęgnacji pewnie :p A ja jestem totalnie leniwa :p Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 ale plakaciorów :D ja za dzieciaka zbierałam wszystkie plakaty i psie wycinki z Mojego Psa, Psa i innych psich gazet, nawet spoza psich wycinałam co się dało ;) i mój pokój wyglądał jak poczekalnia u weterynarza :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 czym karmisz chomika? moja się chyba obraziła na karme ;p Quote
marta1624 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 A ja się wyróżnię- nie chce nagiego psa :D Yuki śliczne fotki, dobrze że masz miejsce do spania na podłodze :diabloti: PS. Angi chyba nigdy nie była "nie-szydercza" :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Angi napisał(a):czym karmisz chomika? moja się chyba obraziła na karme ;p Ja karmiłam versele laga ;) Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 jak będę w domu w lipcu i okaże się, że jeszcze nikt z piwnicy nie wywalił archiwalnych numerów psich gazet,to mogę Ci wysłać prehistoryczne plakaty :evil_lol: będą chyba od 97 roku... Quote
Ty$ka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ja słuchałabym się jednak Gezowej. I weszła na forum agilitowym i poczytała ;). Książki nie zawsze mówią prawdę, je traktuję raczej jako swego rodzaju ciekawostkę, nie wierzyłabym im ślepo. Ja nie chciałabym nagiego psa, ale fajnie mieć blisko siebie kogoś, kto taki grzejnik posiada :D Też swego czasu miałam pokój cały w psach, ale z tego wyrosłam. Teraz stare nr PP i MP walają się niechciane po kątach;). Quote
Recommended Posts