Victoria Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Kra nie zjadła trasy? :P hahaha nie znam jej ale ją uwielbiam, na wątku szkodnikowym podbiła moje serce :lol: Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 ONki/DONki :loveu: Ile ich tam było :p [quote name='Yuki_']Miałam Kenę i Figę na trasie. ;) Juna za słaba jst dla mnie na taką trasę.[/QUOTE] A Juna na pewno jest haszczakiem :evil_lol: Bo nawet dla Tory 10km to nie jest jakiś super duży dystans ;) Ba, nawet w PL na rowerach przebiegła 8km, więc spacerkiem te 10km to pikuś :) Quote
marta1624 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Świetne fotki ;) Dla Kai 10 km to też nic niezwykłego, ona po takim spacerze wstaje i chce się jeszcze bawić/gdzieś iść ;) Quote
Ty$ka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Jaka fajna fotorelacja :) Mój może iść spokojnie 8km, 20 to też spokojnie. Jednak i 5km spacer mu wystarcza. Ot, kwestia dopasowania psa do nas. Quote
*Magda* Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Yuki_']Oj sporo było, wkrótce mam dostać wspólne zdjęcie z onkami i donkami. :-P[/QUOTE] Koniecznie muszę je zobaczyć :) Quote
Recommended Posts