Majkowska Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Kooochany :) Chyba się odnalazł w ciągnięciu :D Wiesz co nie wiem czy zdążę zrobić, bo dziś mam gości a jutro z rana wyjeżdzam. Jeśli tylko dam radę to postaram się ;) Quote
*Magda* Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Yuki_ napisał(a):Zaraz dam filmik jego szału w piaskownicy. :diabloti: Dzieci się powinny bawić w piaskownicy, a nie pies ;) Ale w sumie, to psie dziecko, więc.... :D Quote
*Magda* Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Szczeniaczki są fajne jak mają takie głupkowate zabawy :) Quote
Majkowska Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Yuki_ napisał(a):To opuszczona piaskownica, raz na ludzki rok pojawia się w niej dziecko, a tak to koty mają tam toaletę. ;) Jak zwierzęta domowe srają do piasku to się nie dziwię matkom że nie wpuszczają tam dzieci.:roll: U mnie na osiedlu też zasrane piaskownice, pomimo że place zabaw ogrodzone - ale na tym ogrodzeniu właśnie korzystają paniusie które tam wyprowadzają swoje pieski:angryy: Dawniej nie widziałam problemu ze strony matki, ale i tak mając psa nie wpuszczałam go na placyki, a teraz mam ochotę wystrzelać babsztyle jak widzę jak dupy grzeją na placykach... O dziwo jest tysiąc innych miejsc gdzie sobie pieska można puścić, niekoniecznie na placu zabaw...:roll: Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Śliczne psiaki, a Fuks jaki urokliwy :loveu: Psiaki się zaakceptowały widzę? Quote
*Magda* Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Pewnie nie długo, znowu będziesz mieć coś na tymczasie ;) Quote
Recommended Posts