Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_'] [B]ja bym chciała wziąć Fige by[/B] poćwiczyć zachowanie do obcych psów, agility (w tym tygodniu powinnien dojść tor od Magdy ) i [B]chodzić na basen co drugi dzień[/B]. Do tego chciałam mieć towarzysza na długie spacery w dalsze rejony ;)
[/QUOTE]
To tylko splot zdania czy chodzisz na basen z psem??

Fajnie że możesz ją wziąć :)

[COLOR=#a9a9a9][SIZE=1]Coś jeszcze miałam tu komentować (pisałaś u Waldka że mi coś tu napisałaś...)?[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Yuki_']

Chciałabym chodzić na basen z psem i pływać z nim, ale nie mieszkam za granicą by robić coś takiego. Nie mamy tutaj takich basenów. :shake:[/QUOTE]
Gdzieś mi się obiło kiedyś o basenie z psem dlatego pytam, bo sama bym była zaineresowana, ale to chyba tylko i wyłącznie prywatnie...

Posted

[quote name='Yuki_']Ściana pomalowana jest zieloną farbą i są naklejone koty. :D[/QUOTE]

A gdzie te koty kupiliście?
Theoś ma 2 ściany szare i 2 ściany zielone w pokoju. Może bym mu kupiła takie kotki albo pieski i też nakleiła :)

Posted

[quote name='Majkowska']magda, zawsze możesz z neta ściągnąć wzór i odrysować ;)[/QUOTE]

A potem to pomalować.... Nie jestem taką dobrą artystką :eviltong:
Choć, można kupić np. czarny papier i......... to jest myśl :p

[quote name='Yuki_']O ile dobrze pamiętam, to kupiłam w chińskim centrum ;)[/QUOTE]

Poszukam w jakiś sklepach internetowych :)

Posted

Na filmach nie było tego widać, wręcz przeciwnie - sucz była tak nakręcona, że nie mogła wysiedzieć w miejscu. Coś musiało się stać, serio wątpię, żeby miała takie schizy sama z siebie... Zwłaszcza, że to tylko PRZEJŚCIE niskiej hopki, za co w dodatku dostaje nagrodę.