Majkowska Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Yuki_'] [B]ja bym chciała wziąć Fige by[/B] poćwiczyć zachowanie do obcych psów, agility (w tym tygodniu powinnien dojść tor od Magdy ) i [B]chodzić na basen co drugi dzień[/B]. Do tego chciałam mieć towarzysza na długie spacery w dalsze rejony ;) [/QUOTE] To tylko splot zdania czy chodzisz na basen z psem?? Fajnie że możesz ją wziąć :) [COLOR=#a9a9a9][SIZE=1]Coś jeszcze miałam tu komentować (pisałaś u Waldka że mi coś tu napisałaś...)?[/SIZE][/COLOR] Quote
Majkowska Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Yuki_'] Chciałabym chodzić na basen z psem i pływać z nim, ale nie mieszkam za granicą by robić coś takiego. Nie mamy tutaj takich basenów. :shake:[/QUOTE] Gdzieś mi się obiło kiedyś o basenie z psem dlatego pytam, bo sama bym była zaineresowana, ale to chyba tylko i wyłącznie prywatnie... Quote
*Magda* Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Mnie by moja suka utopiła na basenie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Mój szybciej by wyszedł niż na basen by zaszedł :evil_lol: Moje koteły też zaglądają na dogo :P Quote
Leokadia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Bardzo mi się podoba ta twoja ściana, świetne wzorki:loveu: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 A ja wcześniej nie zauważyłam tej tapety :oops: Rzeczywiście, bardzo fajna :) Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Yuki_']Ściana pomalowana jest zieloną farbą i są naklejone koty. :D[/QUOTE] A gdzie te koty kupiliście? Theoś ma 2 ściany szare i 2 ściany zielone w pokoju. Może bym mu kupiła takie kotki albo pieski i też nakleiła :) Quote
Majkowska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 magda, zawsze możesz z neta ściągnąć wzór i odrysować ;) Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Majkowska']magda, zawsze możesz z neta ściągnąć wzór i odrysować ;)[/QUOTE] A potem to pomalować.... Nie jestem taką dobrą artystką :eviltong: Choć, można kupić np. czarny papier i......... to jest myśl :p [quote name='Yuki_']O ile dobrze pamiętam, to kupiłam w chińskim centrum ;)[/QUOTE] Poszukam w jakiś sklepach internetowych :) Quote
Gezowa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Na filmach nie było tego widać, wręcz przeciwnie - sucz była tak nakręcona, że nie mogła wysiedzieć w miejscu. Coś musiało się stać, serio wątpię, żeby miała takie schizy sama z siebie... Zwłaszcza, że to tylko PRZEJŚCIE niskiej hopki, za co w dodatku dostaje nagrodę. Quote
Majkowska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 A nie naciskasz jej zbytnio? Czasem chcemy czegoś tak bardzo że zapominamy że to ma być zabawa i przyjemność dla psa... Quote
Leokadia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Może wiedziała, że jest blisko i go po prostu szukała? Quote
Recommended Posts