Guest TyŚka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Pewnie chodzi o to, że jest psim inwalidą. A dla mnie i tak jest kosmitą :p Quote
kropi124 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ale to od razu usypiać ? :nonono2: No proszę was. W moim mieście jest takich psów ok. 10 każdy ma się dobrze i mają właścicieli. Nie rozumiem takiego myślenia. Quote
Ania :) Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Z nią nie jest tak lekko, bowiem mama twierdzi że ten pies nie według niej prawa żyć, i jakby Kra była w jej rękach już dawno dostałaby środek usypiający. :roll: czasem powinnas zastanowic sie co piszesz... cieszmy sie, ze Kra nie jest w rekach Twojej mamy, tylko ma wspaniala,cierpliwa i kochajaca wlascicielke. Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 czasem powinnas zastanowic sie co piszesz... cieszmy sie, ze Kra nie jest w rekach Twojej mamy, tylko ma wspaniala,cierpliwa i kochajaca wlascicielke. a na pewno chodzi tu o mame Yuki? Czy moze mame wlascicielki Kry? Quote
Ania :) Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 a na pewno chodzi tu o mame Yuki? Czy moze mame wlascicielki Kry? ja to zrozumialam tak jakby chodzilo o mame Yuki. Nawet jesli sie pomylilam to Yuki tego publicznie nie powinna pisac moim zdaniem. Quote
Guest TyŚka Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 A ja nie widze nic złego w tym, że pisze... ja też czasem różne rzeczy piszę o mentalności ludzi... a właściwie jego braku... i jakoś mnie nikt nie zjechał za to. Myślę, że czasem się czepiacie Yuki byle czego, jesteście przewrażliwione. Też większość moich znajomych mówi, że psa inwalidę trzeba uśpić, ale przecież to nie znaczy, że ja popieram ich zdanie, prawda? Quote
angineuuka Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Z mojej strony dziwnie to zabrzmi.. ale zgadzam się z tysią. ;) dlaczego niby nie może pisać tego publicznie? Przecież ona nie musi się zgadzać ze. Swoją mamą. Quote
Małgonia Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Tez nie widzialam w tym nic zlego. Czy to by chodzili o mame Yuki czy wlascicielke Kraksy. Ja ostatnio pisalam o facecie co podobno u nas na wsi psy zjada jak jakas przyblede dorwie. I nikt mnie nie zlinczowal. Quote
Ania :) Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Mi bardziej chodzilo o to, ze wlascicielka Kraksy rowniez jest na tym forum i watpie ze milo jej sie czyta cos takiego. Mi na pewno milo by nie bylo. No ale ok kazda z nas ma inne zdanie na ten temat, ode mnie to tyle :) Quote
sonek666 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A Ulv może przecież podczytywać co Pani Prezes TOZu, organizująca zawody Dogtrekkingowe, sądzi o Jej Kraksie. Zgadzam się z Anią :) Quote
Małgonia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A to ja nie wiedzialam ze wlascicielka Kraksy tu jest :) Quote
marta1624 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Nie mam pojęcia ile kociaków macie ;) Duuuużo ;) Quote
Talia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Stawiam na 7. A ta mała kulka jest genialna. Sama bym chciała takiego kota. Quote
*Magda* Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nie mam pojęcia ile kociaków macie ;) Duuuużo ;) Za dużo :D Quote
Clavia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Żuczek najlepszy! Uwielbiam takie umaszczenie u kotów :D Jest u mnie na drugim miejscu za rudzielcami. Chociaż kota w domu bym nie chciała mieć, ale u kogoś są w porządku :P Quote
Recommended Posts